Kesha

piesne (193)

  texty (122) / preklady (70)
  akordy (1) / taby (1)
  noty (0) / slideshow (0)

články (33)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Kesha:
So slávnou speváčkou to ide dolu vodou: Zúfalý pohľad na zanedbanú a
pribratú Keshu
- So slávnou speváčkou to ide dolu vodou: Zúfalý pohľad na zanedbanú a pribratú Kes... - cas.sk


Kesha:
Kesha sa teší na nové skladby - Jediné, čo si želám na Vianoce, je vydávať novú hudbu. Prezradila tak popová spev... - zst


Kesha:
Kesha pracuje na novej hudbe - Po zložitých pojednávaniach s predchádzajúcim producentom Dr. Lukom, sa Kesha rozhod... - zst


Kesha:
Kesha spolupracuje s producentom Zeddom - Kesha sa predstavila s novou piesňou počas festivalu Coachella. Na javisku sa pripojila... - zst


Kesha:
Kesha oznámila, že pracuje na nových skladbách - Americká speváčka Kesha oznámila, že pracuje na nových skladbách. Dvadsaťdeväťr...


Kesha:
Kesha sa odvolala proti súdnemu rozhodnutiu. Čo bude ďalej? - #súd #odvolanie #Kesha #Dr. Luke SITA | 22.03.2016 19:04 Americká speváčka Kesha sa... - pravda.sk


Kesha:
Znásilnili ju alebo nie? Keshu rieši celý svet - Zdroj: ŠARM/ Katarína WAGNEROVÁ 09. marec 2016, 00:00 Foto: Profimedia.sk Zo súdu... - pluska.sk


Kesha:
Kesha získala cenu za podporu LGBT komunity - Americká speváčka Kesha získala Visibility Award, ktorú jej udelili zástupcovia org...


Kesha:
Kesha neuspela so žalobou voči svojmu producentovi - Súd v New Yorku nevyhovel žiadosti americkej speváčky Keshe, aby ukončil kontrakt s ...


Kesha:
Speváčka Kesha vystúpila v sprievode novej kapely - Americká speváčka Kesha predstavila počas vianočných sviatkov svoju novú kapelu Th...


 

Kesha

Fanúšikov: 29



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Kesha:
Diskografia - Kesha:
2013 album WARRIOR [DELUXE]
2013 album BEAUTIFUL LIFE -M- GIRLIE
2013 album BEAUTIFUL LIFE -L- GIRLIE
2013 album BEAUTIFUL LIFE -XL-..
2012 album Warrior /12tr./
2010 album CANNIBAL [IMPORT USA]
2010 album ANIMAL [AUSTRALIAN IMPORT CD DVD]
2010 album ANIMAL [VINYL]
2010 album ANIMAL
2009 album Animal

kniha:
2012 kniha My Crazy Beautiful Life [Englisch]

kompilacia:
2015 kompilacia ULTIMATE... FITNESS-DIGI- [DIGIPACK]
2015 kompilacia ULTIMATE... POP
2015 kompilacia Q-MUSIC TOP 500 VAN DE.. 10's
2014 kompilacia DISCO RADIO 5.0
2014 kompilacia TEKNO 70
2014 kompilacia KONTOR 61-TOP OF THE CLUB
2013 kompilacia ANUAL 2013
2013 kompilacia NOW 84
2012 kompilacia HITZONE 64
2010 kompilacia BRAVO HITS 2.2010

singel:
2012 singel DIE YOUNG
2011 singel BLOW
2010 singel WE R WHO WE R -2TR-
2010 singel YOUR LOVE IS MY DRUG-2TR-
2010 singel BLAH BLAH BLAH -2TR-
2009 singel Tik Tok -2tr-

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2015CDKESHAANIMAL16.16 EUR
2015CDKESHAWARRIOR16.16 EUR
2013CDKESHAWARRIOR18.98 EUR
20122xCDKESHAWARRIOR7.85 EUR
2010CDKESHAANIMAL + 431.37 EUR
2010VINYLKESHAANIMAL [VINYL]42.44 EUR
2010CDKESHAANIMAL & CANNIBAL10.63 EUR
20102xCDKESHAANIMAL/CANNIBAL =DELUXE=7.85 EUR
2010CDKESHAAnimal7.85 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
TS Ke$ha Beutiful life (black, womems, size: xl)
TS Beutiful life
(black, womems,
size: xl)
2xCD Kesha Warrior
2xCD Warrior
CD Ke$ha [kesha] Warrior
CD Warrior
TS Ke$ha Beutiful life (black, womems, size: m)
TS Beutiful life
(black, womems,
size: m)
TS Ke$ha Beutiful life (black, womems, size: l)
TS Beutiful life
(black, womems,
size: l)
CD Ke$ha Cannibal
CD Cannibal

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

TIK TOK KESHA Parody: Glitter Puke - Key

Ke$ha - Take It Off

Ke$ha - We R Who We R

Ke$ha - We R Who We R - Music Video Paro

Kesha Tik Tok Parody: Best Glitter Puke

TiK ToK Kesha With Lyrics On Screen HQ
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


kristepane ... viac

Neri

zdravím všechny příznivce zpěvačky Ke$hy.
Kdo ji chce podpořit svými ... viac

lolita

Dobrá diskotéková.Všakže?... viac

lolita

Aj ty? blah,blah,blah... viac

lolita

možno že ty.HAHA... viac

lolita

si ako ja. wow... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Tick Tock - text

Tik Tok - text

Tik Tok - preklad

Blah Blah Blah - preklad

Take It Off - text

Your Love Is My Drug - text

Your Love Is My Drug - preklad

Tick Tock - akordy a text

Tik Tok - preklad

Your Love Is My Drug - preklad

Tick Tock - preklad

Take It Off* - preklad

We R Who We R - text

Die Young - text

Die Young - preklad

Tik Tok - preklad

Dinosaur - preklad

Blah Blah Blah - text

V.i.p. - preklad

Dancing With Tears In My Eyes - preklad

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist