Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Xindl X je asociál a Kygo předělal další hit

3. května 2024 8:38
Evropa 2 Raw: Xindl X je asociál a Kygo předělal další hit

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

Jaké novinky představujeme tento týden?

Galantis – Dust

Už v polovině května vydá Christian Karlsson, který je dnes jediným členem Galantis, nové album s názvem Rx. Tohle už je 7. ukázka z něj…

Kygo feat. Zak Abel & Nile Rodgers – For Life

DJ a producent Kygo vysamploval velký hit Lady (Hear Me Tonight) od Modjo z roku 2000 a nahrál ho se Zakem Abelem a Nilem Rodgersem pod názvem For Life. Začátkem tohoto roku měl Kygo premiéru singlu Whatever s Avou Max, což byla pro změnu předělávka hitu Whenever, Wherever od Shakiry z roku 2001. Takhle se dnes dělají hity! 😊

Teddy Swims – The Door

Americký zpěvák okouzlil skladbou Lose Control posluchače po celém světě. Písnička pochází z desky I’ve Tried Everything, But Therapy (Part 1), kterou Jaten Collin Dimsdale aka Teddy Swims zveřejnil vloni v září. Nyní vydává nový singl The Door a novou edici desky s označením Part 1.5, která obsahuje 4 bonusové skladby.

Topic feat. A7S – Out My Head

Německo–chorvatský DJ a producent známý jako Topic už dlouhá léta patří mezi stálice taneční hudební scény a téměř každý jeho nový track se stane hitem. Dá se tedy předpokládat, že se tak stane i u singlu Out My Head, na kterém se spojil se švédským zpěvákem A7S.

Xindl X – Asociál

V září se dočkáme nového alba Xindla X. Bude se jmenovat Fén X a zpěvák na něj láká singlem s názvem Asociál, který pojednává o tom, že někdy je lepší zůstat sám, než se měnit kvůli jiným lidem. Na albu budou také už vydané singly Černý stíny, Smíšený pocity, Cash s rapperem Earthem nebo písnička ze seriálu Policie Hvar s názvem Si zabil, kámo. V listopadu se také můžeme těšit na speciální křty nové desky, které proběhnou v Praze, Brně a Ostravě.

5 novinek pro tento týden

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat