Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

festivalyFestival Sonisphere přesunut na pražské Výstaviště; lístky už podruhé zlevňují

13.5.2011 | Autor: Ladislav Řehounek | sekce: novinky
Historie se opakuje. Loni byl festival Sonisphere přesunut z původně ohlášeného místa v Mimoni do Milovic, letos se přesouvá pro změnu z Milovic do Prahy. Po nedávném zlevnění vstupenek jsou navíc se změnou místa uvolněny cenově ještě výhodnější lístky, které budou platit pouze na koncerty večerních headlinerů.

Novým místem konání festivalu, který se uskuteční 11. června, bude areál holešovického Výstaviště, kde se o týden později uskuteční i Prague City Festival. Jak jsme již psali, na programu budou třeba Iron Maiden, Korn, Sisters of Mercy, Mastodon, Kreator, Cavalera Conspiracy, Misfits nebo Duff McKagan’s Loaded.

Vstupenky na celý festival aktuálně stojí 999 Kč (+ popl.), resp. 1999 Kč (+ popl.) do zóny před pódiem, večerní lístky se pak prodávají za 849 Kč (+ popl.), resp. za 1749 Kč (+ popl.) k pódiu.

Tiskovou zprávu pořadatelů k přesunu festivalu najdete zde.

Sonisphere, Praha - Výstaviště, 11. 6. 11
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/novinky/Festival-Sonisphere-presunut-na-prazske-Vystaviste-listky-uz-podruhe-zlevnuji~13~kveten~2011/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.