Nový Spark
venku od 2. května
Režisér Dobrého rána je členem INSANIA kultu

Režisér Dobrého rána je členem INSANIA kultu

Brno je krásné historií protknuté město proslulé živoucí kulturou a proaktivními občany, je to občas ale taky trochu bizár s podivným údem na hlavním náměstí, do kterého z jakéhosi důvodu každý den ve stejnou dobu někdy desítky někdy jednotky lidí strkají ruce, aby chytly jakousi kuličku. Kdo si ze sebe ale neumí udělat legraci, má smutný život, v Brně je ale veselo. Seriál „Dobré ráno, Brno!“ budiž tomu důkazem.

Stejná triko jako má Honza Kolařík seženeš ZDE

Kontroverzní seriál z produkce České televize se nebojí tít do jakkoli citlivého tématu, ukazuje zákulisí plné kiksů, drog i milostných aférek. Dělá si legraci ze sebe i ze všech okolo. Satirický seriál se těší obliby nejen u brněnských diváků, ČT proto natočila druhou sérii.

V nové sérii odhaluje režisér Dobrého rána Mirek v podání herce Jana Kolaříka svůj výtečný hudební vkus, když na sebe bere triko kapely INSANIA, kapela se k natáčení vyjadřuje s potěšením: „Herec Jan Kolařík natáčí druhou řadu TV seriálu "Dobré ráno, Brno!" v tričku Grrrotesky. Fotku krademe ze seznamu z rozhovoru se scenáristou Janem Prušinovským a díííky, rozjasnilo nám to den! Byli jsme přesvědčení, že ten pád z okna v posledním díle byl smrtelný... ale nejspíš stačilo obléci tričko GRRRotesky... a Honza Kolařík je opět na nohou.“

Nejen pecky z aktuálního alba „Grrrotesky“ můžete přijít živě vychutnat 18. ledna na speciálním koncertě v Praze v Akropoli. Kapela si na tuto akci připravila několik překvapení: „Jedním z těch, které prozradíme předem, je playlist, ve kterém vzkřísíme několik starých písniček, které už běžně nehrajeme,“ uvedl lídr kapely Poly. „Většinu z nich si odhlasovali naši fanoušci v anketě na našem Facebooku,“ dodává. Hostem večera bude výjimečné hudební seskupení PROJEKT XIII, které vystoupí se svou vizuální show.

Nový Spark
venku od 2. května
Kalendář akcí
18.05. KING GIZZARD AND LIZARD WIZZARD
21.05. EXHORDER
28.05. BRUCE SPRINGSTEEN, THE E STR
31.05. METALFEST OPEN AIR
04.06. STING
06.06. NICKELBACK
12.06. ROCK FOR PEOPLE
13.06. BRUJERIA
17.06. ALICE COOPER
25.06. THE GASLIGHT ANTHEM
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace