Nový Spark
venku od 2. května
Dva vyprodané večery v Amsterodamu zachytili WITHIN TEMPTATION na novém živáku

Dva vyprodané večery v Amsterodamu zachytili WITHIN TEMPTATION na novém živáku

Ještě než WITHIN TEMPTATION v září vyrazí opět na cesty, dočkáme se od nich koncertní nahrávky. Živák nazvaný prozaicky „Worlds Collide Tour – Live in Amsterdam“ vyjde 21. června. Kapelu zachycuje při listopadovém vystoupení z roku 2022, odehraném v Ziggo Dome v hlavním městě jejich domoviny.

WITHIN TEMPTATION v rámci turné Worlds Collide odehráli spolu s EVANESCENCE celkem devatenáct vystoupení v sedmnácti evropských městech, v nichž je vidělo dohromady na dvě stě tisíc fanouškům. K vrcholům patřily dva vyprodané večery v hlavním městě jejich rodného Nizozemska, z nichž byl poskládán čerstvý koncertní záznam.

Ten bude k dispozici jak čistě v audio verzi na CD či na vinylu, ale také s obrazem na DVD či Blu-ray, navíc doplněný o obsáhlý 64-stránkový booklet v tvrdé vazbě. Už teď ho přitom můžeš předobjednat na Sparkshopu.

V září se vydají na cesty znovu, přičemž 24. října dorazí taky do Prahy. Během speciálního večera vystoupí taky Tarja Turunen, ANNISOKAY, BLIND8 a ukrajinský zpěvák Alex Yarmak, s nímž WITHIN TEMPTATION před nedávnem nahráli čerstvý singl „A Fool´s Parade“.


Nový Spark
venku od 2. května
Kalendář akcí
21.05. EXHORDER
28.05. BRUCE SPRINGSTEEN, THE E STR
31.05. METALFEST OPEN AIR
04.06. STING
06.06. NICKELBACK
12.06. ROCK FOR PEOPLE
13.06. BRUJERIA
17.06. ALICE COOPER
25.06. THE GASLIGHT ANTHEM
26.06. BASINFIRE
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace