Blesku jako prvnímu se Mikolas bezprostředně po vyhlášení výsledku svěřil se svými emocemi, "Pocity jsou nepopsatelné. V momentě, kdy ten řev skončí, přichází obrovská únava, ale je neuvěřitelné, co jsme dokázali. Jsem hrdý na svůj tým v Americe, na tým České televize, a na všechny, co mi pomohli. Udělali jsme obrovský zásek do historie," raduje se Mikolas.

VIDEO: Mikolas v Eurovizi 2018: Uspěl s tímhle hitem!

Video
Video se připravuje ...

Mikolas v Eurovizi 2018: Uspěl s tímhle hitem! Youtube.cz

Ten sice v hlasování odborných národních porot skončil až na 15. místě, ale pak výrazně zabodoval mezi diváky. Ti mu pomohli vyšplhat se v celkovém hodnocení až na 6. místo, což je pro Česko dosud nejlepší výsledek za posledních 10 let, co se soutěže účastní. "Doufejme, že v Lisabonu mají dostatek piva na to, aby českou delegaci zajistili," komentoval Miky začínající oslavy.

A jako jsou teď jeho plány? Česku dá zřejmě vale. "Následovat bude moje kariéra. Snad vystoupíme v pondělí večer pro fanoušky na Václavském náměstí, ale pak bude následovat cesta do Los Angeles, kam se asi budu stěhovat a žít. Děkuji Eurovizi za tu možnost," dodal.

Fotogalerie
24 fotografií