Miro Žbirka

piesne (261)

  texty (202) / preklady (24)
  akordy (156) / taby (9)
  noty (8) / slideshow (3)

články (390)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Miro Žbirka:
Meky Žbirka: To, ako sa správala Mayová, je na diagnózu - ... - sme.sk


Miro Žbirka:
Miro Žbirka má doma návštevu z Abbey Road - Miro Žbirka chystá pre fanúšikov nový album, opäť s osvedčeným tímom z Abbey Ro... - rado mešša / pro:messa


Miro Žbirka:
Tým Abbey Road a Miro Žbirka tvoří v Praze - Tým Abbey Road a Miro Žbirka tvoří v PrazeFotogalerie (1) Autor: Iva Boková 23.... - abradio.cz


Abraxas:
Votvírák – s novou vlnou předprodeje připlouvá i Pavol Habera & Team - 8 Duben 2017 David Nguyen Žádné komentáře Novinky Votvírák – s novou vlnou... - rockandpop.cz


Manfred Mann:
Miro Žbirka predstavuje nový singel so svetovou hudobnou legendou - 9. apríla 2017 0 21 views Zdieľať na Facebooku Tweet na Twitteri Nový si... - music-zone.eu


Miro Žbirka:
Miro Žbirka zverejnil videoklip k piesni Voľný deň - ... - pozri.sk


Miro Žbirka:
Intenzívne myslí na fanúšikov - Veľmi úspešný a pracovne náročný rok 2016 si pre Mira Žbirku pripravil na konci d... - R.Messa


Miro Žbirka:
Do frasa, čo je to za album? Meky Žbirka hodnotí nový Rolling Stones - var pianoVariables = { mode : "init_cookie",... - sme.sk


Miro Žbirka:
Posledný koncert Mira Žbirku: Zahral si s ním aj bubeník lídra Rolling
Stones
- 04. novembra 2016, 11:002 ➡ Tip redakcii Rad čakajúci na večerný koncert v po... - pluska.sk


Miro Žbirka:
Skvělý koncert Žbirky zakončil Kulturní léto v Kutné Hoře - Kutná Hora - Projekt Kulturní léto v GASK, který od května až do září přináše... - denik.cz


 

Miro Žbirka

Fanúšikov: 33



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Miro Žbirka:
Diskografia - Miro Žbirka:


2015 album ZBIRKA MIROSLAV MIRO 2LP (POĹ KODENĂť RO...
2015 album MIRO
2011 album SMOLIARI / DVAJA (FONTANA PRE ZUZANU)
2010 album NEMODERNĂ˝ CHALAN / CHLAPEC Z ULICE
2010 album MODRY ALBUM/SLIDEPACK
2010 album BalĂ­ÄŤek snov + KeÄŹ sa raz oÄŤi do...
2009 album Empatia
2008 album Like A Hero-the Best Of 08
2008 album Roky A Dni
2008 album Sezonne Lasky / Light Of My Life [2cd]
2008 album Doktor Sen / Doctor Dream [2cd
2008 album Nej Slovenske Hity Vsech
2008 album Nejvetsi Slovenske Hity 60.-70
2008 album Sp Valentyn Hity 2008
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Zrejme Letos Nikde Nejsou
2007 album Best Of Okey Vianoce
2007 album 22x2 The Best Of Miro Zbir
2007 album Hit storoÄŤia [2CD]
2006 album GOLD
2006 album Zamilovaná
2005 album SK Hity 2
2005 album DĂşhy [DIGIPACK]
2004 album Live [CD]
2003 album Best of ´93 - ´03
2001 album ModrĂ˝ album
2000 album Best of 2
1999 album Songs For Boys & Girls
1998 album MODUS komplet 1
1995 album 22 DNI THE VERY BEST OF ...
1994 album SamozrejmĂ˝ svet
1993 album Songs For Children
1980 album Doktor Sen

dvd:
2013 dvd CESKE A SLOVENSKE HITY
2013 dvd Happy Birthday
2006 dvd DĂşhy & DVD The Best Of Tour
2004 dvd Live [DVD]

ine:
2016 ine 22X2 - 1.DIL [VINYL]
2016 ine 22X2 - 2.DIL [VINYL]
2015 ine MODRY ALBUM [VINYL]
1985 ine EMPATIA-DVD/SLIDEPACK

kniha:
2013 kniha Co bolí, to přebolí
2012 kniha ÄŚo bolĂ­, to prebolĂ­

kompilacia:
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 70.LETA
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 70.LETA
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 80.LETA
2015 kompilacia MEGAHITS BEST OF 2015
2015 kompilacia TOP20.CZ 2015/2
2015 kompilacia NEJ TELEVIZNI HITY
2013 kompilacia 80.LETA-50 DUVODU PRO MIT
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2012 kompilacia TOP20.CZ 2012-2/2CD
2012 kompilacia COMPLETE BOX/15CD
2009 kompilacia Top20.cz 2009/2
2009 kompilacia Top20.cz 2009/2
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2009 kompilacia Zima Zima
2008 kompilacia Nej Diskoteka Vsech Dob
2008 kompilacia Gold - Najkrajsie Duety
2008 kompilacia SK HITY 2008
2008 kompilacia Leto Je Leto
2008 kompilacia Top20.cz 2008/1
2007 kompilacia Okey Pianko
2007 kompilacia Gold Vianoce
2007 kompilacia BOOM HITY 1
2007 kompilacia Ak Nie Si Moja
2007 kompilacia SK HITY 5
2007 kompilacia Rádio Expres Hity 01
2007 kompilacia Havěť všelijaká 2
2007 kompilacia PĂ­sniÄŤky pro tebe
2007 kompilacia Miluj
2006 kompilacia SK HITY 4
2006 kompilacia TOP20.CZ 2006/2
2006 kompilacia Tv a Film Hity [2CD]
2006 kompilacia SK HITY 3
2006 kompilacia Všechno bude fajn
2006 kompilacia Máš chuť majoránky
2006 kompilacia Balada o poľných vtákoch
2005 kompilacia SK HITY 1 /FIRST RELEASE/
2005 kompilacia Čo bolí to přebolí
2005 kompilacia SK HITY 1 /2.VERZIA/
2005 kompilacia CZ Superhity 2005/1

singel:
2008 singel Vieš byť zlá /EP

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20152xVINYLZBIRKA MIROMODRY ALBUM [VINYL]23.02 EUR
20152xCDZBIRKA MIROMIRO14.40 EUR
20142xDVDZBIRKA MIROBEST OF VIDEO & RARITY14.24 EUR
201215xCDZBIRKA MIROCOMPLETE BOX /15CD61.01 EUR
2011CDZBIRKA MIROSYMPHONIC ALBUM13.20 EUR
2009CDZBIRKA MIROEMPATIA8.42 EUR
20072xCDZBIRKA MIRO22X2 THE BEST12.21 EUR
1995CDZBIRKA MIROBEST OF 210.82 EUR
0KAZETAZBIRKA MIROLIVE 200410.96 EUR
0KAZETAZBIRKA MIROMODRY ALBUM 20019.18 EUR
0CDZBIRKA MIRO22X2 THE BEST15.34 EUR
0CDZBIRKA MIROGOLD8.94 EUR
0CDZBIRKA MIRO22 DNI - VERY BEST OF 199518.03 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xVINYL Zbirka Miroslav 22x2 - 1.dil [vinyl]
2xVINYL 22x2 - 1.dil
[vinyl]
2xVINYL Zbirka Miroslav 22x2 - 2.dil [vinyl]
2xVINYL 22x2 - 2.dil
[vinyl]
2xVINYL Zbirka Miro Modry album [vinyl]
2xVINYL Modry album
[vinyl]
2xVINYL Zbirka Miroslav Miro 2lp
2xVINYL Miro 2lp
2xCD Zbirka Miro Miro
2xCD Miro
2xDVD Zbirka Miroslav Happy birthday
2xDVD Happy birthday

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Kazdy den budu vraj Vianoce

Miro birka - 22 dn

Miro birka a Marika Gombitov - Nespm

Miro Zbirka, Martha - Co boli to preboli

Miro birka - Mr Naich Lsok

Balada o polnch vtkoch - Miro birka
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

STANLEY

Dosť odvážne tvrdenie. Také zlé to nebude, aj
po roku 1989 nahral nieko... viac

domča

mala som ho aj tu čest spoznataj osobne pretože
skoro po každom koncerte s... viac

domča

myslim si že meky žbirka je ten najlepši spevak
na svete a môj najobluben... viac


Myslim si ze Zbirka po 89roku nenahral ani jeden
dobry album.posledna jeho do... viac


Miroslav Žbirka O rodný kraj ... viac

Igor

Skoda ze si viac nevsima Mariku a velka skoda, ze
ju vzdy len zneuzije a poto... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Atlantída - akordy a text

V slepých uličkách - akordy a text

22 Dní - akordy a text

Čo bolí, to prebolí. - akordy a text

Biely kvet - akordy a text

22 dní - akordy a text

Balada o poľných vtákoch - 2 - akordy a text

Každý deň budú vraj Vianoce - text

Balada o poľných vtákoch - akordy a text

Tvoj svet je môj (Ordinácia v ružovej záhrade) - akordy a text

Fair Play - akordy a text

Atlantída - miro zbirka - text

Ty a ja - akordy a text

Nespáľme to krásne v nás - akordy a text

Ako obrázok - lepsie - akordy a text

Na múre sedíš pri mne - akordy a text

Ako obrázok - akordy a text

Tri slová (Neberte nám princeznú) - akordy a text

Tento Song - akordy a text

Jesenná láska - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist