Lana Del Rey, Macklemore, Nine Inch Nails, Wiz Khalifa, Limp Bizkit, Parkway Drive, Stone Sour a mnoho dalších na Aerodrome Festivalu 2018!
zdroj: tisková zpráva

Lana Del Rey, Macklemore, Nine Inch Nails, Wiz Khalifa, Limp Bizkit, Parkway Drive, Stone Sour a mnoho dalších na Aerodrome Festivalu 2018!

20. 6. 2018 – 15:24 | Magazín | Inzerce

Již zanedlouho, přesně 28.června, se na letišti v Panenském Týnci otevřou brány Aerodrome festivalu, který vstupuje do pátého ročníku s nevídaně silným programem a řadou novinek!  Rozroste se do počtu dní i pódií, nabídne ještě více zahraničních hvězd a multižánrový rozměr!

Po loňském ročníku s Linkin Park v čele, který uvedl jak zástupce rockové tak i hip hopové a popové scény, se žánrové spektrum Aerodrome festivalu letos ještě rozšíří.  Program festivalu se proto letos rozroste do tří dnů a bude probíhat na dvou hlavních pódiích a dvou vedlejších scénách - Evropy 2 a Óčka. Oproti loňským šesti účinkujícím se letos příznivci Aerodromu mohou těšit na dvaatřicet zahraničních a bezmála třicet tuzemských účinkujících.

První hlavní scéně, která bude věnována zástupcům popu, indie, hip hopu a elektroniky, bude vévodit jedna z nejpopulárnějších zpěvaček současnosti - Lana Del Rey, industriální ikona Nine Inch Nails a rapové hvězdy Macklemore a Wiz Khalifa.

Příznivcům rocku, metalu a hardcoru bude věnováno druhé hlavní pódium, jehož program nabídne tak zvučná jména jako Limp Bizkit, Parkway Drive, Stone Sour, Body Count Feat. Ice-T, Bullet for My Valentine, Hollywood Undead a mnoho dalších.

Mezi hlavní taháky scény Evropy 2 patří Marpo, Lenny, Support Lesbiens, Ektor, Sebastian nebo Eddie Stoilow, Óčko Truck zase láká na Light & Love, John Wolfhooker, Lake Malawi, Vojtaana, Jakuba Ondru nebo The Slots. Sobotní večer na kamionu Óčka navíc vyvrcholí tanečními souboji v souvislosti s prezentací filmu Backstage.

Hvězdami nabitou hudební produkci doplní bohatý doprovodný program, který poskytne jak vyžití pro příznivce adrenalinu (např. ve větrném tunelu), tak relaxační zónu.

Součástí festivalového areálu bude kemp, kde si návštěvníci mohou buď postavit vlastní stan nebo si pronajmout tent hotel či VIP stan.

Pro větší pohodlí příznivců festivalu nabízejí pořadatelé také dopravu zdarma z Prahy a zpět festivalovým autobusem.

Vstupenky, program a další info na www.aerodrome.cz 

Aerodrome 28.-30.6.2018

Čtvrtek 28.6.

Stage 1: Wiz Khalifa, Mø, Glass Animals, PVRIS, Tommy Cash, Celeste Buckingham
Stage 2: Parkway Drive, Bullet For My Valentine, Underøath, Thy Art Is Murder, Crossfaith
Evropa 2: Ektor, Eddie Stoilow, Jakub Děkan, ATMO + afterparty s DJs
Óčko Truck: Role, The Slots, Jakub Ondra 

Pátek 29.6.

Stage 1: Lana Del Rey, Chvrches, Portugal. The Man, Milky Chance, Ofenbach
Stage 2: Stone Sour, Halestorm, You Me At Six, Silverstein, Being As An Ocean
Evropa 2: Support Lesbiens, Marpo & Troublegang, Voxel, Czech-It + afterparty s DJs
Óčko Truck: John Wolfhooker, Light & Love, Mech 

Sobota 30.6.

Stage 1: Macklemore, Nine Inch Nails, The Kills, Kodaline, Nothing But Thieves, Frank Carter
Stage 2: Limp Bizkit, Hollywood Undead, Body Count feat. ICE-T, Skindred, Eskimo Callboy
Evropa 2: Sebastian, Lenny, Lipo, Robin Mood + afterparty s DJs
Óčko Truck: Vojtaano, Lake Malawi, Brixtn