Marta Kubišová

piesne (228)

  texty (153) / preklady (0)
  akordy (132) / taby (1)
  noty (1) / slideshow (0)

články (73)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Marta Kubišová:
Kubišová natáčí klip k Modlitbě, přizvala i Dagmar Havlovou - Aktualizace: 03.04.2019 13:55 Vydáno: 03.04.2019, 13:55 foto Koncert Příběh hudby s... - ceskenoviny.cz


Marta Kubišová:
Kubišovej pieseň Modlitba pro Martu dostane k výročiu nežnej revolúcie
nový klip
- pred 2 hodinami | redakcia Tento rok na jeseň uplynie 30 rokov od pádu komunistické... - zoznam.sk


Marta Kubišová:
Kubišová zazpívá 16. listopadu v Praze k výročí sametové revoluce - Aktualizace: 04.02.2019 13:19 Vydáno: 04.02.2019, 13:06 foto Ilustrační foto - Zpěv... - ceskenoviny.cz


Marta Kubišová:
Hitem republiky se stala píseň Modlitba v podání Marty Kubišové - Aktualizace: 28.10.2018 19:57 Vydáno: 28.10.2018, 19:54 foto Koncert Příběh hudby s... - ceskenoviny.cz


Lucie Bílá:
Koncert hitů roku 1968 zaplnil lidmi celé Václavské náměstí - Aktualizace: 22.08.2018 06:55 Vydáno: 21.08.2018, 22:50 foto Zcela zaplněné Václavs... - ceskenoviny.cz


Bratislavská lýra:
Jděte domů. Bratříčku, zavírej vrátka. Proti srpnové okupaci se bouřili
i hudebníci
- 0 Karel Kryl. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy KAREL KRYL. | FOTO: ARTCAM ... - lidovky.cz


Marta Kubišová:
Neckář o končiacej kariére Kubišovej: Martu chce prehovoriť - Marta Kubišová a Václav Neckář Marta Kubišová a Václav Neckář, Zdroj: ... - topky.sk


Marta Kubišová:
Marta Kubišová šokuje: Díky za infarkt - Předchozí Další 23. dubna 2018 ? 16:05 V den svých 73. narozenin prodělala Mart... - blesk.cz


Marta Kubišová:
Marta Kubišová vystúpila v novembri 1989 na Václaváku, po desaťročiach
priznáva: Za toto sa dodnes hanbím!
- Marta Kubišová vystúpila v novembri 1989 na Václaváku, po desaťročiach priznáva: ... - cas.sk


Lucie Bílá:
Českého slavíka opanovali znovu ti samí vítězové - Gott, Bílá a Kabát - Českého slavíka opanovali znovu ti samí vítězové - Gott, Bílá a Kabát Vydán... - musicserver.cz


 

Marta Kubišová

Fanúšikov: 4



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Marta Kubišová:
Diskografia - Marta Kubišová:
2017 album SONGY A BALADY [VINYL] [VINYL]
2017 album SONGY A BALADY
2015 album SOUL
2014 album 25 /1989-2014: ZIVE/
2014 album MAGICKY HLAS REBELKY

Album:
2010 Album 7-JAKOBY NIC [VINYL]

album:
2010 album Vyznání
2010 album SOUL OF MARTA KUBISOVA

Album:
2009 Album SOUL OF MARTHA KUBISOVA [VINYL]

album:
2008 album 24 Golden Hits
2007 album Platinum Collection
2007 album VANOCNI PISNICKY PRO DETI
2007 album Svatecni setkani
2007 album VITEJ, LASKO
2007 album MODLITBA [4]
2007 album IN MY WORLD
2007 album SINGLY 1
2007 album DEJTE MI KOUSEK LOUKY (3)
2004 album Příběh/To nejlepší
2003 album Gold
1999 album SIN SLAVY
1997 album Singly 2 - Nechte zvony znít
1990 album ZLATÁ ŠEDESÁTÁ '2012 (6CD)
1968 album Songy a balady
1800 album V Ungeltu

dvd:
2008 dvd PŘÍBĚH/TO NEJLEPŠÍ edice '2008

ine:
2018 ine NAPOSLEDY

kniha:
2012 kniha Lubomír Nečas - Marta Kubišová
2010 kniha Helena vs. Marta

kompilacia:
2018 kompilacia 1968 - 50 HITŮ ROKU NADĚJE A ZRADY (2CD)
2017 kompilacia Protestsongy 1966 - 2017
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 70.LETA
2016 kompilacia GALAKONCERT BRATISLAVSKA LYRA 1969
2016 kompilacia LEGENDA
2015 kompilacia VELKA VANOCNI KOLEKCE
2015 kompilacia NEJ TELEVIZNI HITY
2013 kompilacia NEJ HITY NA PLAZ A K VODE
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2009 kompilacia Nej Kralovny Popu Vsech
2008 kompilacia Cesky Slavik 2008
2008 kompilacia Bez Domu, Ivane!
2007 kompilacia 38 originálních nahrávek největších hi...
2006 kompilacia Legendy Čs. Popu 60.léta
2003 kompilacia To byl váš hit - 90. léta
2003 kompilacia Naše hity 5

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20182xCD+DVDKUBISOVA MARTANAPOSLEDY15.11 EUR
2017VINYLKUBISOVA MARTASONGY A BALADY [VINYL]25.20 EUR
2017CDKUBISOVA MARTASONGY A BALADY11.98 EUR
2016CDKUBISOVA MARTASOUL15.90 EUR
2014CDKUBISOVA MARTAMAGICKY HLAS REBELKY14.10 EUR
20126xCDKUBISOVA MARTAZLATA SEDESATA32.08 EUR
2010SIKUBISOVA MARTAJAKOBY NIC/HARE KRISNA13.24 EUR
2010VINYLKUBISOVA MARTAJAKOBY NIC /7 [VINYL]7.95 EUR
20103xCDKUBISOVA MARTAZLATA KOLEKCE - VYZNANI18.34 EUR
2009CDKUBISOVA MARTANE! THE SOUL OF MARTA32.47 EUR
2008DVDKUBISOVA MARTAPRIBEH18.34 EUR
2004CDKUBISOVA MARTAPRIBEH / TO NEJLEPSI11.81 EUR
2000CDKUBISOVA MARTASVATECNI SETKANI13.56 EUR
1999CDKUBISOVA MARTAV UNGELTU13.56 EUR
1997CDKUBISOVA MARTAVANOCE S MARTOU KUBISOVOU15.06 EUR
0CDKUBISOVA MARTAMUJ SVET13.56 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Marta Kubišová - Nechte zvony znít 1

Marta Kubišová - Modlitba pro Martu (1

Magdaléna

Marta Kubišová - Nechte zvony znít

Marta Kubišová - Depeše

Marta Kubisova - Modlitba pro Martu

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

dušan

Hledam mp3 do mobilu,Marta Kubišová hey
jude.POMOZTE.Pošlete prosim na mai... viac

dušan

hledam mp3 do mobilu,marta kubišova-hey jude.... viac

Bobina

To je Piiisnicka.puvodne pry je irska
lidova,jednou jsem ji ale videla zpivat... viac

Igor

Ahojte. Nemate niekto nahodou v MP3 formate
psenicku Cesta ? Ak ano, poslite ... viac

Mimike

Prosim Vas ma niekto pesnicku dobrodružství s
panem bohem prosim staci aaj ... viac

ivanacz

shanim pisnicku, kde Marta Kubisova zpiva: mel
snedou tvar a byl sam jako ja... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Dobrodružství s bohem Panem - akordy a text

Nechte zvony znít - akordy a text

Modlitba - akordy a text

Časy se mění - akordy a text

Ring-o-ding(Zvonkoví lidé) - akordy

Hej, Jude - akordy a text

Zdivočelá země - akordy a text

Zvonkoví lidé - akordy a text

Ginny Ginny - text

Zvonkoví lidé (Ring-o-ding) - akordy a text

Magdalena - akordy a text

Depeše - akordy a text

Pan - akordy a text

Slzy tvý mámy - akordy a text

Balada o kornetovi a dívce - akordy

Modlitba pro Martu (1.verze 23.8.1968) - akordy a text

Hare Krišna (Hare Krishna) - akordy a text

Balada o kornetovi a dívce - akordy a text

Loudá se půlměsíc - akordy

Lampa - akordy a text

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xCD+DVD Kubisova Marta Naposledy
2xCD+DVD Naposledy
14xCD Vlach Karel Orchestra 1951-1957
14xCD 1951-1957
2xCD Hegerova & Kryl & Kubisova & DalŠÍ Protestsongy 1966-2017
2xCD Protestson
gy
1966-2017
VINYL Kubisova Marta Songy a balady [vinyl]
VINYL Songy a
balady
[vinyl]
CD Kubisova Marta Songy a balady
CD Songy a
balady
CD Kubisova Marta Soul
CD Soul



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist