Elán

piesne (614)

  texty (422) / preklady (32)
  akordy (279) / taby (73)
  noty (19) / slideshow (0)

články (339)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Elán:
Skupina Elán vedie vojnu proti českej politickej s - Skupina Elán vedie vojnu proti českej politickej strane: Budú pykať!" href="https://w... - cas.sk


Elán:
Česká pirátska strana použila logo skupiny Elán: K - Česká pirátska strana použila logo skupiny Elán: Kapele sa to vôbec nepáči!" href... - cas.sk


Elán:
JOŽO RÁŽ MÁ NOVÚ PIESEŇ! KTO JE JOHNY PAŠTEKÁR? - Hudba Klipy ElánJožo Ráž Legendárny spevák kapely Elán Jožo Ráž v decembri... - expres.sk


Elán:
Rebel Jožo Ráž získal cenu UČS - Unie českých spisovatelů (UČS) ocenila v sobotu v Praze na slavnostním shromážd... - halonoviny.cz


Elán:
Jožo Ráž po O2 aréne ukončí kariéru. Zvyšok Elánu rieši, čo ďalej - Veľkolepé oslavy 50. rokov kapely Elán a jej halové turné plánované na budúci ... - Roman Helcl - BrainZone


Elán:
Smolař Jožo Ráž: Znovu dopravní nehoda! A znovu v Bratislavě - Ráž měl před lety velmi vážnou nehodu na motorcePetra Janů a Jožo Ráž na premi... - blesk.cz


Ján Baláž:
Ráž otvorene priznáva: Stále sa učím chodiť, za koncert schudnem 2,5 kila
a... Tomuto neuveríte!
- Jožo Ráž Jožo Ráž pred 10 hodinami BRATISLAVA – Toto doteraz vedel iba... - topky.sk


Elán:
Elán sa pripravuje na najväčší a posledný koncert turné Živých nás
nedostanú
- pred 5 hodinami | redakcia Open air turné legendárnej kapely Elán vyvrcholí 13. ok... - zoznam.sk


Elán:
Nesmrteľný Elán bude mať 50 rokov! Oslavy ukončí Československým turné! - 5. septembra 2017 0 59 views Reklama Keď sa skupina mladých hudobníkov jedné... - music-zone.eu


Elán:
Návrat skupiny Elán do Trnavy po 20 rokoch bude vyvrcholením turné Živých
nás nedostanú!
- 25. augusta 2017 0 90 views Už takmer dva roky trvajúce turné Živých nás nedost... - music-zone.eu


 

Elán

Fanúšikov: 142



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Elán:
Diskografia - Elán:
2017 album hush
2016 album ZIVYCH NAS NEDOSTANU [VINYL] [VINYL]
2016 album ZIVYCH NAS NEDOSTANU (EXTENDED 2CD EDITION)
2015 album NEBEZPECNY NAKLAD
2015 album HODINA NEHY
2015 album KAMARATI
2014 album ZIVYCH NAS NEDOSTANU
2011 album OSMY SVETADIEL / DETEKTIVKA (OPUS 100)
2010 album NIE SME ZLI/SLIDEPACK
2010 album ANJELSKÁ DAŇ
2010 album DETEKTIVKA/SLIDEPACK

Album:
2010 Album Elán - Hodina zamilovaných

album:
2008 album Gold - Najkrajsie Sladaky
2008 album Nej Slovenske Hity Vsech
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Unplugged - Carnegie Hall
2007 album Club Files Vol.2
2007 album Hit storočia [2CD]
2006 album Megakoncert Praha 2003 [CD+DVD]
2006 album Čakám ťa láska
2006 album GOLD
2006 album Best Of - 40 Hitov [2CD]
2006 album School Party & Missing / limitovaná edícia
2006 album 2CD – Kamikadze Lover & Nightshift / limit...
2006 album Chcel by som Ti šepkať
2005 album SK Hity 2
2004 album Megakoncert (2CD)
2003 album Tretie oko
2002 album Elán 3000
2001 album Neviem byť sám
2000 album Legenda 5 - Posledná...
1999 album Jožo
1998 album Legenda 4
1998 album To Prave ... Unplugged [2CD]
1997 album Hodina pravdy
1997 album Legenda 3
1995 album Hodina nehy
1994 album Hodina angličtiny
1992 album Osmy svetadiel
1992 album Hodina slovenčiny
1992 album Nebezpečný náklad
1992 album Legenda 1
1992 album Detektívka
1992 album Legenda 2
1991 album Netvor z čiernej hviezdy Q7A
1990 album TOGETHER AS ONE
1989 album Rabaka
1983 album Elán 3
1973 album DETEKTÍVKA edice '2010 slidepack

dvd:
2017 dvd ELAN LIVE 2014 BRATISLAVA
2013 dvd CESKE A SLOVENSKE HITY
2013 dvd Elán v Divadle
2006 dvd NA HRADĚ '2006
2004 dvd Detektívka(film) + 8.svetadiel (film)+ bonu...
2004 dvd Nebezpečný náklad (film)+ 15.rokov Elánu...
2004 dvd Megakoncert [DVD]
2003 dvd História legendy 1 Elán 1981 - 1991
1998 dvd TO PRAVÉ/UNPLUGGED
1992 dvd Rabaka

ine:
2013 ine TRETIE OKO (POSETKA)
2011 ine Elán - Golden Hits ... 30 let s Elánem
2010 ine Hity 2004
2009 ine TRETIE OKO [0]
2009 ine Historia legendy I. - Elan 1981 - 1991
2009 ine HISTORIA LEGENDY (PREMIUM)
2009 ine TRETIE OKO
2009 ine RABAKA [Kultovny hudobny film s kapelou Elan...
2008 ine Elan - Komplet - SPEVNIK 133 PIESNI

kniha:
2009 kniha Normálne 70. Roky

kompilacia:
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 80.LETA
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2013 kompilacia 80.LETA-50 DUVODU PRO MIT
2012 kompilacia ČESKO-SLOVENSKÉ KARAOKE HITY I.
2009 kompilacia Laskohity
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2008 kompilacia ELAN HITY [KARTONOVY OBAL]
2008 kompilacia Nej Diskoteka Vsech Dob
2008 kompilacia Gold - Najkrajsie Duety
2008 kompilacia Best Of Dance 4/2008
2008 kompilacia Cesky Slavik 2008
2008 kompilacia Happy Valentine
2007 kompilacia Okey Pianko
2007 kompilacia Že mi je lúto - Zlaté hity
2007 kompilacia Gold Vianoce
2007 kompilacia LASKA MOJA
2007 kompilacia Ak Nie Si Moja
2007 kompilacia Písničky pro tebe
2007 kompilacia Miluj
2005 kompilacia OKEY VIANOCE 3
2005 kompilacia Čo bolí to přebolí
2005 kompilacia 3 hodiny Elánu
2005 kompilacia Hit-paráda 90. let
2004 kompilacia MUSIC BOX HITY 1
2001 kompilacia SK SUPERHITY 2. 1989-2000 [2CD]
2001 kompilacia VER MI! - Love Songs

singel:
2001 singel OTAZNIKY / VSETKO, CO MAS RAD

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2017DVDELANELAN LIVE 2014 BRATISLAVA20.50 EUR
2017KNIElánKniha+CD-Elán Unplugged Carnegie Hall9.07 EUR
20162xCDELANZIVYCH NAS NEDOSTANU (2CD)17.90 EUR
2016VINYLELANZIVYCH NAS NEDOSTANU [VINYL]25.72 EUR
20156xCDELANKAMARATI30.62 EUR
2015CDELANHODINA NEHY12.10 EUR
2014CDELANZIVYCH NAS NEDOSTANU12.86 EUR
20112xCDELANNEXT 2 LAST25.02 EUR
2010CDELANNIE SME ZLI/SLIDEPACK5.24 EUR
20102xCDELANOSMY SVETADIEL / DETEKTIVKA10.70 EUR
2010CDELANHODINA ZAMILOVANYCH (POSETKA)5.97 EUR
2010CDELANKOMPLET 2 (POSETKA)5.97 EUR
2010CDELANDETEKTIVKA/SLIDEPACK5.24 EUR
2009CDELANKOMPLET 1 (POSETKA)5.97 EUR
20092xCDELANLASKOHITY15.16 EUR
2009CDPELANPlatinum Hits ... 30 let s Elánem4.48 EUR
2009DVDELANPlatinum Hits ... 30 let s Elánem3.95 EUR
2007CDELANZE MI JE LUTO-ZLATE HITY7.56 EUR
2006CDELANOSMY SVETADIEL5.69 EUR
2006CDELANCHCEL BY SOM TI SEPKAT /BEST/7.95 EUR
2006CDELANCHCEL BY SOM TI SEPKAT /BEST/5.66 EUR
2006CDELANNEBEZPECNY NAKLAD5.66 EUR
2006CDELANNIE SME ZLI5.69 EUR
2006CDELANRABAKA5.66 EUR
2006CDELANHODINA SLOVENCINY5.69 EUR
20062xCDELANBEST OF15.16 EUR
20062xCDELANKAMIKADZE LOVER & NIGHTSHIFT10.29 EUR
20052xCDELANSCHOOL PARTY & MISSING10.29 EUR
2001CDPELANVER MI - LOVE SONGS /PAPIEROVE/0.60 EUR
20012xCDELANNEVIEM BYT SAM8.54 EUR
2001CD ELÁNLÁSKOHITY 2CD15.00 EUR
2001CD ELÁNŽE MI JE ĽÚTO7.95 EUR
2001CD ELÁNBEST OF 40 HITOV15.00 EUR
2000CDELANLEGENDA 55.66 EUR
1998CDELANLEGENDA 45.69 EUR
1998CDELANLEGENDA 4 - TAK, AKO ICH NEPOZNATE15.78 EUR
1997CDELANLEGENDA 35.66 EUR
1992CDELANLEGENDA 25.69 EUR
1992CDELANLEGENDA 15.66 EUR
1992CDELANELAN 35.69 EUR
1992CDELANDETEKTIVKA5.66 EUR
1991CDELANNETVOR Z CIERNEJ HVIEZDY QE75.66 EUR
0CDELANIMPULSO VITAL23.94 EUR
0CDELANZE MI JE LUTO7.95 EUR
0CDELANELAN19.32 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
DVD Elan Elan live 2014 bratislava
DVD Elan live
2014
bratislava
VINYL Elan Zivych nas nedostanu [vinyl]
VINYL Zivych nas
nedostanu
[vinyl]
2xCD Elan Zivych nas nedostanu (2cd)
2xCD Zivych nas
nedostanu
(2cd)
 Film Elán - golden hits ... 30 let s elánem [czdabing]
Elán -
golden
hits ...
30 let s
elánem
[czdabing]
CD Elan Hodina nehy
CD Hodina
nehy
6xCD Elan Kamarati
6xCD Kamarati

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

NIGHTWISH - Élan (OFFICIAL VIDEO)

Elán - Kde si

Elan - Láska moja

Elan - Neviem byt sam /videoclip/

ELAN - Jedenaste prikazanie

Elán - Kočka
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Je to pravda, čo hovorí Zdeno. Niekedy kapely
nemali žiadneho lídra, nikt... viac


Vo februári som si kúpila CD Živých nás
nedostanú, je úžasné, .St... viac


jožo raži nelibi se tvoje platna ... viac

diviak

dakujeeem... viac

looool

cau je to piesen : kaskader bez penazi... viac

diviak

dobry den chcem vas poprosit o radu,zhanam piesen
od elanu kde sa spominaju v... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Láska moja - akordy a text

Bosorka - akordy a text

Voda čo ma drží nad vodou - akordy a text

Neviem byť sám - akordy a text

Ak nie si moja - akordy a text

Zanedbaný sex - akordy a text

Kde si - akordy a text

Neodchádzaj - text

Kráľovná bielych tenisiek - akordy a text

Jedenáste prikázanie - akordy a text

Vymyslená - akordy a text

Bosorka - spravne - akordy a text

Ryšavá - text

Voda čo ma drží nad vodou - jednoduchá verzia - akordy a text

Amnestia na neveru - akordy a text

Sestrička z Kramárov - akordy a text

Ak nie si moja - akordy a text

Ulica - akordy a text

Kráľovná bielych tenisiek 2 - akordy a text

Zanedbaný sex - akordy

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist