Právě vysíláme

Michal Hrůza je v nové písni Neplavec. Emotivní singl se dočkal i černobílého videoklipu od Baltského moře

4. srpna 2023 13:57
Michal Hrůza je v nové písni Neplavec. Emotivní singl se dočkal i černobílého videoklipu od Baltského moře

Zpěvák, kytarista a autor desítek rádiových hitů i úspěšných filmových písní Michal Hrůza přichází s novým singlem. Po energické březnové písni Sebestředná? nyní představuje emotivní baladu o lásce s názvem Neplavec, kterou doplňuje o černobílý videoklip odehrávající se na březích Baltského moře.

„Klip popisuje příběh o okouzlení krásnou ženou, která donutí bláznivě zamilovaného neplavce jít do moře za ostatními i když neumí plavat. A málem se utopí,“ popisuje metaforický příběh singlu i videoklipu autor písně Michal Hrůza a pokračuje: „Zachrání ho druhá dívka, která si zachovala chladnou hlavu.“ Onu osudnou krásku ztvárnila Petra Beránková, role zachránkyně se zhostila Ivana Uhlířová

Celý snímek se mimo jiné odehrává v poetickém prostředí písečné pláže u městečka Zingst na samotném severu Německa, kde hlavní protagonisty, včetně Michala Hrůzy a jeho Kapely Hrůzy, omývají vody Baltského moře. O kameru, scénář, režii i střih se postaral baskytarista Pavel Brilla a v roli námořního kapitána se objeví i nový člen kapely, uznávaný hudebník Jan Horáček.

 

„Natáčení bylo nesmírně zábavné a osobně ho řadím k nejpovedenějšímu klipu posledních let,“ láká fanoušky Michal Hrůza, kterého mohou fanoušci ještě do konce léta vidět živě ve všech koutech Česka mimo jiné i v rámci festivalu Hrady.cz.  

Články, které by tě mohly zajímat