Goldfrapp

piesne (49)

  texty (47) / preklady (2)
  akordy (1) / taby (0)
  noty (0) / slideshow (0)

články (69)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Chinaski:
Český albový žebříček už bere v potaz digitální trh, bodují v něm
Paulie Garand nebo Zrní
- Vydáno 12.04.2017 | autor: Josef Martínek Domácí albová hitparáda přišla s... - ireport.cz


Goldfrapp:
Goldfrapp vydá nový album - Duo Goldfrapp plánuje v roku 2017 vydať svoj siedmy štúdiový album v poradí. Prezra... - zst


Azealia Banks:
Pozrite si, ako vyzerali koncerty na festivale Pohoda - Pozrite si, ako vyzerali koncerty na festivale Pohoda Kam dospel festivalAká bola sobot... - sme.sk


Bažant Pohoda:
Sobota na Pohode: Goldfrapp roztancovali trenčiansky festival - Sobota na Pohode: Goldfrapp roztancovali trenčiansky festival Po dusivom dni, ke... - sme.sk


Bažant Pohoda:
Slovenská Pohoda přiveze Kraftwerk, Goldfrapp, tUnE-yArDs a mnoho dalších
velkých jmen
- Slovenská Pohoda přiveze Kraftwerk, Goldfrapp, tUnE-yArDs a mnoho dalších velkých jm... - musicserver.cz


Bažant Pohoda:
Na Bažant Pohode sa predstavia Goldfrapp - Renomované elektronické duo Goldfrapp je ďalším silným menom do stále sa rozrastaj... - pohodafestival.sk


Goldfrapp:
Goldfrapp - Drew - Goldfrapp - DrewCalvin Harris feat. Ayah Marar - Thinking About YouUmakart - 5 Tibeťanů... - musicserver.cz


Goldfrapp:
Goldfrapp ukázali světu chystanou desku - ... - musicserver.cz


Chemical Brothers:
Sobotná noc v Nu Spirit Clube bude v znamení alternatívnej hudby z labelu
MUTE
- Najbližšiu júnovú sobotu (16.6.) bude v Nu spirit clube noc venovaná elektronickej a...


Goldfrapp:
Elektro? Psychedelie? Pop? Osmdesátky? Všechno! - musicserver.cz


 

Goldfrapp

Fanúšikov: 0



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Goldfrapp:
Diskografia - Goldfrapp:
2015 album FELT MOUNTAIN/WHITE VINYL [VINYL]
2014 album TALES OF US
2014 album HEAD FIRST
2014 album FELT MOUNTAIN
2013 album Tales Of Us [DIGIPACK]
2012 album SINGLES
2012 album THE SINGLES
2011 album SINGLES
2010 album HEAD FIRST
2008 album SEVENTH TREE + DVD [DIGIPACK]
2008 album Seventh Tree Limited
2008 album Seventh Tree
2008 album Now 69 [VINYL]
2006 album The Singles
2006 album MINISTRY OF SOUND: Dance Nation
2006 album MINISTRY OF SOUND: THE ANNUAL 2006
2005 album SuperNature
2003 album BLACK CHERRY
2001 album FELT MOUNTAIN
1979 album SUPERNATURE

dvd:
2004 dvd WONDERFUL ELECTRIC-LIVE
1984 dvd WONDERFUL ELECTRIC/LIVE '04 (2DVD)

ine:
2013 ine TALES OF US [VINYL]
2010 ine HEAD FIRST -LP+CD- [predajna] hudobniny BA [...

kompilacia:
2013 kompilacia MASSIVE HITS/ALTERNATIVE
2010 kompilacia BRAVO HITS 2.2010
2010 kompilacia FUTURE TRANCE VOL.52 [VINYL]
2010 kompilacia Bravo Hits Vol.69 [DIGIPACK]
2008 kompilacia Sex And The City 2
2008 kompilacia Now 62 - Now Thats What I Call Music
2007 kompilacia 101 Club Anthems

singel:
2010 singel ROCKET

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2017CDGOLDFRAPPSILVER EYE -BONUS TR-32.76 EUR
2017CDGOLDFRAPPSILVER EYE15.91 EUR
2017VINYLGOLDFRAPPSILVER EYE SILVER LTD. [VINYL]27.99 EUR
2017VINYLGOLDFRAPPSILVER EYE BLACK LTD. [VINYL]27.99 EUR
2015VINYLGOLDFRAPPFELT MOUNTAIN [VINYL]21.22 EUR
20152xDVDGOLDFRAPPWONDERFUL ELECTRIC -LIVE.12.36 EUR
2014BCDGOLDFRAPPTALES OF US FANBOX101.22 EUR
2013VINYLGOLDFRAPPTALES OF US LP [VINYL]21.78 EUR
2013CDGOLDFRAPPTALES OF US -DIGI-10.11 EUR
2012CDGOLDFRAPPTHE SINGLES10.22 EUR
2012CDGOLDFRAPPSEVENTH TREE25.62 EUR
2012CDGOLDFRAPPSUPERNATURE (BONUS TRACK)22.42 EUR
2012CDGOLDFRAPPFELT MOUNTAIN22.42 EUR
20102xVINYLGOLDFRAPPHEAD FIRST (LP+CD ALBUM) - LIMITED [VINYL]9.94 EUR
2010CDGOLDFRAPPHEAD FIRST/EE7.85 EUR
2010CDGOLDFRAPPHEAD FIRST7.85 EUR
2009CDGOLDFRAPPWE ARE GLITTER22.42 EUR
2008CDGOLDFRAPPSEVENTH TREE7.85 EUR
20082xCD&DVDGOLDFRAPPSeventh Tree8.97 EUR
2008CDGOLDFRAPPBLACK CHERRY22.42 EUR
2005CDGOLDFRAPPSupernature7.85 EUR
2005CDGOLDFRAPPSupernature7.85 EUR
20042xDVDGOLDFRAPPWONDERFUL ELECTRIC14.32 EUR
2003CDGOLDFRAPPFELT MOUNTAIN7.86 EUR
2003CDGOLDFRAPPBLACK CHERRY7.86 EUR
0CDGOLDFRAPPSILVER EYE20.28 EUR
0CDGOLDFRAPPSINGLES24.01 EUR
0CDGOLDFRAPPTALES OF US21.35 EUR
0VINYLGOLDFRAPPTALES OF US [VINYL]35.21 EUR
0VINYLGOLDFRAPPSILVER EYE [VINYL]33.08 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xDVD Goldfrapp Wonderful electric -live.
2xDVD Wonderful
electric -live.
VINYL Goldfrapp Felt mountain [vinyl]
VINYL Felt mountain
[vinyl]
BCD Goldfrapp Tales of us fanbox
BCD Tales of us
fanbox
VINYL Goldfrapp Tales of us lp [vinyl]
VINYL Tales of us lp
[vinyl]
CD Goldfrapp Tales of us -digi-
CD Tales of us
-digi-
CD Goldfrapp The singles
CD The singles

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Goldfrapp - Ooh La La

Goldfrapp - Ride A White Horse

Goldfrapp - Strict Machine

Goldfrapp - Rocket

Goldfrapp - Alive

Goldfrapp - Happiness
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

idka

hmmm.tento siedmy strom je mnam.dobre, zrele
plody.... viac


j je super... viac

mona.lisa

haloooo lidi, gde ste? sak goldfrapp je super :)... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Black Cherry - text

Utopia - preklad

Utopia - akordy a text

Ooh La La - preklad

Caravan Girl - text

A&E - text

Eat Yourself - text

Paper Bag - text

Physical (uk Girls) - text

Sartorius - text

Yes Sir - text

Rocket - text

Believer - text

Utopia - text

Twist - text

Crystalline Green - text

Pilots - text

Train - text

Lovely Head - text

Happiness - text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist