Detské

piesne (18)

  texty (16) / preklady (0)
  akordy (15) / taby (0)
  noty (0) / slideshow (0)

články (13)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Detské:
Jobusove detské pesničky sú aj pre dospelých - ... - korzar.sme.sk


Detské:
Detské CD už začiatkom školského roka - Pesničky pre / ne/ poslušné deti, ktorých prvý diel vyšiel pred dvoma rokmi bude m...


Detské:
Ťuki tour - Obľúbený spevák detských motivačných pesničiek pripravuje od septembra, turné s...


Detské:
Detské CD pesničky - Obľúbené detské CD Pesničky pre /ne/ poslušné deti sa predsa dočká pokračovani...


Detské:
Miro vydáva pokračovanie detského CD - Populárne detské CD Pesničky pre / ne/ poslušné deti sa dočká svojho pokračovani...


Detské:
Neposlušník 2 má termín - Populárna detská relácia Neposlušník, ktorá sa s úspechom vysielala na Ťuki TV, ...


Bengas:
Pátý ročník Berounských Letorostů vypukne již tuto sobotu - musiczone.cz


Detské:
KÚZLA, ČARY, MÁGIA-UŽ O PÁR DNÍ! - Milé deti, doslova už o pár dní sa môžete stretnúť s Vaším obľúbeným Myši...


Detské:
Dětské lidovky v podání cimbálek - Dětské lidovky v podání cimbálek Brněnské vydavatelství Indies Happy Trails R...


Richard Čanaky:
Vypočujte si CD Podhradská & Čanaky - Vianočné piesne


 

Detské

Fanúšikov: 1



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Detské:
Diskografia - Detské:


2016 album SMOLKOVSKA OSLAVA
2016 album KDE BOLO, TAM BOLO...
2013 album NAJKRAJSIE 09 ROZPRAVKY
2012 album NAJKRAJSIE 08 ROZPRAVKY
2011 album NAJKRAJSIE 07 ROZPRAVKY
2010 album PISNICKY O ZVIRATECH
2010 album KEBY SOM BOLA PRINCEZNA ARABELA/SNEHULIE
2010 album ZABIATKO / CIN CIN 1979/1988
2007 album Mame Radi Zvirata
2007 album Najmilsie detske pesnicky
2007 album Bola babka, mala capka
2006 album Kinder Disco
2006 album Uspávanky
2006 album Zlatá brána 1980-1985
2006 album Zlatá brána 1975-1980
2006 album Zlatá brána 1970-1975
2006 album The Johnny Cash Children's Album
2005 album Pohádky ze ZOO
2002 album Pesnicky (nielen) Pre Deti 2
2000 album Pisnicky Z Pohadek A Det.vecernicku 3
1997 album ARABELA
1987 album Peter, Vašo a Beáta deťom + Hrajme ...

dvd:
2016 dvd VILA ELLA A ZVIERATKA
2013 dvd SPIEVANKOVO 4
2011 dvd SPIEVANKOVO 2

kniha:
2009 kniha Kniha zábavných aktivít pre chlapco...
2009 kniha Mali Muzikanti

kompilacia:
2013 kompilacia PRINC BAJAJA
2012 kompilacia PESNICKY PRE DETI - DETSKE HITY 2
2011 kompilacia PESNICKY PRE DETI - MY SME MALI MUZIKANTI
2010 kompilacia NEJ PISNICKY PRO DETI VSEC
2005 kompilacia Okey Deti 2
2005 kompilacia PesniÄŤky Pre Deti

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Plva kaka po jazere - detsk pesniky,

Detsk pesniky - Ani by ste neverili

Dtsk vmluvy

Defa Lucy VIDEO Detsk rozprvky

Talking Ginger spieva detske pesnicky

Petr Kalandra & Blues Session - Dtsk
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

Lucy

naspievala ju petra polnišová. tá čo robí
S.O.S.:) viem, že sa to nezd... viac

Ana

naspievala Ingrid Bauerova... viac

doddo

...ahoj aj ja ju mam velmi rad...je zlata... =)... viac

doddo

...ahojte neviete náhodou niekto kto naspieval
piesen Hviezdička v zlatej b... viac

Rafal, Polska

Nie sama, ja tez lubie Darinku... viac

kate

uuuu som tu sama...vlastne som tu preto aby som tu
napisala ze detske pesnick... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Mandarinka Darinka - akordy a text

Malá hviezdička - akordy a text

Vadí nevadí - akordy a text

Pieseň pre tvoje uši - akordy a text

Mala Hviezdicka - text

Afrika - akordy a text

Ak si šťastný - akordy a text

Mandarinka Darinka - text

Bola Raz Mala Hviezdicka Full - akordy

Máme doma dážď - akordy a text

Smutný slimák - akordy a text

Nikdy nezober drogu - text

Soplík Petrík - akordy a text

Tomi má v saxofóne zlato - akordy a text

Vyspi sa do krásy - akordy a text

Alphabet Song - akordy a text

Ružová teta - akordy a text

Jasna - akordy




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist