Tonya Graves se chystá na podzimní turné, remix singlu I'm The Only Me jí otevírá cestu do zahraničí

Vydáno 03.09.2017 | autor: redakce

Po šestnácti letech loni Tonya Graves ukončila svoje působení v Monkey Business a teď se intenzivně věnuje sólové kariéře. S remixem svého hitu zabodovala v rádiovém éteru a nyní chystá podzimní turné. 

Tonya Graves se chystá na podzimní turné, remix singlu I'm The Only Me jí otevírá cestu do zahraničí Tonya Graves se chystá na podzimní turné, remix singlu I'm The Only Me jí otevírá cestu do zahraničí

Tonya Graves o sobě dává vědět remixem písně I’m The Only Me. Autorem huby je Hynek Toman (Support Lesbiens) a textem jí opatřila sama zpěvačka. Remix již zabodoval v rádiích, v současné době se chystá videoklip. Tonya Graves k tomu poznamenala: "Tento song jsme vybrali nejen proto, že má na koncertech skvělou odezvu, ale navíc boduje i u mých zahraničních fanoušků, na které se nyní také snažím intenzivněji zaměřit. Ozvali se mi promotéři z různých koutů světa, tak se těším, že se moje sólová dráha posune zase o kus dál."

Bluesová Tonya Graves si získala ovace pražského Lucerna Music Baru

Na podzim se Tonya Graves se svojí kapelou opět vydá na klubové koncerty, kde mixuje repertoár ze svých alb I'm The Only Me a Back To Blues. Turné zakončí 20. prosince vánočním koncertem v pražském Lucerna Music Baru. Zároveň se svým týmem již začíná připravovat novinkové album, které by ráda vydala v příštím roce.

Tonya Graves se také stále častěji angažuje v různých kampaních a charitativních projektech, zkouší to ale i jako moderátorka. Brzy se v této roli představí na Óčku v pořadu Drive. 

tz, jm, foto: Petr Kurečka

Témata: Tonya Graves, I'm The Only Me

zavřít