„My už spolu hrajeme 17, s některými 15 let. A vlastně jsme dospěli do takového stavu, že cítíme velkou únavu materiálu, že vlastně v téhle sestavě už jsme se trošku vyčerpali,“ osvětlil Malátný TopStaru, proč od roku 2018 ve skupině končí hned čtyři členové – Otakar Peřina jr., Štěpán Škoch, Ondřej Škoch a Petr Kužvart.

Rozhodně ale odmítl jakékoliv řeči o tom, že by to mělo znamenat konec. „Rozhodně Chinaski pokračujou. My nekončíme ani náhodou. A příští rok nás uslyšíte, ty samé písničky, se stejnou energií. A já doufám, že to bude ještě lepší,“ stál si za svým frontman a jediný zakládající člen.

Ten se nyní spolu s Františkem Táborským teprve rozhoduje, kdo je na pódiích do budoucna doplní. Nyní shání baskytaristu, bubeníka a pianistu. „Ještě nevím, jestli budeme hrát s dechy,“ řekl pro FTV Prima Malátný.

Ovšem podle TopStaru už je ve hře první nový člen. Spekuluje se, že Chinaski by měl doplnit klávesák Jan Steinsdörfer, který přitom působí jako kapelník Ewy Farne. Ten už ostatně s Chinaski letos vystupoval. Co je na tom pravdy a jestli si tak zpěvačka polské národnosti bude muset také hledat náhradu, ukáže až čas.

VIDEO: Michal Malátný si neustále pletl Nightwork a Monkey Business.

Video
Video se připravuje ...

Michal Malátný si neustále pletl Nightwork a Monkey Business. Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

 

 

Fotogalerie
52 fotografií