TOP 7 videoklipů týdne: Naty Hrychová není na hraní, Jamaron se vymezují proti šikaně a INEKAFE milují stará auta

Vydáno 11.07.2023 | autor: Kateřina Nováková

Jan Bendig a Markéta Konvičková spolu nahráli už třetí singl, tentokrát kvůli natáčení videoklipu strávili deset dní v Tunisku. Ben Cristovao se vám novinkou Nemusím nic dostane pod kůži a INEKAFE a Kali vydávají chytlavé summer songy. Naty Hrychová prohlašuje, že není na hraní, Jamaron se vymezují proti šikaně a z Polska se hlásí DJ Tribbs a Roxie Węgiel.

TOP 7 videoklipů týdne: Naty Hrychová není na hraní, Jamaron se vymezují proti šikaně a INEKAFE milují stará auta TOP 7 videoklipů týdne: Naty Hrychová není na hraní, Jamaron se vymezují proti šikaně a INEKAFE milují stará auta

Honza Bendig a Markéta Konvičková v telenovele

Skladba Nebe Peklo Ráj je už třetím duetem Honzy Bendiga s Markétou Konvičkovou. Klip plný nádherných exotických lokací vznikal během deseti dní, které spolu tito dva strávili v Tunisku. Skladba je ve svém vizuálním pojetí pokračováním předchozích klipů Bloudím a Toužím, které mají na YouTube miliony zhlédnutí. Patří také k Honzovým i Markétiným nejúspěšnějším skladbám. Honza Bendig letos pokračuje v neúnavném koncertování. Navíc plánuje svůj velký koncert na příští rok v Praze a už brzy taky natočí videoklip s Rytmusem.

Ben Cristovao má roztančený klip se šmrncem afrobeatu

Ben Cristovao stihl za poslední měsíc odehrát koncert na Rock For People i být součástí show v rámci zahájení Evropských sportovních her v Krakově. Tam byl hostem setu polského producenta a DJe Tribbse. V létě má v plánu servírovat nové klipy ve svižném tempu, aktuální Nemusím nic má hodně taneční vibe a rychle se dostane pod kůži. Ben Cristovao má v plánu vrátit se letos v listopadu potřetí (a prý na delší dobu naposled) do O2 areny. 

Slovenský rapper Kali má další chytlavý summer song

Další song s pozitivním letním feelingem prezentuje slovenský rapper Kali. Klip k písni Nájdi sa je plný barev a tance mezi paneláky má příjemnou atmosféru a bude fajn soundtrackem na léto. Příště si snad jen odpustit trochu prvoplánově pojatý product placement s lahvičkou vybrané limonády.

Naty Hrychová není na hraní

Nový singl Naty Hrychové s názvem By se ti líbilo vznikl ve spolupráci s Matějem a Štěpánem Jelenovými z kapely Brixtn. Videoklip vznikl pod režisérským dohledem Jakuba Janči, který se podílel na předchozích vizuálech. „Chtěla jsem, aby klip byl artový a zároveň sexy,“ říká zpěvačka. „Video i song vyobrazují typ kluků, co se snaží holkám valit šrouby do hlavy. Mají fígle, aby dosáhli svého. Chci ukázat, že těmhle strategiím nemusíme podlehnout," dodává.

ROZHOVOR | Naty Hrychová: Pop nemám moc ráda. Miluju, když má zvuk koule

Jamaron se vymezují proti šikaně

Sourozenecká skupina Jamaron před nedávnem vydala singl Nepatrný ztráty, který se její dosavadní tvorbě vymykal jak hudebně, tak jeho poselstvím. Nyní na něj navazuje novinkou s názvem Outsider. Kapela v ní ještě více přitvrzuje a ukazuje, že přímočarý rock není okoukaná záležitost z minulého století. Tematicky posluchače během prázdnin přenese zpátky do školního prostředí. Píseň se totiž točí kolem křehkých vztahů na základní škole, kde jsou studenti často bez vlastního přičinění pasováni do rolí oblíbenců či naopak černých ovcí. Singl doprovází videoklip, kapela se dílem vymezuje proti šikaně.

INEKAFE startují léto novým klipem

INEKAFE se na léto připravovali opravdu svědomitě. Důkazem je i singl Leto!, jehož autorem je Vratko Rohoň. A protože je sběratelem starých aut, v novém videoklipu si hlavní roli zahrála vzácná Volga 21. "Když jsme v roce 1995 začínali, nebyla taková nabídka aut, jako je nyní. Buď byly velké, nebo drahé, anebo levné, ale malé. A kapela potřebuje větší auto, kvůli aparatuře i počtu lidí. Volga byla takovým kompromisem," říká frontman, kterému auto přirostlo k srdci. "Je to první série, která se vyráběla necelé dva roky, rokem jeho výroby je 1958." 

ROZHOVOR | Vratko Rohoň (Inekafe): Vyslovovat „ř“ jsme se učili skoro celý den

Tribbs a Roxie Węgiel zvou na taneční parket

Z Polska se hlásí DJ Tribbs, který tentokrát spojil síly s Roxie Węgiel, vítězkou Junion Eurovision Song Contest. Dvojici pojí dlouholeté přátelství, společný song byl tak jen otázkou času. A novinka se na začátek léta skvěle hodí!

Text: Kateřina Nováková, Andrea Štipčáková, TZ, foto: Patrik Jursa (Naty Hrychová), Lucas Kozel (Jamaron), Pavla Hartmanová (Ben Cristovao), Jan Bendig (Lukáš Rejmon)
Témata: Ben Cristovao, Kali, Naty Hrychová, Jan Bendig, Markéta Konvičková, INEKAFE, Jamaron

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít