Elán

piesne (613)

  texty (418) / preklady (32)
  akordy (278) / taby (73)
  noty (19) / slideshow (0)

články (339)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Elán:
Zlata platna za Kamaratov - Kapela Elán sa po minuloročnom úspešnom česko-slovenskom turné predstavila túto... - R.Tomášová


Elán:
Oficiální vyjádření managmentu skupiny ELÁN k přesunutí koncertu v
Martine z 10.6.2017 na termín 23.9.2017
- Příčinou přeložení terminu koncertu byl technický problém = vadný svár (výrobn... - brainzone


Elán:
Festival Trnkobraní letos slaví padesát let a oznamuje kompletní line-up,
narozeniny oslaví společně s kapelou Elán
- Festival Trnkobraní letos slaví padesát let a oznamuje kompletní line-up, narozeniny ... - musicserver.cz


Maťo Ďurinda:
4 slovenské hudobné legendy s potenciálom svetových hviezd! - Napísal Martin F - máj 21, 2017 ZDIEĽAŤ ČLÁNOK NA FACEBOOK ZDIEĽAŤ NA TWITTER ... - manmagazin.sk


Ján Baláž:
Elán v lete odohrá posledné open air koncerty, 50. výročie oslávi už len
v halách
- včera o 09:30 | redakcia Historicky najúspešnejšia slovenská skupina Elán v stre... - zoznam.sk


Ján Baláž:
Obrovský šok! Jožo Ráž opúšťa Elán! - pred 14 hodinami Topstar.sk Showbiznis Obrovský šok! Jožo Ráž opúšťa Elán! O...


Elán:
Kapela Elán zahraje čtyři koncerty v ČR venku, nově i v Loučni - Aktualizace: 04.04.2017 11:26 Vydáno: 04.04.2017, 11:21 foto Čelnové slovenské ka... - ceskenoviny.cz


Elán:
PRIDÁVÁ ĎALŠÍ KONCERT POD ŠÍRYM NEBOM. - Skupina Elán v tomto roku pôvodne plánovala odohrať len dva open-air koncerty na Slov... - M.Helcl


Elán:
ŽIVÝCH NÁS NEDOSTANÚ POD ŠIRÝM NEBOM - ELÁN SA PRESUNIE Z HÁL NA OPEN AIR PÓDIÁ Kapela Elán se po veľmi úspešnom vypr... - brainzone


Elán:
Elán v Plzni: Živé je nedostanou! - Vydáno včera V rámci Elán tour 2016 Živých nás nedostanú! přijela populá... - ireport.cz


 

Elán

Fanúšikov: 138



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Elán:
Diskografia - Elán:
V obchode
V obchode
20162xCDELANZIVYCH NAS NEDOSTANU (2CD)14.32 EUR
2016VINYLELANZIVYCH NAS NEDOSTANU [VINYL]20.37 EUR
20156xCDELANKAMARATI24.50 EUR
2015CDELANHODINA NEHY8.19 EUR
2014CDELANZIVYCH NAS NEDOSTANU13.73 EUR
2013DVDELANELAN V DIVADLE15.87 EUR
20112xCDELANNEXT 2 LAST19.62 EUR
2010CDELANDETEKTIVKA/SLIDEPACK4.49 EUR
20102xCD PPBOXELANOSMY SVETADIEL / DETEKTIVKA8.13 EUR
2010CDELANKOMPLET 2 (POSETKA)7.85 EUR
2010CDELANHODINA ZAMILOVANYCH (POSETKA)7.85 EUR
2010CDELANNIE SME ZLI/SLIDEPACK4.49 EUR
2009CDELANKOMPLET 1 (POSETKA)7.85 EUR
20092xCDELANLASKOHITY12.21 EUR
2007CDELANZE MI JE LUTO-ZLATE HITY7.85 EUR
2006CDELANHODINA SLOVENCINY7.85 EUR
2006CDELANCHCEL BY SOM TI SEPKAT /BEST/7.85 EUR
20062xCDELANKAMIKADZE LOVER & NIGHTSHIFT9.60 EUR
2006CDELANOSMY SVETADIEL7.85 EUR
2006CDELANNEBEZPECNY NAKLAD7.85 EUR
2006CDELANCHCEL BY SOM TI SEPKAT /BEST/7.85 EUR
20062xCDELANBEST OF [40 HITOV]12.21 EUR
2006CDELANRABAKA7.85 EUR
2006CDELANNIE SME ZLI7.85 EUR
20052xCDELANSCHOOL PARTY & MISSING9.60 EUR
2001vhsELANWORLD TOUR ELAN 2001 200110.82 EUR
20012xCDELANNEVIEM BYT SAM9.60 EUR
2000CDELANLEGENDA 57.85 EUR
1998CDELANLEGENDA 4 - TAK, AKO ICH NEPOZNATE10.82 EUR
1998CDELANLEGENDA 47.85 EUR
1997CDELANLEGENDA 37.85 EUR
1992CDELANLEGENDA 27.85 EUR
1992CDELANLEGENDA 17.85 EUR
1992CDELANELAN 37.85 EUR
1992CDELANDETEKTIVKA7.85 EUR
1991CDELANNETVOR Z CIERNEJ HVIEZDY QE77.85 EUR
1990CDELANTOGETHER AS ONE36.68 EUR
1911CDELANVER MI8.70 EUR
1911DVDELANNEBEZPECNY NAKLAD20.61 EUR
1911DVDELANDETEKTIVKA20.61 EUR
1906CDELANGOLD8.70 EUR
0CDELANZE MI JE LUTO7.85 EUR
0CDelanhush25.63 EUR
0CDELANIMPULSO VITAL18.65 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
VINYL Elan Zivych nas nedostanu [vinyl]
VINYL Zivych nas
nedostanu
[vinyl]
2xCD Elan Zivych nas nedostanu (2cd)
2xCD Zivych nas
nedostanu (2cd)
CD Elan Hodina nehy
CD Hodina nehy
6xCD Elan Kamarati
6xCD Kamarati
CD Elan Zivych nas nedostanu
CD Zivych nas
nedostanu
DVD Elan Elan v divadle
DVD Elan v divadle

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Eln - Kde si

ELAN - Jedenaste prikazanie

Elan - Neviem byt sam /videoclip/

Eln - Koka

ELAN - ZE MI JE LUTO

Eln - Amnestia na neveru
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Je to pravda, čo hovorí Zdeno. Niekedy kapely
nemali žiadneho lídra, nikt... viac


Vo februári som si kúpila CD Živých nás
nedostanú, je úžasné, .St... viac


jožo raži nelibi se tvoje platna ... viac

diviak

dakujeeem... viac

looool

cau je to piesen : kaskader bez penazi... viac

diviak

dobry den chcem vas poprosit o radu,zhanam piesen
od elanu kde sa spominaju v... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Láska moja - akordy a text

Voda čo ma drží nad vodou - akordy a text

Bosorka - akordy a text

Neodchádzaj - text

Neviem byť sám - akordy a text

Ak nie si moja - akordy a text

Zanedbaný sex - akordy a text

Kde si - akordy a text

Ryšavá - text

Kráľovná bielych tenisiek - akordy

Jedenáste prikázanie - akordy a text

Bosorka - spravne - akordy a text

Vymyslená - akordy a text

Amnestia na neveru - akordy a text

Voda čo ma drží nad vodou - jednoduchá verzia - akordy a text

Sestrička z Kramárov - akordy a text

Ak nie si moja - akordy a text

Kráľovná bielych tenisiek 2 - akordy a text

Kočka - akordy a text

Čakám ťa láska - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist