Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jednou z nejznámějších českých hudebnic, které se věnují klasice. Violoncellistka Terezie Kovalová (34) si totiž dává záležet i na své vizuální prezentaci. A díky tomu, že se věnovala také modelingu, se může pochlubit štíhlounkou postavou.

Hudebnice je rovněž pravidelnou návštěvnicí společenských akcí, na nichž obvykle zaujme svými outfity. Odhalování se rozhodně nebojí a díky tomu vyniknou i její četná tetování, která také nejsou ve světě klasických nástrojů příliš obvyklá.

„Tetování a křivky, moje dvě oblíbené věci,“ říká sama Terezie, která během letoška obojí stihla předvést hned několikrát. Alespoň v průstřizích či v crop topech předvedla svůj útlý pas na méně slavnostních událostech, na těch větších si dala záležet ještě o něco víc.

Tím, jak jí přibývají tetování, se pochlubila v modelu, který vynesla na vyhlášení vítězek Miss Czech Republic a jenž měl zcela odhalená záda. Celou postavu zase ukázala v transparentním výrazně žlutém modelu, pod nímž bylo zřetelně vidět spodní prádlo, na slavnostním openingu luxusního obchodu.

Další články

Načítám