AUDIO: Horkýže Slíže vydali nečekaně nové album. Rooney jim pokazil text

Vydáno 02.09.2017 | autor: redakce

Slovenská kapela Horkýže Slíže přišla po pěti letech se svým novým řadovým albem. Na desku St. Mary Huana Ganja z roku 2012 navázali čerstvou novinkou Pustite Karola. 

AUDIO: Horkýže Slíže vydali nečekaně nové album. Rooney jim pokazil text AUDIO: Horkýže Slíže vydali nečekaně nové album. Rooney jim pokazil text

Album vydali Horkýže Slíže v pondělí 28. srpna a celé ho nabídli k poslechu zdarma na svém YouTube kanále. Ani tentokrát na něm formaci neopouští humor. Poslechnout si ho můžete zde

Horkýže Slíže interview: Věštkyně nám poví, které skladby fungují nejlépe

Fotbaloví fanoušci si nyní ze skupiny, která se těší velké popularitě i v Česku, utahují. Jedna z nových písní se totiž jmenuje Kozy, Husle, Rooney a zpívají v ní, že "Rooney hrá v Manchestri." Britský fotbalista, o kterém je v textu řeč, však zrovna před pár týdny po třinácti letech přestoupil z Manchesteru United do Evertonu a kapele tím text trochu pokazil. 

Na podim vyrazí Horkýže Slíže na podzimní turné, kterým oslaví 25 let na scéně. Začínají 13. října v Herálci a finále obstará 14. prosince velký koncert v Praze. 

Témata: Horkýže Slíže, Pustite Karola

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít