Hlavní obsah

Ledecký, Mišík, Basiková a Čvančarová. Umělci na koncertech podpoří Petra Pavla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhé kolo prezidentských voleb se blíží. Za Petra Pavla se rozhodli bojovat i umělci, a to sérií koncertů a jiných akcí po celé republice, které zastřešuje název Společně pro Pavla. Největší událost se uskuteční v neděli 22. ledna od 19:00 hodin v pražském Lucerna Music Baru, kde svou účast přislíbilo přes 30 osobností.

Foto: Novinky.cz s Právo

Petr Pavel (vlevo) a  Andrej Babiš

Článek

Během pětihodinového maratonu vystoupí v pražské Lucerně více než tři desítky osobností. Mezi nimi například Jitka Čvančarová, Xindl X, Janek Ledecký, Pavel Callta, Adam Mišík, Aleš Háma & spol., Bára Basiková, Tomáš Matonoha & přátelé, Už jsme doma, Jan Čenský, Václav Marhoul či Jiří Hrdina.

Pro ty, co se na koncert nedostanou, bude dostupný živě prostřednictvím sociálních sítí. Na koncert v Lucerna Music Baru je pozván i samotný prezidentský kandidát Petr Pavel. „Věřím, že pokud nenastanou nějaké nepředvídatelné komplikace, pan Pavel nás přijde pozdravit,“ říká za organizátory Robin Suchánek.

Vedle Prahy se další koncerty uskuteční namátkou také v jiných městech. Své akce hlásí třeba Brno, Plzeň, Pelhřimov, Olomouc, Jihlava, Hradec Králové, Benešov.

Na různých místech v zemi se také organizují například běhy ve flanelovém oblečení. Ohlášeny jsou mimo jiné běhy v Jičíně, Smilkově, Pardubicích, Kolíně, Dvoře Králové, v Pečkách, Praze nebo Rosicích. Podporovatelé se domlouvají na sociálních sítích a odkazy sdružují přes rozcestník na stránce Flanelový běh.

Reklama

Výběr článků

Načítám