Vypsaná Fixa se chystá pokořit další metu, v prosinci 2019 vystoupí ve Foru Karlín

Vydáno 06.11.2018 | autor: Josef Martínek

Kdo chtěl v Praze stihnout Vypsanou Fixu ještě před koncem tohoto roku, má smůlu. Oba prosincové koncerty - 12. prosince v Paláci Akropolis a již tradiční vánoční vystoupení v Lucerna Music Baru 23. prosince - jsou absolutně vyprodány. A další bude až za rok, a to v prostředí, kde kapela ještě nehrála - ve Foru Karlín. Koncert je naplánován na 18. prosince 2019. Po třech vyprodaných Lucernách jde o další metu v historii kapely.

Vypsaná Fixa se chystá pokořit další metu, v prosinci 2019 vystoupí ve Foru Karlín Vypsaná Fixa se chystá pokořit další metu, v prosinci 2019 vystoupí ve Foru Karlín

"Reakce na naše dva pražské koncerty nás abnormálně překvapila. U prvního v Paláci Akropolis jsme s tím, že se vyprodá, tak trochu počítali, ale v případě Lucerna Music Baru, jsme měli obavy, aby vůbec někdo přišel, protože na nás shodou komunikačních šumů a náhod zbylo dost vražedné datum 23. 12. Dokonce jsme to chtěli i vzdát, ale nakonec jsme to riskli a udělali jsme dobře, protože koncert je dva měsíce před akcí beznadějně vyprodanej. A navíc záznam z něj bude natáčet Česká televize, takže je tu jistá možnost, že ti, co ho nestihli, ho uvidí příští jaro," pochvaluje si zpěvák a kytarista Márdi.

Márdi (Vypsaná fixa) interview: Nejlepší vtipy jsou ty vlastní

Rok 2019 bude pro Vypsanou fiXu rokem přelomovým. Oslaví čtvrtstoletí na tuzemské scéně a právě koncert ve Foru Karlín bude jedna ze součástí oslav tohoto jubilea.

"Čeká nás kulatý výročí, který hodláme oslavit největším koncertem v naší historii. Srdečně zveme veškerý fixí lid. Hodláme si to řádně užít, protože fakt, že se z fáze prázdninového projektu pro legraci dostaneme až do tohoto bodu, nepředpokládal v létě roku 1994 u stolu nad pivem v legendárním klubu Žlutý pes vůbec nikdo," dodává ještě Márdi.

Vstupenky na koncert jsou k dostání od prvního listopadu v předprodeji přes Ticketstream do 24. prosince za speciální "vánoční" cenu 299,- Kč.

tz, jm

Témata: Vypsaná Fixa, Forum Karlín

zavřít