Elán

piesne (618)

  texty (426) / preklady (32)
  akordy (282) / taby (73)
  noty (19) / slideshow (0)

články (339)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Ján Baláž:
Film Rabaka bude po tridsiatich rokoch opäť na filmovom plátne - Do Košíc ho príde uviesť Jožo Ráž, nebude chýbať ani červená škodovka. 19.... - korzar.sme.sk


Elán:
Štadión odspieval s Elánom každé slovo - pred 18 hodinami Topstar.sk Hudba Alexandra Hinková ALEXANDRA HINKOVÁ redakcia/DK RED... - noviny.sk


Elán:
FOTO: Tehelné pole ponúklo vydarenú koncertnú premiéru so skupinou Elán - Roman Martiška 30. mája 2019 TASR Koktail AAtmosféra počas koncertu skupiny El... - hlavne.sk


Elán:
Elán na Tehelnom poli: Keď kultúra pozná svoje hranice - Vladimíra Gahérová, Pravda 30.05.2019 06:20 Vdýchnutie kultúrneho života novém... - pravda.sk


Elán:
Tehelné pole ponúklo vydarenú koncertnú premiéru so skupinou Elán - Kapela ponúkla hity, ktoré nestarnú, napriek tomu, že mnohé z nich majú už tridsa... - dobrenoviny.sk


Elán:
Jediný koncert skupiny Elán na Tehelnom poli: Techniku na veľkolepú šou
privezie 13 kamiónov
- Jediný koncert skupiny Elán na Tehelnom poli: Techniku na veľkolepú šou privezie 13 ... - cas.sk


Elán:
Toto nesmiete zmeškať: Jedinečný koncert skupiny ELÁN sa blíži - red-Bax 24. mája 2019 Koktail Jedinečný koncert skupiny Elán na novom Tehelnom ... - hlavne.sk


Elán:
Jediný koncert nesmrteľnej skupiny ELÁN už na budúci týždeň na Tehelnom
poli
- ...


Elán:
Voštinár sa s Balážom vôbec nebabral: Otázka, ktorú sa ostatní
elánistov neodvážia spýtať
- A opäť tajný hosť v relácii Inkognito. Tentokrát je to Ján Baláž z legendárne... - cas.sk


Elán:
Čo práve počúva Jožo Ráž - Hudba Čo počúvajú naši hostia? ElánJožo RážPaul McCartney Jožo Ráž je le... - expres.sk


 

Elán

Fanúšikov: 143



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Elán:
Diskografia - Elán:
V obchode
V obchode
2019CDELANZLODEJ SLNECNIC /VYBER -TEXTY LUBOS ZEMAN-7.95 EUR
2017DVDELANELAN LIVE 2014 BRATISLAVA20.92 EUR
2016VINYLELANZIVYCH NAS NEDOSTANU [VINYL]25.98 EUR
2016DVDELANElan V Divadle28.46 EUR
20162xCDELANZIVYCH NAS NEDOSTANU (2CD)13.78 EUR
20156xCDELANKAMARATI /H.PRAVDY,3000,3.OKO,A.DAN,NAZIVO,ZIVYCH31.26 EUR
2015CDELANHODINA NEHY10.24 EUR
2014CDELANZIVYCH NAS NEDOSTANU17.22 EUR
2011CDELANNEXT 2 LAST47.98 EUR
20102xCDELANOSMY SVETADIEL / DETEKTIVKA (OPUS 100)13.20 EUR
2010CDELANHODINA ZAMILOVANYCH (POSETKA)7.95 EUR
2010CDELANKOMPLET 2 (POSETKA)7.95 EUR
2009CDELANKOMPLET 1 (POSETKA)7.95 EUR
20092xCDELANLASKOHITY15.40 EUR
2009DVDELANPlatinum Hits ... 30 let s Elánem6.95 EUR
2007CDElánElán Unplugged Carnegie Hall [CD+Knižka]11.66 EUR
2007CDELANZE MI JE LUTO-ZLATE HITY9.99 EUR
2006CDELANOSMY SVETADIEL6.45 EUR
2006CDELANCHCEL BY SOM TI SEPKAT /BEST/13.20 EUR
20062xCDELANKAMIKADZE LOVER & NIGHTSHIFT11.66 EUR
2006CDELANRABAKA6.41 EUR
2006CDELANNIE SME ZLI6.45 EUR
2006CDELANCHCEL BY SOM TI SEPKAT /BEST/6.41 EUR
2006CDELANNEBEZPECNY NAKLAD6.41 EUR
20062CDELANBEST OF15.42 EUR
2006CDELANHODINA SLOVENCINY6.46 EUR
20052xCDELANSCHOOL PARTY & MISSING11.66 EUR
2001CDPELANVER MI - LOVE SONGS /PAPIEROVE/1.30 EUR
20012xCDELANNEVIEM BYT SAM9.68 EUR
2000CDELANLEGENDA 56.41 EUR
1998CDELANLEGENDA 46.45 EUR
1998CDELANLEGENDA 4 - TAK, AKO ICH NEPOZNATE11.98 EUR
1997CDELANLEGENDA 36.41 EUR
1992CDELANELAN 36.45 EUR
1992CDELANLEGENDA 26.45 EUR
1992CDELANLEGENDA 16.41 EUR
1992CDELANDETEKTIVKA6.46 EUR
1991CDELANNETVOR Z CIERNEJ HVIEZDY QE76.41 EUR
1990CDELANTOGETHER AS ONE19.45 EUR
0CDELANIMPULSO VITAL28.42 EUR
0CDELANI'M IN LOVE WITH YOU GIRL18.25 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

NIGHTWISH - Élan (OFFICIAL VIDEO)

Elán - Kde si

Elan - Láska moja

Elan - Neviem byt sam /videoclip/

ELAN - Jedenaste prikazanie

Elán - Kočka

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Je to pravda, čo hovorí Zdeno. Niekedy kapely
nemali žiadneho lídra, nikt... viac


Vo februári som si kúpila CD Živých nás
nedostanú, je úžasné, .St... viac


jožo raži nelibi se tvoje platna ... viac

diviak

dakujeeem... viac

looool

cau je to piesen : kaskader bez penazi... viac

diviak

dobry den chcem vas poprosit o radu,zhanam piesen
od elanu kde sa spominaju v... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Láska moja - akordy a text

Bosorka - akordy a text

Voda čo ma drží nad vodou - akordy a text

Neviem byť sám - akordy a text

Zanedbaný sex - akordy a text

Ak nie si moja - akordy a text

Kde si - akordy a text

Ľúbim ťa - akordy a text

Vymyslená - akordy a text

Kráľovná bielych tenisiek - akordy a text

Jedenáste prikázanie - akordy a text

Bosorka - spravne - akordy a text

Amnestia na neveru - akordy a text

Voda čo ma drží nad vodou - jednoduchá verzia - akordy a text

Neodchádzaj - text

Sestrička z Kramárov - akordy a text

Ak nie si moja - akordy a text

Ulica - akordy a text

Kráľovná bielych tenisiek 2 - akordy a text

Ryšavá - text

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
VINYL Gibbons Billy F  Big bad blues [vinyl]
VINYL Big bad
blues
[vinyl]
DVD Elan Elan live 2014 bratislava
DVD Elan live
2014
bratislava
DVD Elan Elan v divadle
DVD Elan v
divadle
VINYL Elan Zivych nas nedostanu [vinyl]
VINYL Zivych nas
nedostanu
[vinyl]
2xCD Elan Zivych nas nedostanu (2cd)
2xCD Zivych nas
nedostanu
(2cd)
CD Elan Hodina nehy
CD Hodina
nehy



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist