Hlavní obsah

Rihanna si koupila penthouse, který v minulosti vlastnil Matthew Perry z Přátel, a to s pořádnou slevou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Takhle se má vyjednávat! Pořádnou slevu při koupi svého nového bytu v Los Angeles získala americká zpěvačka Rihanna. Ve stejném domě, kde už jeden byt má, si nyní pořídila druhý. Ten je ve 40. podlaží a je více než dvakrát tak velký. Oproti původním 591 milionům korun za něj zaplatila 443 milionů korun. Byt v minulosti vlastnil herec Matthew Perry známý ze seriálu Přátelé.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Rihanna si pořídila ve stejném domě, kde už bydlí, nový penthouse. Je větší a má nádherný výhled.

Článek

Pětatřicetiletá popová zpěvačka Rihanna, která v současnosti čeká druhého potomka se svým partnerem rapperem A$APem Rockym, se rozhodla přestěhovat do většího bytu. A aby to do nového neměli daleko, pořídili si jej ve stejném domě, kde už jeden byt mají. Je to výšková budova v Los Angeles se 42 podlažími a rodina hudebníků v ní nyní bude obývat penthouse ve 40. z nich.

Jak upřesňuje web Architectural Digest, dům ve čtvrti Century City, v němž devítinásobná držitelka ceny Grammy žije už od roku 2014, navrhl v Americe ceněný architekt Robert A. M. Stern. Samotný byt je více než dvojnásobně velký v porovnání s původním Rihanniným a jsou v něm čtyři ložnice a šest koupelen. Její původní byt měl „pouze“ 325 m2, tento nový má 863 m2.

Srdcem domova je velký obytný prostor podél jehož jedné strany se táhne zeď otevřená několika velkoformátovými dělenými okny. Místnost je zařízena velkými sedacími soupravami do písmene L v šedobílé barvě, přičemž z jedné strany je doplňuje kout s kulečníkovým stolem a krbem, zatímco na protilehlém konci místnosti je pingpongový stůl.

Místem, které ale vzbuzuje ten největší úžas, je ovšem hlavní ložnice bytu, která má jednu ze stran do půlkruhu (umožňuje to zaoblený tvar budovy) a ta je opět celá prosklená dělenými okny. Velká ložnice, v níž je strop nesen dvojicí bílých sloupů, má dřevěnou podlahu a kromě hlavního lůžka umístěného uprostřed s orientací tak, aby bylo vidět hezky ven na panorama města, jsou zde další šedobílé pohovky.

Jak připomíná web Dirt, Rihanně se podařilo byt koupit výrazně levněji, než byla jeho původní prodejní cena. Dosavadním majitelem „Sídla v oblacích“, jak se penthouse někdy nadneseně přezdívá, byl miliardář Nick Molnar a ten jej nabízel za 28 milionů dolarů (591 milionů korun). Zpěvaččin tým však dokázal tuto částku usmlouvat na 21 milionů dolarů (443 milionů korun), což je o 600 tisíc dolarů méně (12,7 milionu korun), než za kolik Molnar před necelými dvěma lety nemovitost sám kupoval od herce Matthewa Perryho. Toho si jistě většina diváků pamatuje jako Chandlera Binga ze seriálu Přátelé. Mimochodem, deník Los Angeles Time tehdejší prodej označil za nejdráž prodaný byt na jihu Kalifornie od roku 2015.

To je k mání, napsala. Dům, v němž žila představitelka seriálové Jessicy Fletcherové, je na prodej

Jak bydlí VIP

Colin Farrell si koupil nový dům. Je na stejném místě jako jeho dosavadní, jen je větší a má nádherný výhled

Jak bydlí VIP

Může se vám hodit na Zboží.cz: Loud - Rihanna [CD], Talk That Talk - Rihanna [LP]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám