Nový Spark
venku od 2. května
K Tróje bájné s Evou Urbanovou vzniká videoklip

K Tróje bájné s Evou Urbanovou vzniká videoklip

RockOpera Praha připravuje nový videoklip s operní pěvkyní Evou Urbanovou ke skladbě Trója bájná. Píseň představuje jeden z vrcholů rockové opery Trója. „Klip jsme začali točit ještě před Vánoci. Jeho vizuální stránka bude velmi propracovaná a v porovnání s našimi ostatními klipy neobvyklá. Chceme si s ním vyzkoušet zase něco nového,“ říká výkonná ředitelka, libretistka a zpěvačka Pavla Forest, která si tentokrát vzala na starost i šití dekorací. Kostýmy vytvořila výtvarnice Laura Vlčková. Divadlo navíc opět spolupracuje s Nikitou Dovzhenkem, který se ujal režie a scénáře a který se podílel i na oceňovaném videoklipu ke skladbě Pláč.

RockOpera Praha také chce do Vánoc stihnout vydat dvojalbum Anna Karenina a pokračovat v pracích na jejím nejnovějším díle Maria Madonna. To bude vyprávět o životě Ježíše Krista z pohledu Panny Marie a diváci z něj uslyší první skladby v rámci streamu, který divadlo chystá na Silvestra.

Dále také platí speciální nabídka RockOpery Praha. Každý, kdo se dostaví na její pokladnu zakoupit nebo vyzvednout on-line objednaný dárkový poukaz, se dočká krátkého hudebního vystoupení. „Vystupování nám velmi chybí a našim fanouškům také. Chceme si udělat malou radost alespoň touto speciální akcí,“ říká výkonná ředitelka, libretistka a zpěvačka Pavla Forest.

Nový Spark
venku od 2. května
Kalendář akcí
31.05. METALFEST OPEN AIR
04.06. STING
06.06. NICKELBACK
12.06. ROCK FOR PEOPLE
13.06. BRUJERIA
17.06. ALICE COOPER
25.06. THE GASLIGHT ANTHEM
26.06. BASINFIRE
04.07. SMASHING PUMPKINS
11.07. MASTERS OF ROCK
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace