Janet Jackson

piesne (74)

  texty (60) / preklady (9)
  akordy (4) / taby (2)
  noty (0) / slideshow (0)

články (153)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

50 Cent:
V Saudskej Arábii namiesto Nicki Minaj vystúpia Janet Jackson a 50 Cent - včera o 09:00 | redakcia Nicki Minaj minulý týždeň odvolala vystúpenie na festiv... - zoznam.sk


Cure:
Do Rokenrolovej siene slávy uviedli Jacksonovú, The Cure či Radiohead - Speváčka Janet Speváčka Janet Jackson Zdroj: REUTERS Hudobníkov uviedli do siene s... - aktuality.sk


Janet Jackson:
Vojna v rodine Michaela Jacksona († 50): Toto nevedia príbuzní slávnej
Janet prekusnúť
- 19 zdieľaní Zdieľaj Diskusia / 5 Zapnúť upozornenia Máte tip? Dajte nám vedie... - cas.sk


Janet Jackson:
Janet Jackson zažaloval bývalý manažér jej turné - BRATISLAVA - Americká speváčka Janet Jackson čelí žalobe od bývalého mana... - netky.sk


Janet Jackson:
Jacksonovci pochovali otca, pred obradom sa zabávali - 05.07.2018 Topstar.sk Hudba redakcia/DK REDAKCIA/DK ARCHÍVNE VIDEO EMBED KÓD Celé ... - noviny.sk


Janet Jackson:
Zemřel Joe Jackson, hudební manažer a otec Michaela a Janet Jackson - Zemřel Joe Jackson, hudební manažer a otec Michaela a Janet Jackson Vydáno: 27.06.... - musicserver.cz


Janet Jackson:
Janet Jackson - janet. - Vydáno: 18.05.2018 17:00 v sekci Zaprášenosti - Jana Kloučková Janet Jackson si nec... - musicserver.cz


Janet Jackson:
Janet Jackson dostane Billboard Icon Award - 08.05.2018 - 09:00 | redakcia Americká speváčka Janet Jackson dostane Billboard Ico... - zoznam.sk


Janet Jackson:
51-ročná mamina Janet Jackson: Fúha, to ako teraz vyzerá?! - Janet Jackson Janet Jackson včera o 20:00 Celá FOTO vnútri! LOS ANGELES - ... - topky.sk


Janet Jackson:
Maminka tříměsíčního syna Janet Jackson (50) vyrazila do ulic: Po
čerstvém rozchodu s manželem chce více volnosti
- 13. dubna 2017 20:21 Sestra zesnulého krále popu Michaela Jacksona letos zažila rados...


 

Janet Jackson

Fanúšikov: 13



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Janet Jackson:
Diskografia - Janet Jackson:
2019 album CONTROL: THE REMIXES
2018 album UNBREAKABLE DLX
2016 album TOGETHER AGAIN
2015 album UNBREAKABLE (EYES SHUT)
2015 album UNBREAKABLE [DIGIPACK]
2015 album RHYTHM NATION 1814
2013 album DESIGN OF A DECADE: 1986-1996 [BEST OF]
2010 album ICON
2009 album Best
2008 album Thriller Special Edition
2008 album Hip Hop:the Collection2008
2008 album Discipline/rv [BLURAY]
2008 album Discipline
2006 album 20 Years Old + DVD
2006 album 20 Years Old
2004 album Damita Jo
2003 album CONTROL
2002 album Live In Hawaii
2001 album All For You
2000 album MAXIMUM JANET
1998 album The Velvet Rope/Special Edition
1995 album DESIGN OF A DECADE/BEST OF 1986-96
1993 album JANET
1990 album 7-MISS YOU MUCH/STATE.. [VINYL]
1981 album VELVET ROPE
1955 album JANET JACKSON

dvd:
2006 dvd Rhythm Nation Comp.
1993 dvd FROM JANET TO DAMITA JOE
1985 dvd VELVET ROPE TOUR -DTS-
1972 dvd DESIGN OF A DECADE 86-96

ine:
2019 ine JANET -REISSUE/BONUS TR- [VINYL]
2019 ine VELVET ROPE [VINYL]
2019 ine ALL FOR YOU -LTD/PD- [VINYL]
2019 ine RHYTHM NATION [VINYL]
2019 ine CONTROL: THE REMIXES [VINYL]
2019 ine CONTROL [VINYL]
2008 ine COLLECTOR'S EDITION

kompilacia:
2010 kompilacia FETENHITS-REAL CLASSICS 6
2008 kompilacia Sex And The City 2
2008 kompilacia Bravo Black Hits 18
2008 kompilacia Bravo Hits Vol.61
2007 kompilacia Kuschel Rock 13
2002 kompilacia Kuschel Rock 16
1998 kompilacia Kuschel Rock 12

singel:
2012 singel DOESN T REALLY MATTER

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20192xVINYLJACKSON JANETTHE VELVET ROPE [VINYL]46.56 EUR
20192xVINYLJACKSON JANETALL FOR YOU [VINYL]42.32 EUR
20192xVINYLJACKSON JANETJANET [VINYL]46.56 EUR
2019CDJACKSON JANETCONTROL: THE REMIXES21.15 EUR
2019VINYLJACKSON JANETRHYTHM NATION -LTD/HQ- [VINYL]50.15 EUR
20192xVINYLJACKSON JANETCONTROL: THE REMIXES [VINYL]46.56 EUR
2019VINYLJACKSON JANETCONTROL [VINYL]31.03 EUR
2017CDJACKSON JANETCONTROL9.99 EUR
2016CDJACKSON JANETTOGETHER AGAIN -DIGI-10.02 EUR
2015CDJACKSON JANETDAMITA JO -REISSUE-32.94 EUR
2015CDJACKSON JANETUNBREAKABLE (EYES OPEN)19.62 EUR
2015CDJACKSON JANETVELVET ROPE -REISSUE-32.94 EUR
2015CDJACKSON JANETUNBREAKABLE27.20 EUR
2015CDJACKSON JANET20 Y.O.33.40 EUR
2015CDJACKSON JANETUNBREAKABLE [DIGI]52.72 EUR
2015CDJACKSON JANETJANET -REISSUE-32.94 EUR
2015CDJACKSON JANETUNBREAKABLE25.69 EUR
2015CDJACKSON JANETDISCIPLINE43.20 EUR
2015CDJACKSON JANETCONTROL [LTD]32.94 EUR
2015CDJACKSON JANETRHYTHM NATION 1814 [LTD]32.94 EUR
2015CDJACKSON JANETDREAM STREET33.40 EUR
2014CDJACKSON JANETBEST38.00 EUR
2014DVJACKSON JANETPOETIC JUSTICE13.29 EUR
2012CDJACKSON JANETSHM-RHYTHM NATION 181438.92 EUR
2012CDJACKSON JANETRHYTHM NATION28.97 EUR
2012CDJACKSON JANETSHM-CONTROL38.92 EUR
2012CDJACKSON JANETNUMBER ONES23.78 EUR
2010CDJACKSON JANETICON /BEST OF9.99 EUR
2010DVDJACKSON JANETVELVET ROPE TOUR -DTS-9.99 EUR
20092xCDJACKSON JANETBEST11.72 EUR
20082xVINYLJACKSON JANETDISCIPLINE [VINYL]51.76 EUR
2008CDJACKSON JANETDISCIPLINE + 271.12 EUR
2008CDJACKSON JANETDISCIPLINE (DELUXE)23.78 EUR
2008CDJACKSON JANETDISCIPLINE17.60 EUR
2006CDJACKSON JANET20 Y.O.18.32 EUR
2006CDJACKSON JANET20 Y.O12.52 EUR
2006CDJACKSON JANET20 Y.O./LTD.ED.+DVD36.53 EUR
2004CDJACKSON JANETDAMITA JO16.20 EUR
2002CDJACKSON JANETAGAIN15.14 EUR
2002CDJACKSON JANETJANET10.46 EUR
2001CDJACKSON JANETALL FOR YOU13.82 EUR
2001VINYLJACKSON JANET7-MISS YOU MUCH/STATE.. [VINYL]19.45 EUR
2001CDJACKSON JANETBEST OF10.46 EUR
2001CDJACKSON JANETALL FOR YOU (BONUS TRACK) (JPN)67.78 EUR
2000CDJANET JACKSONMAXIMUM JANET JACKSON9.99 EUR
2000DVDJACKSON JANETVELVET ROPE TOUR-LIVE IN CONCE48.64 EUR
1998CDJANET JACKSONEVERY TIME22.34 EUR
1990CDJACKSON JANETCONTROL21.42 EUR
1990SIJACKSON JANETMISS YOU MUCH/STATE.. /714.54 EUR
1990VINYLJACKSON JANETDOESN'T REALLY MATTER [VINYL]12.42 EUR
0CDJANET JACKSONCONTROL171.51 EUR
0CDJANET JACKSONCONTROL-THE REMIXES39.23 EUR
0CDJANET JACKSONDAMITA JO26.75 EUR
0CDJANET JACKSONDESIGN OF A DECADE 1986-9634.98 EUR
0CDJACKSON JANETDISCIPLINE18.86 EUR
0VINYLJACKSON JANETALL FOR YOU [VINYL]105.81 EUR
0DVDJACKSON JANETVELVET ROPE TOUR DT18.74 EUR
0CDJACKSON JANETGO DEEP17.63 EUR
0VINYLJACKSON JANETJANET [VINYL]103.27 EUR
0VINYLJACKSON JANETVELVET ROPE [VINYL]103.27 EUR
0VINYLJACKSON JANETJANET JACKSON'S RHYTHM NATION 1814 [VINYL]103.27 EUR
0CDJACKSON JANETVELVET ROPE (BONUS TRACK) (JPN)69.06 EUR
0CDJACKSON JANETCONTROL & RHYTHM NATION 1833.72 EUR
0CDJACKSON JANETUNBREAKABLE14.61 EUR
0CDJACKSON JANETUNBREAKABLE23.78 EUR
0VINYLJACKSON JANETUNBREAKABLE [VINYL]58.22 EUR
0CDJACKSON JANETDESIGN OF A DECADE21.64 EUR
0CDJACKSON JANETALL FOR YOU12.30 EUR
0DVJACKSON JANETEXPOSED29.11 EUR
0CDJACKSON JANETDESIGN OF A DECADE 1986-1996: GREATEST H16.80 EUR
0CDJACKSON JANETUNBREAKABLE12.06 EUR
0DVDJACKSON JANETDESIGN OF A DECADE 1986/199656.68 EUR
0CDJACKSON JANETDISCIPLINE (JPN)60.78 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Michael Jackson, Janet Jackson - Scream

Janet Jackson - "No Sleeep" Feat. J. Col

Janet Jackson - Rhythm Nation

Janet - Feedback

Janet Jackson - Escapade

Janet Jackson – BURNITUP! Feat. Missy

Janet Jackson - The Pleasure Principle

Janet - Rock With U

Janet Jackson - Dammn Baby (Music Video)

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

Tulipan

Ahojky Lucinqa! Ano,ano dakujem Ti presne ten Make
me.Aj dnes som to videla n... viac

LucinQa_106

ty mysliš asi klip k pesniceke make me ten klip
ma byt poctou Michaelovy pod... viac

Tulipan

Ahoj Lucinqa! Ja som dnes videla Janetin klip na
music1 a neviem ci to bol no... viac

LucinQa_106

pls moze niekto pridat preklad pesicky TOGETHER
AGAIN ? dakujeeeem... viac

111

nepocuvam neako janet skor jej brata michaela ale
tak isto ako michael ma uza... viac

r

waaaaau,janet je spat a so skvelym albumom,konecne
prava janet!bomba,odporuca... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Jackson Janet Control: the remixes
CD Control:
the
remixes
2xVINYL Jackson Janet Janet [vinyl]
2xVINYL Janet
[vinyl]
2xVINYL Jackson Janet The velvet rope [vinyl]
2xVINYL The velvet
rope
[vinyl]
2xVINYL Jackson Janet All for you [vinyl]
2xVINYL All for
you
[vinyl]
2xVINYL Jackson Janet Rhythm nation [vinyl]
2xVINYL Rhythm
nation
[vinyl]
2xVINYL Jackson Janet Control: the remixes [vinyl]
2xVINYL Control:
the
remixes
[vinyl]



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia