Hlavní obsah
Článek

Od rozpadu vztahu s českým zpěvákem Matějem Vávrou z X Factoru se Celeste Buckingham neobjevila po boku žádného muže. Pokud si poslechnete náš rozhovor se zpěvačkou až do konce, tak mezi řádky možná vyčtete, že slovenská umělkyně s americkými kořeny možná není tak úplně nezadaná.

Ať už je to jakkoli, tak vichřice v intimním životě přinesla pro zpěvačku jedno pozitivum, a to fakt, že mnohem více tvořila.

„Tento rok jsem měla strašnou potřebu tvořit a vydat ze sebe zkušenosti z posledních dvou let. Je tam všechno slyšet,” svěřila se nám Celeste na křtu alba Holomráz kapely Slza, kde se ujala role kmotry. Ptali jsme se jí přímo, jestli se v jejím novém albu vyznala také z rozchodu s přítelem. „Je to tam v písních nějak opsané. Ano. Jsem součástí skupiny lidí, kteří věří, že hudba léčí. Je to můj způsob terapie a nedořešených emocí,” říká Celeste.

Na tom, že Celeste tvoří nejlépe, když má zlomené srdce, se shodují i lidé v jejím tvůrčím týmu. „Můj manažer mi říká, že bych měla být více nešťastná, protože píšu lepší věci. To sice nikomu nepřejeme, ale je pravda, že z těch starostí a komplikovaných situací vznikají někdy krásné skladby,” uvedla Celeste Buckingham.

Reklama

Další články

Načítám