Elán

piesne (618)

  texty (426) / preklady (32)
  akordy (282) / taby (73)
  noty (19) / slideshow (0)

články (339)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Ján Baláž:
Film Rabaka bude po tridsiatich rokoch opäť na filmovom plátne - Do Košíc ho príde uviesť Jožo Ráž, nebude chýbať ani červená škodovka. 19.... - korzar.sme.sk


Elán:
Štadión odspieval s Elánom každé slovo - pred 18 hodinami Topstar.sk Hudba Alexandra Hinková ALEXANDRA HINKOVÁ redakcia/DK RED... - noviny.sk


Elán:
FOTO: Tehelné pole ponúklo vydarenú koncertnú premiéru so skupinou Elán - Roman Martiška 30. mája 2019 TASR Koktail AAtmosféra počas koncertu skupiny El... - hlavne.sk


Elán:
Elán na Tehelnom poli: Keď kultúra pozná svoje hranice - Vladimíra Gahérová, Pravda 30.05.2019 06:20 Vdýchnutie kultúrneho života novém... - pravda.sk


Elán:
Tehelné pole ponúklo vydarenú koncertnú premiéru so skupinou Elán - Kapela ponúkla hity, ktoré nestarnú, napriek tomu, že mnohé z nich majú už tridsa... - dobrenoviny.sk


Elán:
Jediný koncert skupiny Elán na Tehelnom poli: Techniku na veľkolepú šou
privezie 13 kamiónov
- Jediný koncert skupiny Elán na Tehelnom poli: Techniku na veľkolepú šou privezie 13 ... - cas.sk


Elán:
Toto nesmiete zmeškať: Jedinečný koncert skupiny ELÁN sa blíži - red-Bax 24. mája 2019 Koktail Jedinečný koncert skupiny Elán na novom Tehelnom ... - hlavne.sk


Elán:
Jediný koncert nesmrteľnej skupiny ELÁN už na budúci týždeň na Tehelnom
poli
- ...


Elán:
Voštinár sa s Balážom vôbec nebabral: Otázka, ktorú sa ostatní
elánistov neodvážia spýtať
- A opäť tajný hosť v relácii Inkognito. Tentokrát je to Ján Baláž z legendárne... - cas.sk


Elán:
Čo práve počúva Jožo Ráž - Hudba Čo počúvajú naši hostia? ElánJožo RážPaul McCartney Jožo Ráž je le... - expres.sk


 

Elán

Fanúšikov: 143



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Elán:
Diskografia - Elán:
2019 album ZLODEJ SLNECNIC /VYBER -TEXTY LUBOS ZEMAN-
2017 album hush
2016 album ZIVYCH NAS NEDOSTANU [VINYL] [VINYL]
2016 album ZIVYCH NAS NEDOSTANU (EXTENDED 2CD EDITION)
2015 album NEBEZPECNY NAKLAD
2015 album HODINA NEHY
2015 album KAMARATI
2014 album ZIVYCH NAS NEDOSTANU
2011 album OSMY SVETADIEL / DETEKTIVKA (OPUS 100)
2010 album NIE SME ZLI/SLIDEPACK
2010 album ANJELSKÁ DAŇ
2010 album DETEKTIVKA/SLIDEPACK

Album:
2010 Album Elán - Hodina zamilovaných

album:
2008 album Gold - Najkrajsie Sladaky
2008 album Nej Slovenske Hity Vsech
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Unplugged - Carnegie Hall
2007 album Club Files Vol.2
2007 album Hit storočia [2CD]
2006 album Megakoncert Praha 2003 [CD+DVD]
2006 album Čakám ťa láska
2006 album GOLD
2006 album Best Of - 40 Hitov [2CD]
2006 album School Party & Missing / limitovaná edícia
2006 album 2CD – Kamikadze Lover & Nightshift / limit...
2006 album Chcel by som Ti šepkať
2005 album SK Hity 2
2004 album Megakoncert (2CD)
2003 album Tretie oko
2002 album Elán 3000
2001 album Neviem byť sám
2000 album Legenda 5 - Posledná...
1999 album Jožo
1998 album Legenda 4
1998 album To Prave ... Unplugged [2CD]
1997 album Hodina pravdy
1997 album Legenda 3
1995 album Hodina nehy
1994 album Hodina angličtiny
1992 album Osmy svetadiel
1992 album Hodina slovenčiny
1992 album Nebezpečný náklad
1992 album Legenda 1
1992 album Detektívka
1992 album Legenda 2
1991 album Netvor z čiernej hviezdy Q7A
1990 album TOGETHER AS ONE
1989 album Rabaka
1983 album Elán 3
1973 album DETEKTÍVKA edice '2010 slidepack

dvd:
2017 dvd ELAN LIVE 2014 BRATISLAVA
2013 dvd CESKE A SLOVENSKE HITY
2013 dvd Elán v Divadle
2006 dvd NA HRADĚ '2006
2004 dvd Detektívka(film) + 8.svetadiel (film)+ bonu...
2004 dvd Nebezpečný náklad (film)+ 15.rokov Elánu...
2004 dvd Megakoncert [DVD]
2003 dvd História legendy 1 Elán 1981 - 1991
1998 dvd TO PRAVÉ/UNPLUGGED
1992 dvd Rabaka

ine:
2013 ine TRETIE OKO (POSETKA)
2011 ine Elán - Golden Hits ... 30 let s Elánem
2010 ine Hity 2004
2009 ine TRETIE OKO [0]
2009 ine Historia legendy I. - Elan 1981 - 1991
2009 ine HISTORIA LEGENDY (PREMIUM)
2009 ine TRETIE OKO
2009 ine RABAKA [Kultovny hudobny film s kapelou Elan...
2008 ine Elan - Komplet - SPEVNIK 133 PIESNI

kniha:
2009 kniha Normálne 70. Roky

kompilacia:
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 80.LETA
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2013 kompilacia 80.LETA-50 DUVODU PRO MIT
2012 kompilacia ČESKO-SLOVENSKÉ KARAOKE HITY I.
2009 kompilacia Laskohity
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2008 kompilacia ELAN HITY [KARTONOVY OBAL]
2008 kompilacia Nej Diskoteka Vsech Dob
2008 kompilacia Gold - Najkrajsie Duety
2008 kompilacia Best Of Dance 4/2008
2008 kompilacia Cesky Slavik 2008
2008 kompilacia Happy Valentine
2007 kompilacia Okey Pianko
2007 kompilacia Že mi je lúto - Zlaté hity
2007 kompilacia Gold Vianoce
2007 kompilacia LASKA MOJA
2007 kompilacia Ak Nie Si Moja
2007 kompilacia Písničky pro tebe
2007 kompilacia Miluj
2005 kompilacia OKEY VIANOCE 3
2005 kompilacia Čo bolí to přebolí
2005 kompilacia 3 hodiny Elánu
2005 kompilacia Hit-paráda 90. let
2004 kompilacia MUSIC BOX HITY 1
2001 kompilacia SK SUPERHITY 2. 1989-2000 [2CD]
2001 kompilacia VER MI! - Love Songs

singel:
2001 singel OTAZNIKY / VSETKO, CO MAS RAD

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2019CDELANZLODEJ SLNECNIC /VYBER -TEXTY LUBOS ZEMAN-7.95 EUR
2017DVDELANELAN LIVE 2014 BRATISLAVA20.92 EUR
2016VINYLELANZIVYCH NAS NEDOSTANU [VINYL]25.98 EUR
2016DVDELANElan V Divadle28.46 EUR
20162xCDELANZIVYCH NAS NEDOSTANU (2CD)13.78 EUR
20156xCDELANKAMARATI /H.PRAVDY,3000,3.OKO,A.DAN,NAZIVO,ZIVYCH31.26 EUR
2015CDELANHODINA NEHY10.24 EUR
2014CDELANZIVYCH NAS NEDOSTANU17.22 EUR
2011CDELANNEXT 2 LAST47.98 EUR
20102xCDELANOSMY SVETADIEL / DETEKTIVKA (OPUS 100)13.20 EUR
2010CDELANHODINA ZAMILOVANYCH (POSETKA)7.95 EUR
2010CDELANKOMPLET 2 (POSETKA)7.95 EUR
2009CDELANKOMPLET 1 (POSETKA)7.95 EUR
20092xCDELANLASKOHITY15.40 EUR
2009DVDELANPlatinum Hits ... 30 let s Elánem6.95 EUR
2007CDElánElán Unplugged Carnegie Hall [CD+Knižka]11.66 EUR
2007CDELANZE MI JE LUTO-ZLATE HITY9.99 EUR
2006CDELANOSMY SVETADIEL6.45 EUR
2006CDELANCHCEL BY SOM TI SEPKAT /BEST/13.20 EUR
20062xCDELANKAMIKADZE LOVER & NIGHTSHIFT11.66 EUR
2006CDELANRABAKA6.41 EUR
2006CDELANNIE SME ZLI6.45 EUR
2006CDELANCHCEL BY SOM TI SEPKAT /BEST/6.41 EUR
2006CDELANNEBEZPECNY NAKLAD6.41 EUR
20062CDELANBEST OF15.42 EUR
2006CDELANHODINA SLOVENCINY6.46 EUR
20052xCDELANSCHOOL PARTY & MISSING11.66 EUR
2001CDPELANVER MI - LOVE SONGS /PAPIEROVE/1.30 EUR
20012xCDELANNEVIEM BYT SAM9.68 EUR
2000CDELANLEGENDA 56.41 EUR
1998CDELANLEGENDA 46.45 EUR
1998CDELANLEGENDA 4 - TAK, AKO ICH NEPOZNATE11.98 EUR
1997CDELANLEGENDA 36.41 EUR
1992CDELANELAN 36.45 EUR
1992CDELANLEGENDA 26.45 EUR
1992CDELANLEGENDA 16.41 EUR
1992CDELANDETEKTIVKA6.46 EUR
1991CDELANNETVOR Z CIERNEJ HVIEZDY QE76.41 EUR
1990CDELANTOGETHER AS ONE19.45 EUR
0CDELANIMPULSO VITAL28.42 EUR
0CDELANI'M IN LOVE WITH YOU GIRL18.25 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

NIGHTWISH - Élan (OFFICIAL VIDEO)

Elán - Kde si

Elan - Láska moja

Elan - Neviem byt sam /videoclip/

ELAN - Jedenaste prikazanie

Elán - Kočka

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Je to pravda, čo hovorí Zdeno. Niekedy kapely
nemali žiadneho lídra, nikt... viac


Vo februári som si kúpila CD Živých nás
nedostanú, je úžasné, .St... viac


jožo raži nelibi se tvoje platna ... viac

diviak

dakujeeem... viac

looool

cau je to piesen : kaskader bez penazi... viac

diviak

dobry den chcem vas poprosit o radu,zhanam piesen
od elanu kde sa spominaju v... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Láska moja - akordy a text

Bosorka - akordy a text

Voda čo ma drží nad vodou - akordy a text

Neviem byť sám - akordy a text

Zanedbaný sex - akordy a text

Ak nie si moja - akordy a text

Kde si - akordy a text

Ľúbim ťa - akordy a text

Vymyslená - akordy a text

Kráľovná bielych tenisiek - akordy a text

Jedenáste prikázanie - akordy a text

Bosorka - spravne - akordy a text

Amnestia na neveru - akordy a text

Voda čo ma drží nad vodou - jednoduchá verzia - akordy a text

Neodchádzaj - text

Sestrička z Kramárov - akordy a text

Ak nie si moja - akordy a text

Ulica - akordy a text

Kráľovná bielych tenisiek 2 - akordy a text

Ryšavá - text

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
VINYL Gibbons Billy F  Big bad blues [vinyl]
VINYL Big bad
blues
[vinyl]
DVD Elan Elan live 2014 bratislava
DVD Elan live
2014
bratislava
DVD Elan Elan v divadle
DVD Elan v
divadle
VINYL Elan Zivych nas nedostanu [vinyl]
VINYL Zivych nas
nedostanu
[vinyl]
2xCD Elan Zivych nas nedostanu (2cd)
2xCD Zivych nas
nedostanu
(2cd)
CD Elan Hodina nehy
CD Hodina
nehy



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist