Muzikus.cz homepage
přihlášení uživatele
PŘIHLÁŠENÍ UŽIVATELE JE ZRUŠENÉ
vyhledávaní

festivalyFrequency Festival: Bush, The Hives, Hot Chip, The Drums i Miike Snow

12.4.2012 | Autor: Ladislav Řehounek | sekce: novinky
Už tak silný line-up rakouského Frequency Festivalu umocňují další jména. Celkově se jejich zveřejněním počet známých vystupující zvyšuje na více jak osmdesát ze plánované stovky.

Víme, že St. Pölten přivítá mezi 15. a 19. srpnem také britské grunge-rockery Bush, jenž loni po deseti letech vydali comebackové album, stálice kytarové scény jako The Hives a The Dandy Warhols, ale i jejich mladší kolegy z The Drums, The Maccabees či We Were Promised Jetpacks.

Dále vystoupí electro-popaři Hot Chip a Niki & The Dove, indie-popaři Miike Snow, písničkářky Ane Brun a Wallis Bird, country zpěvačka Lissie a v rámci nočních tanečních afterparties třeba Feed Me nebo Kill the Noize.


Připomeňme, že už dříve byli ohlášeni namátkou The Cure, The Killers, Noel Gallaghers High Flying Birds, The Black Keys, Bloc Party, Placebo, Wilco, The XX, Ed Sheeran, Korn nebo Yellowcard.

Vstupenky včetně poplatků stojí € 134,50 a je možné je zakoupit skrze musicticket.at.

FM4 Frequency Festival (AT), St. Pölten – VAZ, 15. - 18. 8. 12
Online verze stránky: https://www.muzikus.cz/novinky/Frequency-Festival-Bush-The-Hives-Hot-Chip-The-Drums-i-Miike-Snow~12~duben~2012/

Komentáře

celkový počet: 0

Buďte první...


 
 
 
&;

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.