TOP 6 videoklipů týdne: O5 a Radeček a Voxel posílají dobré zprávy, Demi Lovato zpívá v pohádkové krajině

Vydáno 13.03.2018 | autor: Lucie Šimůnková

Tento týden nám přinesl spoustu zahraničních klipů. Taylor Swift se snaží být neviditelná, Demi Lovato se prochází v pohádkové krajině. Kelly Clarkson nazpívala skladbu k dětské knize a Niall Horan už avizuje pohodové léto. U nás spojili své síly Voxel a O5 a Radeček. Společně věří v dobré zprávy, a proto založili i web dobrezpravy.info. Slovenka Beego se po mateřské vrací zpátky na pódium.

TOP 6 videoklipů týdne: O5 a Radeček a Voxel posílají dobré zprávy, Demi Lovato zpívá v pohádkové krajině TOP 6 videoklipů týdne: O5 a Radeček a Voxel posílají dobré zprávy, Demi Lovato zpívá v pohádkové krajině


Taylor Swift
je v novém klipu neviditelná

Videa Taylor Swift patří k těm nejsledovanějším na YouTube. Být neustále na očích veřejnosti však není vždy jednoduché, což se snaží zpěvačka zobrazit také v novince Delicate z alba Reputation. Interpretka v ní zpívá o setkání s člověkem, kterého by ráda měla ve svém životě, ale bojí se, že ji předchází její pověst. V klipu vystupuje jako celebrita toužící po soukromí, kterému se jí díky tajemnému papírku dostane. Jako neviditelná může dělat vše, po čem vždy toužila. Tančí v hotelové lobby, ve výtahu, v dešti či na autě a užívá si života jako nikdy předtím. V závěru videa dorazí Taylor Swift do baru, kde se stává znovu viditelnou a setkává se se svým milovaným.

RECENZE: Taylor Swift temnější pop reputaci nekazí

Voxel a O5 a Radeček šíří dobré zprávy

Voxel a O5 a Radeček se v novém videu Dobrý zprávy snaží bojovat proti "blbé náladě" v české společnosti. Video odkazuje na pozitivně laděné články nacházející se na webové adrese dobryzpravy.info, jež mají lidem zvednout náladu. Jednotlivé klipové záběry je pak uvádí ve skutečnost. Vnuk v podání Voxela v nich dovede babičku na vrchol pražské rozhledny, hoši z O5 a Radeček plánují v dodávce obletět zeměkouli, nebo místo doučování roztrhají sedmákovi, který trpí depresemi, učebnici matematiky. Video zrežíroval Martin Benc.

Kelly Clarkson nahrála píseň k dětské knize

Krátkou, ale krásnou písničku I've Loved You Since Forever a klip k ní představila ve čtvrtek v pořadu Today Show Kelly Clarkson. Song je inspirovaný pohádkou Hody Kotb, kterou napsala pro svou adoptovanou dcerku Haley Joy. Samotné video je vytvořeno z několika jednoduchých záběrů, v nichž se střídá zpívající interpretka s do animované podoby přetvořenými ukázkami obrázků z knihy.

Demi Lovato v pohádkové krajině

9. března vtrhl do amerických kin nový film A Wrinkle In Time, jehož hlavní hrdinkou je středoškolačka Meg, bojující s nízkým sebevědomým. V rámci propagace vydala společnost Disney také video k pilotnímu songu I Believe. Jejího nazpívání se ujala Demi Lovato, která v klipu vystupuje v krásných červených šatech se zlatými doplňky v prostředí magického kraje. Ve videu pak nechybí ani prostřihy s filmovými ukázkami. Vedle americké zpěvačky se v něm mihne také producent DJ Khaled, který část textu odrapoval.

Beego se singlem Jediná vrací na scénu

Zpěvačka Beego, ex-frontmanka punk-rockové kapely Dirty Blondes, oznamuje svůj návrat na scénu jako sólová zpěvačka a představuje svůj první singl Jediná. Hudební výraz nové tvorby staví na moderním popu s tanečním výrazem i dávkou kytar a slovenských textech. Videoklip Jediná poukazuje na text singlu a pojednává o jedinečnosti něžného pohlaví. Vyšel na Mezinárodní den žen a je věnovaný všem dámám. "Vydání klipu jsme naplánovali záměrně na Den žen. Chtěla bych, aby si ženy uvědomily, že jsou jedinečné a nebály se věřit samy v sebe," vzkazuje Beego. 

Niall Horan vysílá letní energii

Po rozpadu One Direction se Niall jako jediný vrhl místo natáčení vlastní desky do světa. Jeho kolegové začali intenzivně pracovat na sólových projektech, zato on na sebe nechal čekat. Fanoušci proto netrpělivě čekali na první singl. Slow Hands předčil očekávání a deska Flicker, která vyšla minulý rok, sklidila opravdu kladný ohlas. Teď se titulní píseň dočkala i vizuální podoby. Jedná se o klasickou letní pohodičku. Niall se zde prohání ve starém autě a na kalifornské poušti následuje svou krásnou přítelkyni. Oheň, slunce a palmy jednuduše avizují letní náladu.

Témata: Taylor Swift, O5 a Radeček, Voxel, Kelly Clarkson, Demi Lovato, Beego, Niall Horan

text: Andrea Štipčáková, Lucie Šimůnková

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít