zvláštní poděkování
Quantcom.cz

DJ ikona Paul Van Dyk a jeho EVOLUTION

DJ ikona Paul van Dyk a jeho EVOLUTION

Není asi větší německé DJské ikony, než čtyřicetiletého berlínského rodáka Paul Van Dyka. Ten má na svém kontě desítky celosvětových hitů a už léta patří mezi naprostou špičku ve svém oboru. Konečně vrací s novým autorským albem! Deska s názvem Evolution vychází po pětileté pauze od úspěšného alba In Between a bude obsahovat celkem patnáct písní. Paul na desce intenzivně pracoval více než deset měsíců a pozval si do studia i několik velmi významných hostů. Těšit se tak můžeme na společné tracky s DJskými kolegy Giuseppe Ottavianim, Ummet Ozcanem, Artym nebo Austinem Leedsem.

Poslední jmenovaný mimochodem vypomohl i na prvním singlu z desky, kterým byla instrumentální skladba Verano. Na desce Evolution slibuje Paul Van Dyk i velkou hudební pestrost. A to nejen díky hostujícím DJům, ale i rozmanitým vokálním hostům, kteří Dykovi na desce vypomohli. Jmenovitě jde o Sue McLaren, Sarah Howells nebo Michelle Leonard. Dalším hostem na desce je Adam Young, tedy osoba stojící za úspěšným projektem Owl City (pamatujete na jeho hit Fireflies). Toho můžeme slyšet na aktuálním hitu Paul Van Dyka s názvem Eternity, který v nedávno vstoupil i do českého hudebního éteru. Video můžete vidět zde

Ikona světové elektronické hudební a taneční scény Paul van Dyk vystoupí v rámci svého velkého turné k novému albu Evolution 15. června v nově zrekonstruované brněnské Kajot aréně.

9.4.2012 21:04:28 Petr Schier | rubrika - Zprávy

Časopis 17 - rubriky

Archiv čísel

reklama

Asociace profesionálních divadel České republiky

Články v rubrice - Zprávy

Zemřel Josef Laufer

Josef Laufer

Zemřel Josef Laufer (11. 8. 1939* - †20. 4. 2024) po dlouhé nemoci, kdy byl čtyři roky v umělém spánku. ...celý článek


Zemřel Dušan Grúň

Dušan Grúň

Zemřel slovenský legendární zpěvák Dušan Grúň (*26. 5 1942 - †22. 4. 2024). Narodil se v Žilině, ale jeh ...celý článek



Časopis 17 - sekce

LITERATURA/UMĚNÍ

Filmové tipy 18. týden

Dustin Hoffman (Maratónec)

Maratónec
Dustin Hoffman a Laurence Olivier jsou protivníci na život a na smrt. Americký film (1976). Dále celý článek

další články...