Patrik Vrbovský alias Rytmus už má po svém boku sexy moderátorku Jasminu Alagič (29) a stihl se s ní nejen zasnoubit, ale rovnou i zadělat na miminko. Ovšem Dara zatím takové štěstí neměla, a tak je jí jistě líto, jak rychle na ni expartner zapomněl. Teď se jí dostalo alespoň malé náplasti na její smutek.

„Daru Rolins považuju za nejlepší zpěvačku své generace. Teda zpěvačka pro nás třicátníky lepší ani nebyla. Dara je vlastně legenda 80. let,“ složil jí totiž poklonu jeden muž na svém profilu na Instagramu, kde zveřejnil jejich společnou fotku.

Nezůstal navíc jen u jejích profesních kvalit, ale ve svém milém vzkazu promluvil i o něčem více osobním. „Proto se ji vždy zastanu i vůči pozérovi Turkovi, jak se k ní zachoval. Mimochodem je to krásná charismatická baba, která nestárne.“ Nejenže ji tedy počastoval milými slovy, ale navíc si pořádně rýpl i do Rytmuse a zpochybnil jeho původ.

Snad Rolins svým vyznáním alespoň trochu potěšil, ovšem jiskra mezi nimi pravděpodobně nevzplane. »Ctitelem« sexy zpěvačky je totiž slovenský zpěvák Martin Jakubec (35), který je čerstvě ženatý. V listopadu si totiž řekl »ano« s další zpěvačkou a hudebnicí Božankou (65). Při pohledu na jeho manželku je tak jasné, že jeho vkus ohledně žen je trochu jinde. Ostatně ani on by asi Daru nijak zvlášť neoslnil. Ta si tak na toho pravého, od něhož bude slýchat krásná slova o lásce, bude zřejmě muset ještě počkat.

VIDEO: I Dara Rolins umí mluvit sprostě! Takhle se rozvášnila na křtu svého parfému

Video
Video se připravuje ...

I Dara Rolins umí mluvit sprostě! Takhle se rozvášnila na křtu svého parfému Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
107 fotografií