Obě zranění mladého zpěváka a oblíbence mladé generace šla za sebou v pouhých několika dnech. „Vojta se při natáčení poslední dost nebezpečné scény klipu Anděl Tvýho Světa zranil a zlomil si chrupavku v lokti. Ani to ho ale nezastavilo v další práci,“ prozradil zpěvákův producent Honza Gajdoš s tím, že právě další práce, jíž bylo muzikálové představení, se Vojtovi nevyplatila.

„Při souboji mě hodili na zem, a jak mám teď jen jednu ruku, tak jsem padal přes rameno a odnesla to bohužel noha. Ale samozřejmě jsem dohrál do konce,“ popsal druhé zranění sám Vojta.

Video
Video se připravuje ...

Muzikálový Ferda Mravenec bude zpěvák New Element! Jak mu sluší tykadla? David Turek, Jan Jedlička

S nohou v sádře tak teď čeká, až spatří světlo světa singl, ke kterému si sám napsal text, spolupracoval právě s Honzou Gajdošem a zahraničními autory. „Chtěli jsme s Vojtou najít nový hudební směr, který by jeho hlasu a projevu slušel a myslím, že fans budou hodně překvapení. Nicméně víc bych prozrazovat nechtěl. Možná jen tolik, že klip s písní vyjde v druhé polovině tohoto měsíce,“ říká Gajdoš. 

A o čem klip je, že si vyžádal tak riskantní natáčení na střeše pražského hotelu Sheraton? „Je to o vztahu dvou lidí, kteří řeší zbytečnosti, a z drobností pak vyvstane hloupá hádka. Všichni víme, že takové situace mohou skončit špatně. Pak opravdu člověk zjistí, co měl. Až to ztratí…“ naznačuje Vojta tragické vyznění nového klipu, v němž se prý představí v úplně jiném světle, než jsou jeho fanoušci doposud zvyklí. Jwho partnerku si v něm zahrála herečka Eva Burešová.

Video
Video se připravuje ...

Zachránili muzikál Romeo a Julie: Vrací se i Romeo z New Element. Petr Macek, Petr Soukup

Fotogalerie
2 fotografie