Lobo

piesne (22)

  texty (22) / preklady (0)
  akordy (3) / taby (0)
  noty (0) / slideshow (0)

články (22)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Lily Allen:
Music Box Hity 6 skladom


Hovorené Slovo:
Multiplatina pre CD Janka Kronera! - Multiplatina pre CD Janka Kronera! V bratislavskom pub&restaurant Coyote Ugly udeľov...


Adam Ďurica:
Nové CD: SK HITY 4 !! - Nové CD: SK HITY 4 !! u 1. PAVOL HABERA – Od lásky závislí 2. PEHA – Renesan...


Peter Cmorik:
20 najhranejších slovenských skladieb - 20 najhranejších slovenských skladieb Hitparáda najhranejších slovenských skladie...


Peter Cmorik:
Rebríček najpredávanejších albumov na Slovensku - Rebríček 20 najpredávanejších albumov na Slovensku v týždni od 2. do 8. októbra ...


Lobo:
Lobo sa stane otcom - cassovia.sk


50 Cent:
Aké mená sa skrývajú pod prezývkami slávnych? - Pripravil som pre vás článok o niektorých umelcoch, ktorí používajú namiesto svoj...


Lobo:
Lobo nikdy neoslavuje meniny - Po úspešnom debute s názvom Ty si moja láska (predaných viac ako 8000 nosičov)...


Cirkus:
Kúpte si nové SK HITY 3


Horkýže Slíže:
TOP 15 albumov na Slovensku - Rebríček 15 najpredávanejších albumov na Slovensku v týždni od 6. do 12. február...


 

Lobo

Fanúšikov: 6



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Lobo:
Diskografia - Lobo:
2017 album GREATEST HITS

Album:
2010 Album VERY BEST OF (2CD)

album:
2008 album JUST A SINGHER/COWBOY AFRAID OF...
2008 album CAMULET ( 6)
2005 album Taneční liga 85
2005 album SK Hity 2
2005 album Up X-Dance 02
2005 album Ty si moja láska
1998 album ALL TIME GREATEST PERFORM
album BEST OF

kompilacia:
2007 kompilacia Up X-Dance 03
2007 kompilacia MUSIC BOX HITY 6
2006 kompilacia SK HITY 4
2006 kompilacia SK HITY 3
2005 kompilacia SK HITY 1 /FIRST RELEASE/
2005 kompilacia SK HITY 1 /2.VERZIA/
2005 kompilacia Up X-Dance 01

singel:
2005 singel Suzanna
2005 singel Lobo

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2017CDLOBOGREATEST HITS33.68 EUR
20102xCDLOBOVERY BEST OF (2CD)33.40 EUR
2006CDLOBOLOBO4.05 EUR
2005CDLOBOTY SI MOJA LASKA12.91 EUR
2005CMLOBOSuzanna3.22 EUR
2004CDLOBOBEST OF -18TR-11.48 EUR
2003CDLOBOVERY BEST OF9.99 EUR
0KAZETALOBOGREATEST HITS51.12 EUR
0CDLOBOALMA EP42.46 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Juguemos en el bosque

Los Tres Chanchitos y El Lobo Feroz- Cue

JUGUEMOS EN EL BOSQUE canciones infanti

Los Tres Cerditos y el Lobo Feroz

Bartolito y El Lobo - La Granja de Zenó

El Lobo y los 7 Cabritos.

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Spomínate si ešte na speváka jordánskeho
pôvodu Loba, ktorý v pesničke... viac


Súčasťou klipu je aj jednoduchá choreografia,
ktorú si môže každý za... viac


Ak si pamätáte na letné hity ako Ty si moja
láska (2007), Suzanna, či Me... viac


Spomínate si ešte na speváka jordánskeho
pôvodu Loba, ktorý v pesničke... viac


Spomínate si ešte na speváka jordánskeho
pôvodu Loba, ktorý v pesničke... viac

balu9

A je to ozaj lobove cislo? :-) nech sa nestrapnim
ked mu budem volat... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
CD Lobo Greatest hits
CD Greatest
hits
2xCD Lobo Very best of (2cd)
2xCD Very best
of (2cd)
CD Lobo Lobo
CD Lobo
CM Lobo Suzanna
CM Suzanna
CD Lobo Ty si moja laska
CD Ty si moja
laska
CD Lobo Best of -18tr-
CD Best of
-18tr-



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist