AUDIO: Sam Smith chystá velký návrat. V singlu Too Good At Goodbyes vás dojme

Vydáno 09.09.2017 | autor: Josef Martínek

Britský zpěvák Sam Smith se po komerčním úspěchu svého debutu In The Lonely Hour, za který získal čtyři ceny Grammy, stáhl do ústraní. Nyní se vrací singlem Too Good At Goodbyes a láká na očekávanou druhou studiovku. 

AUDIO: Sam Smith chystá velký návrat. V singlu Too Good At Goodbyes vás dojme AUDIO: Sam Smith chystá velký návrat. V singlu Too Good At Goodbyes vás dojme

Na klavíru postavená novinka není po textové stránce v Samově podání nikterak překvapivá, pojednává o nestabilním vztahu. Smithova interpretace je znovu velmi procítěná, k podmanivému refrénu se přidávají i sbory. Fanoušci také kvitují, že jeho hlas za tři roky zmužněl.

AUDIO: Sam Smith sklízí za novou bondovku ostrou kritiku

"Píseň je o mně a o vztahu, ve kterém jsem byl," připustil Smith v jednom z rozhovorů. Na novém albu prý bude více takto osobních skladeb, zároveň se však posluchači mohou těšit na songy o lidech a událostech v jeho okolí. Album by mělo vyjít ještě před Vánoci, jeho název však zatím neprozradil. 

Smithova prvotina In The Lonely Hour se v roce 2014 stala doslova senzací. Celosvětově se jí prodalo přes sedm milionů kopií a hity jako Stay With Me nebo I'm Not The Only One bodovaly po celém světě. Zpěvák za ni obdržel čtyři Grammy a následující rok si vysloužil poctu nahrát píseň k bondovce Spectre. Za skladbu Writing's On The Wall získal Oscara. 

Témata: Sam Smith, Too Good At Goodbyes

4,50

čtenáři

hlasuj
zavřít