O5 a Radeček a Voxel šíří Dobrý zprávy

Pomocí nového zpravodajského webu DobryZpravy.info se rozhodla kapela O5 a Radeček a zpěvák Voxel bojovat proti blbé náladě. České společnosti má vrátit pozitivní myšlení také stejnojmenný singl, který muzikanti z Moravy společně vypouštějí do světa.
Webová stránka DobryZpravy.info přináší krátké, pozitivně laděné články, které vždy odkazují na příběh z videoklipu ke zmíněnému singlu. Poselství je podle umělců jasné: „Myslím, že se úplně zbytečně navzájem strašíme a kazíme si náladu sdílením negativních informací a článků. Tak jsme si řekli, že my budeme šířit dobrý zprávy a třeba se k nám ostatní přidají,“ říká Tomáš Polák, zpěvák O5 a Radeček.
„Za spolupráci s kamarády z O5 a Radeček jsem moc rád, protože už před lety, kdy jsme jeli společné turné, jsme s myšlenkou udělat společný song koketovali. A po letech je to konečně tu!“ raduje se Voxel. „Přijde mi, že na dobré zprávy není v médiích už ani místo, kromě hravých štěňátek na konci zpráv, tak jsme si je holt s klukama museli udělat sami,“ doplnil s úsměvem písničkář.
Sponzorováno
banner 1000x250 V3.jpg

Související články

MILOŠ DOLEŽAL Jr. Lidé můžou zářit prakticky kdykoli, když jsou šťastní v tom, co dělají

Rodák z Vysočiny, který se po vzoru svého otce rozhodl zasvětit život hudbě. Absolvent hry na kontrabas v Kroměříži, ale i dvou semestrů baskytary na prestižní americké hudební škole. Učitel několika oborů na dvou základních uměleckých školách v Jihočeském kraji, jenž dokáže vidět a rozvinout ve svých žácích skrytý potenciál. Talentovaný baskytarista s vybroušeným stylem hry, který si zakládá na morálce, disciplíně…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

MATĚJ HOMOLA Když nemám zrovna nápad na originální sochu, jdu a vyřezávám zvířata, to je pro mě škola

Když se řekne Wohnout, vybaví se hudebním fandům pravděpodobně tvář jejího nejvýraznějšího člena, zpěváka a kytaristy Matěje Homoly. Stejně jako jeho mladší bratr Honza se i Matěj zhlédl ve výtvarné tvorbě. V době lockdownu objevil souhrou okolností řezbářství a od té doby podle vlastních slov prakticky nepustil motorovou pilu z ruky. Na kontě má na tři stovky soch zvířat, postav…

rockandpop

Aktuální vydání pro registrované ZDARMA – REGISTRACE ZDE

Mám registraci / členství – PŘIHLÁSIT
Výhody členství – Informace ZDE

rockandpop Aktuální vydání pro registrované ZDARMA REGISTRACE
Mám registraci/členství - PŘIHLÁSIT Výhody členství INFO. ZDE