Hlavní obsah

Rock for People: Ke Green Day se přidají Idles, Wolf Alice i Yonaka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival Rock for People proběhne podle pořadatelů 15.-18. června 2022 v Hradci Králové. Pokud nedojde k omezením ze strany státu, dorazí desítky interpretů a skupin.

Foto: Rock for People

Idles

Článek

O britských Idles se v současnosti hovoří jako o jedné z nejnadějnějších ostrovních kapel. Přijede také americká hardcore formace Being as an Ocean nebo československé klubové hvězdy John Wolfhooker, alternativně rockoví Wolf Alice a Yonaka a taneční Everyone You Know.

Foto: Rock for People

Wolf Alice

Již dříve byly ohlášeny hvězdy jako Green Day, Biffy Clyro, Royal Blood a Fall Out Boy. V nabitém programu se mají ukázat i Weezer, Skillet, Sum 41, The Pretty Reckless, Black Veil Brides, As Everything Unfolds, August Burns Red, Baby Queen, Bad Nerves, Calva Louise, Cemetery Sun, Crossfaith a Diamante.

Kapacita festivalu je omezená, nyní pořadatelé hlásí vyprodáno z 85 %. Základní čtyřdenní vstupenky jsou v prodeji v síti GoOut.net za 2790 Kč.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám