Hlavní obsah

Nová alba: Pet Shop Boys, St. Vincent, Accept či Livin Free

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší albovou událostí posledních dnů je novinka britského popového dua Pet Shop Boys. Kapela se na ní neodvrací od svého vnímání elektronického popu. Písně z kolekce představí na svém pražském vystoupení 1. července v O2 universu.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Pet Shop Boys: Nonetheless

Patnácté studiové album anglického synthpopového dua Pet Shop Boys produkoval James Ford ve studiu ve východním Londýně. Podle členů formace je deska oslavou emocí taneční hudby. Kolekce nabízí deset skladeb.

Foto: Parlophone

Obal alba

St. Vincent: All Born Screaming

All Born Screaming je sedmé studiové album americké hudebnice St. Vincent. Sama si je produkovala a jsou na něm příspěvky několika umělců. Podle svého mínění šla St. Vincent na desce hlouběji v hledání svého charakteristického zvuku. Pohybuje se v žánru progresivního rocku.

Foto: Total Pleasure

Obal alba

Accept: Humanoid

Slavná německá metalová kapela pokračuje ve vydávání alb, na nichž jsou tu lepší, tu méně zdařilé pokusy o žánrové hymny. Je v dobré formě, drží se svých kořenů a nepatrně se snaží je modernizovat a zvukově rozvíjet.

Foto: Napalm Records

Obal alba

Livin Free: From Cradle to Coffin

Kapela Livin Free kolem zpěváka Jana Holečka a baskytaristy Vladimíra „Gumy“ Kulhánka se pět let po debutu Voices from Beyond (2019) hlásí znovu o slovo novým albem From Cradle to Coffin. Zkušenosti a um matadorů na něm doplňují noví mladí spoluhráči i host v osobě exbubeníka Boba Dylana Winstona A. Watsona jr.

Foto: Supraphon

Obal alba

Baskytarista Michael League: Inovace v hudbě nastává přirozeně

Hudba

Zpěvák Declan McKenna: Nebyl jsem hlas své generace

Hudba
Související témata:

Výběr článků

Načítám