Kryštof

piesne (145)

  texty (119) / preklady (0)
  akordy (96) / taby (10)
  noty (0) / slideshow (1)

články (387)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Richard Krajčo:
Kryštof vidělo na Strahově za dva dny téměř 68 tisíc diváků,
gratulovali Petr Janda nebo Majk Spirit
- Vydáno před 22 hodinami V sobotu a neděli vidělo na Strahově 67 856 diváků ... - ireport.cz


Richard Krajčo:
RECENZE: Kryštof slavil na vlně euforie - Skupina Kryštof slavila pětadvacet let své existence dvěma velkými koncerty na Stadi... - novinky.cz


Richard Krajčo:
Kryštof si s vysněným stadionem poradil ve velkém stylu - Vydáno: 17.09.2017 09:30 v sekci Naživo - Tomáš Parkan Na české hudební scéně b... - musicserver.cz


Kryštof:
Kryštof si splnili sen a rozjásali Strahov - Vydáno: 17.09.2017 08:17 v sekci Fotogalerie - Tomáš Rozkovec Vystoupením na strahov... - musicserver.cz


Richard Krajčo:
LIVE: Kryštof na Strahově - Nejpompéznější koncert české kapely - Vydáno před 6 hodinami | autor: Josef Martínek Prvnímu koncertu k pětadvaceti... - ireport.cz


Richard Krajčo:
Kapela Kryštof roztancovala, rozezpívala a rozblikala Strahov - Aktualizace: 16.09.2017 22:01 Vydáno: 16.09.2017, 21:59 foto Richard Krajčo se skup... - ceskenoviny.cz


Richard Krajčo:
Kapela Kryštof zahrála na Strahově pro 40 tisíc fanoušků, chystá druhý
koncert
- před 10 hodinami Koncert skupiny Kryštof na Strahově, 16. září 2017 Koncert skupi... - aktualne.cz


Richard Krajčo:
Na pražském Strahově dnes vystoupí skupina Kryštof - Aktualizace: 16.09.2017 06:44 Vydáno: 16.09.2017, 03:05 foto Zpěvák Richard Krajč... - ceskenoviny.cz


Richard Krajčo:
RETRO: S kapelou Kryštof na turné V siločarách - Richard Krajčo měnil
barvy a převleky, hráli zahraniční hosté
- Vydáno před 4 hodinami | autor: redakce Na výroční koncerty Kryštof k pětad... - ireport.cz


Richard Krajčo:
Krajčo po svatbě s Babinskou promluvil: O těžkém rozhodnutí opustit rodinu - Milenci se na popremiérovém večírku od sebe nehli.Martina už s Richardem nebydlí.Ri... - blesk.cz


 

Kryštof

Fanúšikov: 85



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Kryštof:
Diskografia - Kryštof:
2017 album Dream Journey
2017 album 25
2015 album POLOCAS (Reedicia CD, 2015)
2015 album POLOCAS (Reedicia 2015 / VINYL) [VINYL]
2015 album SRDCEBEAT
2013 album INZERAT
2012 album REMIXY
2011 album KINOTOUR '2012 (CD+DVD)
2010 album JEVISTE BONUSY
2010 album 2010
2008 album KRYŠTOF V OPEŘE '2008
2008 album Bravo Hits 2008/1
2007 album Cz Superhity 2007/2
2007 album BRAVO HITS 2007/3
2007 album Polocas/best Of [19.track]
2007 album Polocas/best Of [15track]
2007 album CZ SUPERHITY 2005/2
2006 album Rubikon
2005 album Rocková romantika
2005 album ŽI(V)JE '2005
2004 album SK SUPERHITY
2004 album Mikrokosmos
2003 album 03
2002 album V siločarách
2001 album Magnetické pole

dvd:
2009 dvd Óčko hity 006
2009 dvd Kryštof - Ži (v)je
2006 dvd CZ POP HISTORY
2003 dvd CZ Rock History / Vol. 2

ine:
2015 ine SRDCEBEAT [VINYL]
2013 ine INZERAT [VINYL]
2010 ine BEST OF VIDEO /OCKO/
2010 ine Kryštof - Best of Video
2010 ine Hity 2004

kompilacia:
2015 kompilacia MEGAHITS BEST OF 2015
2015 kompilacia TOP20.CZ 2015/2
2015 kompilacia NEJ TELEVIZNI HITY
2015 kompilacia MEGAHITS 2015/2
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2013 kompilacia TOP20.CZ 2013-1/2CD
2012 kompilacia TOP20.CZ 2012-2/2CD
2008 kompilacia Top20.cz 2008/2
2008 kompilacia Top20.cz 2008/1
2007 kompilacia Edice CZ/2007: HITY O LÁSCE
2007 kompilacia Bravo Hits 2007/1
2006 kompilacia TOP20.CZ 2006/2
2006 kompilacia CZ & SK Hity [DVD]
2006 kompilacia CZ Superhity 2006
2006 kompilacia Bravo Hits 2006/2
2005 kompilacia Česká dvanáctka 2005
2002 kompilacia Superhity 2002
2000 kompilacia Cz Superhity/2003 M.vydani

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20172xCDKRYSTOF2520.05 EUR
2015CDKRYSTOFPOLOCAS /BEST (2015)16.02 EUR
2015CDKRYSTOFSRDCEBEAT17.54 EUR
2015VINYLKRYSTOFSRDCEBEAT [VINYL]20.05 EUR
20152xVINYLKRYSTOFPOLOCAS /BEST (2015) [VINYL]33.91 EUR
2012CDKRYSTOFINZERAT16.28 EUR
20122xCDKRYSTOFREM-X-Y7.95 EUR
20112xCDKRYSTOFJEVISTE+BONUSY11.17 EUR
2010CDKRYSTOFJEVISTE9.10 EUR
2008CDKRYSTOFKRYSTOF V OPERE11.17 EUR
2007CDKRYŠTOFPOLOCAS14.60 EUR
2006CDKRYSTOFRUBIKON9.51 EUR
2005CDKRYSTOFZI(V)JE7.95 EUR
2005DVDKRYSTOFZI(V)JE7.95 EUR
2004CDKRYSTOFMIKROKOSMOS9.51 EUR
2002CDKRYSTOFV SILOCARACH8.75 EUR
2001CDKRYSTOFMAGNETICKE POLE9.10 EUR
0CDKrystofDream Journey27.39 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xCD Krystof 25
2xCD 25
2xVINYL Krystof Polocas /best (2015) [vinyl]
2xVINYL Polocas
/best
(2015)
[vinyl]
CD Krystof Polocas /best (2015)
CD Polocas
/best
(2015)
VINYL Krystof Srdcebeat [vinyl]
VINYL Srdcebeat
[vinyl]
CD Krystof Srdcebeat
CD Srdcebeat
CD Krystof Inzerat
CD Inzerat

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Krytof - Cesta ft. Tom Klus

Krytof - Ty a j

Krytof - Kdla z mdla ft. Jaromr Noh

Krytof - Inzert

Krytof - Stepy (Official)

Krytof,Tom Klus - Cesta
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

vi1BjFfM

Dik Michal. to si zapamatam! :)no po prve dal som
to tam preto, lebo som mesa... viac


Prosím o akordy k písni Mezi kostmi od AnnyK href="mailto:tobiska.josef@... viac


Kryštof-Kryštof... viac


ve sloce sou špatný akordy.3 akord neni amol ale
dmol .refren je správně ... viac


lol... viac


No offence ale nedjou psat recenze i bez
prirovnani typu Zni to jako kdyz se ... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Cesta - akordy a text

Ty a Já - akordy a text

Křídla z mýdla - akordy

Cesta - akordy a text

Atentát - akordy a text

Cesta - akordy a text

Inzerát - akordy a text

Šňůry - akordy

Cesta - správně - akordy

Cesta - akordy

Cesta - akordy a text

Ty a Já - text

Tak pojď hledat břeh - akordy a text

Křídla z mýdla (100% - podle Krajča) - akordy

Cesta - akordy a text

Srdcebeat - akordy a text

Zatančím - akordy a text

Cesta (zní dobře, pro začátečníky) - akordy

Křídla z mýdla - akordy

Tak nějak málo tančím - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist