Nový Spark
venku od 2. května
Tony Iommi se objevil na pódiu při premiéře baletu BLACK SABBATH

Tony Iommi se objevil na pódiu při premiéře baletu BLACK SABBATH

Balet, který doprovází hudba BLACK SABBATH, měl v sobotu 23. září oficiální premiéru v divadle Hippodrome v Birminghamu. Kytarista kapely Tony Iommi se objevil na konci představení jako host.

Kde jinde než v Birminghamu, rodném městě legend heavy metalu, mohl vzniknout balet s hudbou BLACK SABBATH… Objednal si ho ředitel Birmingham Royal Ballet Carlos Acosta, obsahuje osm speciálně upravených skladeb BLACK SABBATH i novou hudbu inspirovanou touto ikonickou kapelou.

BLACK SABBATH na Sparkshopu

Kytarista Tony Iommi byl přítomen na několika zkouškách a při premiéře přišel na konci představení, aby zahrál na kytaru v klasické písni „Paranoid“. Poté se uklonil spolu s tanečníky a štábem.

Akce se zúčastnil také Iommiho kolega z kapely, baskytarista Geezer Butler, či manželka zpěváka Ozzyho Osbourna Sharon. Podívat se přišel i zpěvák LED ZEPPELIN Robert Plant či Bev Bevan z ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA, který byl bubeníkem SABBATH na turné BLACK SABBATH v letech 1983-1984 a nahrál perkuse na album „The Eternal Idol“ v roce 1987.

Nový Spark
venku od 2. května
Kalendář akcí
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
12.05. WOLFHEART
12.05. RAMMSTEIN
15.05. 30 SECONDS TO MARS
16.05. CALIGULA'S HORSE
18.05. KING GIZZARD AND LIZARD WIZZARD
21.05. EXHORDER
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace