Z Viktorie Černíkové a jejího výkonu při písni Sweet Child O’Mine byla většina poroty nadšená, a tak ji pustila do další kola. Ovšem Habera s tím nesouhlasil, a tak neudržel nervy na uzdě. Při hodnocení dalšího soutěžícího Michala (22) se proto pořádně rozohnil.

„Nechápu, proč jsme pustili tu před tebou, protože ty jsi nadprůměr, začalo to šlapat, i když nejsi úplně top. Ale když už má někdo postoupit, tak jsi to ty a ne zdechlá mršina, která se nám tam před chvílí dostala,“ opřel se tvrdě do mladé dívky. Použil přitom slovenské slovo mrcina, které by sice s písmenem „p“ na začátku také nebylo moc slušné, v překladu to ale znamená mršina.

Těžko říct, jestli tím chtěl porotce naznačit, že Viktorie byla bez energie, nebo ji chtěl prostě urazit. I když jí to neřekl přímo do obličeje, tak ji ztrapnil před celým národem. Mnozí diváci se proto shodují, že pořádně přestřelil. „Habera nedokázal vůbec nic a dělá ze sebe, že všemu rozumí,“ napsal někdo v diskusi na sociální síti. „Je arogantní až na půdu,“ dodal pak kdosi.

Ve stejném díle přitom podobně ujela i další porotkyně Knechtová, která jednomu mladíkovi řekla, že vzhledem k jeho nevalnému výkonu asi nebude dobrý ani v posteli. Poté se mu sice veřejně omluvila, ovšem v očích diváků tak přišla o pověst hodné porotkyně, která některé méně úspěšné účastníky dokáže i utěšit.

VIDEO: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící, která nepostoupila!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící! TV Nova

Fotogalerie
33 fotografií