Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu další díl pořadu Flashback s moderátorem Ondřejem Kočím. I dnes jsme si posvítili na zajímavé kauzy, které svého času rezonovaly českou společností.

Před sedmi lety zpěvačka Debbi (31) poprvé přiznala, že trpí panickou poruchou, kterou jí prohluboval alkohol, a tak přestala pít. Zpěvačka tehdy letěla pracovně do švédského Stockholmu a před zraky dalších cestujících si musela vzít prášek na uklidnění, nebo by do letadla nevešla. Kvůli tomu, že si toho všichni všimli, se následně zpěvačka o problému rozpovídala.

Nejsem fanouškem létání a plavení se na vodě. Já se bojím létání, dala jsem si prášek na uklidnění, nelétám často. Trpím panickou poruchou, spíš je to taková prevence. V momentě, kdy bych záchvat dostala, tak už je pozdě si ho vzít,“ řekla Super.cz.

A jak je to dnes? Talentovaná umělkyně tyto stavy překonala. Dnes je vdaná a se svým manželem i ráda léta. Před pár týdny byli například v katalánské metropoli Barceloně a svůj pobyt si nemohli vynachválit.

Před devíti lety zpěvák Petr Bende (46) přiznal, že se mu rozpadlo manželství. S manželkou Zuzanou a dvěma syny žil v Ostravě a málokdo tušil, že se ženou procházejí krizí. Zprávu tehdy řekl exkluzivně Super.cz. „Koncem minulého roku jsme po osmi a půl letech ukončili náš vztah. Děkujeme za pochopení v této nepříjemné životní situaci,“ napsal nám tehdy Petr Bende. Dnes je přes čtyři roky rozvedený a má novou partnerku. Samozřejmě se stále věnuje hudbě.

Před sedmi lety lidé drželi palce bývalé Miss ČR Zuzaně Jandové (36), aby se znovu postavila na nohy. Kráska totiž pár měsíců předtím skončila v psychiatrické léčebně, kde ji hospitalizovali. V květnu v roce 2017 se začínala dávat opět do kupy a Super.cz dala exkluzivní rozhovor, ve kterém řekla, že všechno zlé se jí podařilo překonat. Co tehdy přesně prozradila? To i více ze světa českého showbyznysu si připomeňte v novém dílu pořadu Flashback.

Další články

Načítám