Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MATT HANSEN – Something To Remember

5. května 2024 9:45
Novinka Evropy 2: MATT HANSEN – Something To Remember

V playlistu Evropy 2 od soboty 4. května 2024.

Matt Hansen, 24 letý zpěvák a písničkář pocházející ze San RafaelKalifornii, vydal nový singl Something To Remember. Matt Hansen začal svou hudební kariéru na svém instagramovém účtu, kde zveřejňoval minutová videa s covery oblíbených singlů. Na tiktoku zaznamenal velký úspěch a získal tak působivých 1,9 milionu sledujících. Jeho cover verze siglu Yellow kapely Coldplay získala na tiktoku neuvěřitelných 3,7 milionu zhlédnutí a vedla k tomu, že píseň vydal na YouTube a spolupracoval tak s Hunterem Morenem, kameramanem, fotografem a režisérem na tvorbě odpovídajícího hudebního videa.

V roce 2020 se Matt Hansen rozhodl jít s kůží na trh a vydal svůj debutový singl Find Me. Na tomto singlu začal Hansen spolupracovat s hudebním producentem Johnnym Whatem, známým díky spolupráci s řadou známých osobností, jako jsou Walk The Moon nebo The Glitch Mob.

Mattova hudba, která šíří širokou škálu hudebních žánrů, od popu po soul, často zahrnuje akustickou atmosféru a často si užívá doprovodu nástrojů, jako jsou kytara nebo klavír, aby tak doplnil svůj bohatý a zemitý vokál.

Zdroj: The Musicman, YouTube, House Of Blues

Články, které by tě mohly zajímat