Přestože byl film, který Lucie natočila společně s producentkou Martinou Adamcovou (52), která si v Kanadě říká Tina Adams, uveden ve čtvrtek do kin, hrají ho zatím jen ve dvou pražských multiplexech na Černém Mostě a v Hostivaři. A to ještě jen jednou, maximálně dvakrát denně. Ti, kteří chtějí Lucii v jejím posledním snímku vidět, pak mohou jen ve velmi omezených termínech zajít ještě do biografu v Modřanech a v Radotíně.

Zdrcující kritika snížila šance

Za to, že je romantická komedie prozatím uvedena jen v hrstce kin, může zřejmě slabší produkce, ale hlavně zdrcující kritika. Ta přišla po slavnostní premiéře ze všech stran. Od diváků i od recenzentů. A víceméně se všichni shodují. „Působí to jako klasický TV film, technicky bída, scénář průměr, pro rodinu s dětmi možná na Vánoce přijatelné, délka 112 minut je taky solidní ústřel,“ zní jeden z negativních komentářů na snímek na stránkách Česko-Slovenské filmové databáze. Není divu, že si šéfové většiny kin tenhle snímek pro své sály raději zakázali.

Otázka je, kolik film vynese

Vondráčkové se tedy v poslední době příliš nedaří. Nejenže se rozvádí s hokejistou Tomášem Plekancem (36) a bojuje s ním o každou korunu, ale ještě k tomu bude muset řešit, že její film nevydělá dostatečně peněz. A to si na něj půjčila i od hokejisty dvě stě tisíc kanadských dolarů, což je v přepočtu okolo tří milionů korun.

Fotogalerie
44 fotografií