Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: LAURA ONUSKO – Talking About Love

4. května 2024 9:45
Novinka Evropy 2: LAURA ONUSKO – Talking About Love

V playlistu Evropy 2 od soboty 4. května 2024.

Talentovaná Slovenka Laura Onusko přichází s energickou novinkou Talking About Love, která Vás zaručeně dostane do taneční nálady. V této písni se zpěvačka spojila se slovenským producentem Domi Stoffem, frontmanem kapely King Shaolin. Jejich společný singl je o znovuzrození a síle lásky.

Talking About Love je Lauřina první cizojazyčná píseň, která, jak doufá, osloví zahraniční publikum. „Jsem přesvědčená, že jsme do této písně dali srdce i duši, a tak doufám, že si naše srdce najde příznivé posluchače i za hranicemi Slovenska,“ dodává Laura Onusko.

Tato rytmická píseň, jejíž text je o vystoupení z vlastního stínu a síle lásky v nás, přesvědčí posluchače, že je čas převzít zodpovědnost za vše v našem životě. Láska nám pomůže a bude nás doprovázet na naší cestě,“ popisuje zpěvačka poselství posluchačům.

Text a hudba Talking About Love jsou s laskavým svolením producenta Domi Stoffa. „Jediné, co jsem mu řekl, bylo, že ta píseň musí mít v sobě energii a pocit znovuzrození. Přesně to, co potřebuji. Vzniklo tak něco, co předčilo moje očekávání, což mi opravdu udělalo velkou radost a okamžitě se rozpoutalo ve fantazii,“ vysvětluje vznik písně Laura Onusko.

Jak se říká, s každým krokem se otevírají nové dveře a tentokrát jsem se dostala k práci s úplně novými lidmi, jako je sám Domi Stoff nebo dokonce slavný Jiří Paška Ecson Waldes, který měl na starosti mastering.“

O vizuál této písně se postaral mladý a talentovaný Polák Bálint Levente, který dokonale vystihl atmosféru této písně. Prostory muzea, ve kterých se tento klip natáčel, daly klipu moderní a zároveň starobylý nádech. „Plán byl takový, že chci jednoduchý, taneční klip. A už během natáčení přicházel jeden nápad za druhým. Levente to vzal opravdu profesionálně a natočil mi klip, o kterém se mi ani nesnilo,“ říká zpěvačka o příjemných vzpomínkách z natáčení.

Plány do budoucna jsou samozřejmě velké a Laura doufá, že si brzy budete moci poslechnout její další píseň, která bude mít stejnou energii a vášeň, jakou Laura vkládá do každé ze svých písní.

Zdroj: All About Music Slovakia, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat