TOP 8 videoklipů týdne: Hentai Corporation běsní v levné putice, Michal Hrůza míří za polární září

Vydáno 24.10.2017 | autor: redakce

V novém přehledu aktuálních klipů vám nabídneme zběsilé rockery Hentai Corporation, ale i řadu mainstreamových hvězd. Z těch domácích jsou to třeba Michal Hrůza nebo Celeste Buckingham, zahraničí reprezentují Louis Tomlinson či Charlie Puth

TOP 8 videoklipů týdne: Hentai Corporation běsní v levné putice, Michal Hrůza míří za polární září TOP 8 videoklipů týdne: Hentai Corporation běsní v levné putice, Michal Hrůza míří za polární září


MICHAL HRŮZA
SE VYDAL ZA POLÁRNÍ ZÁŘÍ


Michal Hrůza přichází natočil klip k singlu Polárka. Kvůli natáčení se vydal až do okolí norského městečka Tromsø, kudy se brodil sněhem a potkával divoké soby. Na kameru pak zaznamenal onu polární zář, dle níž je píseň nazvaná. Hlavní ženskou roli si zahrála Jana Plodková. Představuje v něm ženu, která se nemůže rozhodnout, zda zůstane žít ve městě, nebo jej opustí a vydá se na Špicberky, ostrovy v Severním ledovém oceánu. Skladba je na albu Sám se sebou, které Michal Hrůza vypustil do světa letos v květnu.

Michal Hrůza interview: Slyšet své jednoduché písničky v doprovodu velkého orchestru je úžasná věc

LOGAN PAUL MUČENÝ VLASOVOU MANIAČKOU BELLOU THORNE


Více než dvacet milionů zhlédnutí nasbíral za týden od vydání klip YouTubera a zpěváka Logana Paula k písni Outta My Hair. Ve videu potkává oblečený pouze do půl těla americkou herečku Bellu Thorne. Jejich následné radovánky v posteli skončí ve chvíli, když dívka posedlá úpravou vlasů v jeho koupelně objeví šampony, laky a další lahvičky sloužící k úpravě účesu. Aby je dostala, nezastaví se ani před fyzickým násilím. Na konci klipu se však dozvídáme, že si vše Logan Paul pouze vysnil.

CHARLIE PUTH TANČÍ ULICEMI VELKOMĚSTA


Charlie Puth zveřejnil první singl z chystané desky Voicenotes, který nazval How Long. V samotném klipu hudebník překvapuje svým skrytým talentem. Ze spodních pater kancelářské budovy se protančí přes parkoviště až na střechu. V nejvyšším patře pak zahlédne obraz dívky držící růži, jejíž podobizna je velmi podobná zpěvačce Seleně Gomez, s níž byl Charlie Puth minulý rok spojován. Chvíli se na něj rozzlobeně dívá a poté odtančí se šťastným úsměvem pryč.

BRETT ELREDGE NA ROMANTICKÉ VÝLETĚ SE SADIE ROBERTSON


Jednatřicetiletý Brett Eldredge představuje klip k písni The Long Way. Zpěvákův romantický příběh se Sadie Robertson hrající jeho přítelkyní začíná setkáním v baru. Ve tříminutovém videu si během jízdy kabrioletem zpívají písně, podívají se do hudebníkova rodného města, prochází se podél potoka, či spolu tančí ve stodole. Song, který interpret napsal společně se zpěvákem Mattem Rogersem, je součástí jeho v srpnu vydané desky, již pojmenoval po sobě - Brett Eldredge.



YOUTUBER GOGO SE CELESTE BUCKINGHAM ŠÍŘÍ POZITIVNÍ ENERGII

Je to již dva roky, co GoGo, který se slovenské veřejnosti prezentuje spíše jako YouTuber, vydal svůj singl Müsli. Tentokrát se rozhodl společně se Celeste Buckingham šířit pozitivní energii, jen se trochu minul v ročním období. Léto je už dávno pryč a záběry na krásné dovádějící slečny na nafukujících plameňácích nás už nechávají chladnými. Zajímavou myšlenkou je, že skladba Jacuzzi má vlastně dvě části - tedy jsou to dvě diametrálně odlišné skladby v jednom. Mladé tanečnice se proto v jednu chvíli přesouvají od bazénu do tanečního klubu, kde dostává prostor i Celeste, které to mimochodem dost sluší. V klipu se střídají záběry dokonalé scény s prostřihy do zákulisí natáčení, to může na diváka působit celé lehce zmateně. Barevné záběry se mění za černobílé, ovšem musíme podotknout, že slovenská produkce se ani tady nezapře a jde ve své podstatě o dobře odvedenou práci.

Celeste Buckingham interview: Ženy v šoubyznysu jsou hodně sexualizovány


INEKAFE SE PROCHÁZÍ PO MĚSÍCI

Další slovenskou novinkou je singl Sínus dopadu z alba 22 svetelných rokov (Best of 1995 - 2017) kapely INEKAFE. Ti si v klipu zahráli na astronauty a procházeli se po měsíci. Celé video je laděné do doby 60. let, kdy se Apollo 11 opravdu do vesmíru vydalo. Klip má drobnou zápletku, kdy frontman Vratko Rohoň dostane od své drahé polovičky, která na něj netrpělivě čeká na Zemi, klíč, kterým otevře tajné místo právě na Měsíci. Co tam však najde, necháme na představivosti každého z vás. Celé video je na československé poměry opravdu kvalitně zpracované, a ještě mu nechybí nápad. Režisér Ondřej Urbanec odvedl vážně skvělou práci.

HENTAI CORPORATION SI SKOČILI NA "JEDNO"

Nový singl Synthetic Limits (Of Blossoming Omnipotence) vychází pod křídly labelu BIGGBOSS, který se zaměřuje především na českou rapovou scénu. Hentai Corporation v klipu vzpomínají na krásné čtvrté cenové maloměstské putiky. Na časy, kdy se ještě mohla vevnitř pálit jedna Startka za druhou a z výherních automatů se mohly platit účty za zelenou v řádech deseti korun. V klipu si mimo jiné zahrál svou životní roli i hudební kritik Jarda Konáš nebo designerka Kristina Ambrozová.

Pořadatelé Rockfestu Dačice vykázali z pódia Hentai Corporation, zpěvák se prý choval nepřístojně



LOUIS TOMLINSON SI STŘIHL NOVINOVÉ TITULKY

Od vydání singlu Louise Tomlinsona na sebe lyric video nenechalo dlouho čekat. Jedná se o první samostatný projekt, který Louis představil na svém Twitteru. Nutno podotknout, že se po jednom krátkém tweetu strhla neuvěřitelná lavila a již teď má od svého vydání na svém kontě 4 miliony zhlédnutí. Klip je přitom velmi prostý. Celý text je poskládán z novinových ústřižků a kreslených animací korespondujících s obsahem. Zajímavostí je, a všimne si toho jen nejbystřejší oko, že v jednom z novinových článků se píše o úmrtí českého spisovatele Jaroslava Haška.

text: Andrea Štipčáková, Lucie Šimůnková

Témata: Michal Hrůza, Logan Paul, Charlie Puth, Brett Elregde, Celeste Buckingham, Inekafe, Hentai Corporation, Louis Tomlinson

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít