Nový Spark
venku od 2. května
Vzpomínky na festivalovou sezónu s… INSANIA

Vzpomínky na festivalovou sezónu s… INSANIA

Anděly ověšená INSANIA chystá velké věci, ale je tajemná jako hrad v Karpatech. Alespoň v náznacích se v našem seriálovém ohlédnutí za létem dozvídáme, co si pro nás chystají. Léto INSANIE bylo taky velmi nabité, že bylo oříškem, co z něj vypíchnout jako nejlepší festival, na který vzpomínat. Šli jsme tedy cestou podivnosti a vybrali festival Holba Rock na Grilu, kde Poly zase vyváděl nenormálnosti...

Jaké bylo hrát na Holba Rock Na Grilu?Je pro vás fesťák něčím specifický? 
Snad tím, že ho spolupořádá rádio Čas Rock, kde nás mají rádi. Cítíme se tam tím pádem fajn. A koncert měl všechno, co měl mít.

Vybav se na klubovou sezónu ve Sparkshopu

Zaznamenala jsem nějaký moment, kdy jsi měl na festivalovou obrazovku příchozím něco vysvětlit, ale nějak se to zvrhlo. Můžeš ten moment přiblížit? 
Po koncertě po mně chtěli, abych na kameru něco publiku vzkázal. Čekalo se od nás asi nějaký hustý rockový poselství a já místo toho začal přednášet o Janu Tleskačovi, protože celou dobu našeho koncertu nad námi kroužil chlápek na motorovém rogalu. Rockové publikum z toho bylo maličko skleslé.

Sděl nám co nejvíce podrobností k chystanému klipu „Jedeme peklo“. – s kým, co, kdy, kde, jak… 
Klip je těsně před dokončením. Točili jsme ho celé léto s CyberOlasem, který už pro nás dělal klip „Placatej svět“. Tentokrát to bylo mnohem náročnější, protože tam je víc postav a víc děje a taky jsme potřebovali nějaké střelné zbraně. Klip je totiž noir gangsterka ve stylu Sin City. Premiéru bude mít v září.

Jak bude vypadat podzim ve vašem podání? 
Těšíme se na klubové koncerty, máme jich hodně a cítíme v kostech, že budou stát za to. A pak chystáme pomalu ještě dvě speciální akce v Praze a Brně. Proběhnou sice až v novém roce, ale začínáme na nich pracovat už teď.

Nový Spark
venku od 2. května
Kalendář akcí
18.05. KING GIZZARD AND LIZARD WIZZARD
21.05. EXHORDER
28.05. BRUCE SPRINGSTEEN, THE E STR
31.05. METALFEST OPEN AIR
04.06. STING
06.06. NICKELBACK
12.06. ROCK FOR PEOPLE
13.06. BRUJERIA
17.06. ALICE COOPER
25.06. THE GASLIGHT ANTHEM
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace