Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Britney Spears nadšená ako nikdy predtým: Dočká sa vlastného sviatku!

Britney Spears Zobraziť galériu (5)
Britney Spears (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - Americká speváčka Britney Spears sa stane čestnou občiankou Las Vegas. Rodáčka z McCombu v Mississippi by si mala prevziať symbolické kľúče od mesta 5. novembra, pričom tento deň zároveň vyhlásia za jej sviatok.

Tridsaťdvaročná interpretka sa tým pochválila na sociálnych sieťach Twitter a Facebook. "Deň Britney v Las Vegas 5. novembra! Aká česť!! Neviem sa dočkať, kedy to spolu s vami oslávim vo Vegas. Vidíme sa tam??" napísala.

Britney Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovali nahrávky Oops!... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008), Femme Fatale (2011) a Britney Jean (2013), pričom všetky okrem Blackout a Britney Jean sa dostali na prvé miesto amerického rebríčka Billboard 200. Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against The Music, Toxic, Piece Of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till The World Ends. V roku 2002 si zahrala Lucy Wagner vo filme Crossroads a objavila sa aj v snímke Austin Powers v Zlatom úde. O šesť rokov neskôr stvárnila Abby v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014). Nedávno oznámila, že začala pracovať na novej štúdiovke. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu