Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

ostatníSufjan Stevens po pěti letech v Evropě

2.3.2011 | Autor: Ladislav Řehounek | sekce: novinky
Od předchozího turné Sufjana Stevense napříč naším kontinentem uplynulo už skoro pět let a to je dost dlouhá doba na to, aby hlad evropských fanoušků stačil pořádně nabobtnat. Naděje ale umírá poslední: respektovaný americký písničkář, který se u mnohých fanoušků těší takřka kultovnímu postavení, koncem dubna přiletí na měsíční (tedy měsíční) misi, aby představil mimo jiné svou loňskou desku The Age of Adz.

Přestože Sufjan moc často nevystupuje na festivalech, ze všeho nejprve byla už začátkem února oznámena jeho účast na španělském festivalu Primavera Sound, kde bude spolu s PJ Harvey, Pulp nebo Belle & Sebastian jedním z headlinerů. Všechny další koncerty se odehrají v komornějších prostorech nebo divadlech.

Čeští fanoušci to na koncert budou mít nejblíže do sousedního Polska nebo Německa. V Polsku písničkář vystoupí 5. května v Polském Divadle ve Varšavě, v Německu pak 6. května v lipském Centraltheater, o den později v berlínském Admiralspalast a 22. května v Colosseum Theater v Essenu.



Lístky na všechny zmiňované koncerty stále ještě jsou k dispozici, některé se ale pomalu blíží k vyprodání.

Předskokanem na celém turné bude písničkář DM Stith, který vydává desky na Sufjanově labelu Asthmatic Kitty Records.

Sufjan Stevens v okolí Česka:

05/05 Warszawa (PL), Teatr Polski
06/05 Leipzig (DE), Centraltheater
07/05 Berlin (DE), Admiralspalast
22/05 Essen (DE), Colosseum Theater
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/novinky/Sufjan-Stevens-po-peti-letech-v-Evrope~02~brezen~2011/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.