Sting

piesne (170)

  texty (125) / preklady (35)
  akordy (21) / taby (10)
  noty (0) / slideshow (0)

články (177)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Sting:
Stingova Poslední loď startuje na starém kontinentu z Brna - Muzika baladického charakteru v příbězích obyčejných lidí. Lidé z velkých angli... - novinky.cz


Sting:
Sting príde do Bratislavy - Hudba Sting Anglická spevácka hviezda Sting v lete obehne Európu. So špeciálnym... - expres.sk


Sting:
Sting se Shaggym bavili a rozezpívali zaplněné Forum Karlín - Aktualizace: 16.11.2018 23:58 Vydáno: 16.11.2018, 22:46 foto Britský hudebník Sting ... - ceskenoviny.cz


Shaggy:
LIVE: Sting a Shaggy v Praze předvedli, že spojení rocku a reggae může
fungovat
- Vydáno 17.11.2018 | autor: Jan Trávníček Stingov a pozice na scéně je neotřesi... - ireport.cz


Shaggy:
Sting a Shaggy vyrážejí na společné turné - středa, 29 srpen 2018 13:16 Napsal(a) Redakce musicweb.cz velikost písma zmenšit vel... - musicweb.cz


Sting:
Sting mohol radšej prísť do Bratislavy sám. Nie všetci vedeli, čo uvidia - ... - sme.sk


Shaggy:
Recenze: Sting a Shaggy z dovolené přivezli klidnou desku, kombinace reggae a
popu nenásleduje trendy
- před 18 hodinami Album působí, jako by spolu Shaggy (vlevo) a Sting odjeli na dovolen... - aktualne.cz


A Perfect Circle:
Nové desky 16/2018 - od Stinga a Shaggyho přes Báru Basikovou po A Perfect
Circle
- Vydáno: 23.04.2018 09:45 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková Tent... - musicserver.cz


Shaggy:
Kombinácia, na ktorú si treba zvyknúť: Sting a Shaggy spievali pre
kráľovnú
- pred 5 hodinami | redakcia Pri príležitosti osláv 92. narodenín britskej kráľovn... - zoznam.sk


Police:
Sting a Jamajčan Shaggy vydávají společnou desku. V červnu zahrají na
Bratislavském hradě
- před 21 hodinami Video: YouTube / Sting Zpěvák Sting vydává 20. dubna společ... - aktualne.cz


 

Sting

Fanúšikov: 19



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Sting:
Diskografia - Sting:
2018 album 44/876/BLACK LP [VINYL] [VINYL]
2018 album 44/876/SUPER DELUXE
2018 album 44/876 -DELUXE-
2018 album 44/876
2017 album LIVE AT THE OLYMPIA PARIS [BLURAY]
2017 album COMPLETE.. -BOX SET- [VINYL] [VINYL]

Album:
2016 Album BRAND NEW DAY -HQ- [VINYL]
2016 Album SACRED LOVE -HQ- [VINYL]
2016 Album TEN SUMMONER'S TALES -HQ- [VINYL]
2016 Album NOTHING LIKE THE SUN -HQ- [VINYL]

album:
2016 album BEST OF 25 YEARS

Album:
2016 Album MERCURY FALLING -HQ- [VINYL]

album:
2016 album 57TH & 9TH [DELUXE EDICE]
2016 album 57TH & 9TH [MODRÝ VINYL] [VINYL]
2016 album 57TH & 9TH [BLACK ViNYL] [VINYL]
2016 album 57TH & 9TH [SUPER DELUXE edition]
2016 album THE SOUL CAGES - STING [VINYL] [VINYL]
2016 album 57TH & 9TH

Album:
2016 Album DREAM OF THE BLUE -HQ- [VINYL]
2016 Album STUDIO COLLECTION [VINYL]

album:
2015 album TEN SUMMONER'S TALES (JPN) (SHM)
2015 album Sacred love
2014 album IF ON A WINTER'S NIGHT
2013 album LAST SHIP [DIGIPACK] [VINYL]
2013 album LAST SHIP [DELUXE] [DIGIPACK]
2013 album LAST SHIP /PLATŇA/ [VINYL]
2013 album SONG FROM THE LABYRINTH
2012 album ALL THIS TIME
2012 album FIELDS OF GOLD BEST OF
2010 album 10 SUMMONERS TALES
2010 album LIVE IN BERLIN

Album:
2010 Album IF ON A WINTER'S.. -LTD- [VINYL]

album:
2010 album SYMPHONICITIES -LTD- [VINYL]
2010 album SYMPHONICITIES
2009 album IF ON A WINTER'S NIGHT
2009 album SHM-SOUL CAGES -JAP CARD-
2009 album SHM-TEN.. -JAP CARD-
2009 album IF ON A WINTER'S NIGHT
2009 album If On A Winter's Night
2008 album SHM-NOTHING.. -JAP CARD-
2008 album SHM-DREAM OF.. -JAP CARD-
2008 album Every Breath You Take
2007 album Every Breath You Take/rv
2006 album Songs From The Labyrinth
2006 album Bring On The Night (Sound &Vision) (CD+DVD)
2005 album MY FUNNY VALENTINE
2003 album Sacred Love
2001 album ALL THIS TIME -16 TR.-
2000 album FIELDS OF GOLD
1999 album Brand New Day
1998 album MERCURY FALLING '96/'98

Album:
1993 Album BEST OF 25 YEARS [VINYL]
1988 Album TEN SUMMONER'S TALES -HQ- [VINYL]

album:
1988 album TEN SUMMONER'S TALES '98
1987 album BEST OF 25 YEARS
1987 album BEST OF 25 YEARS - 2CD [DIGIPACK]
1987 album BRING ON THE NIGHT
1984 album LIVE IN JAPAN 1994
1979 album 25 YEARS -CD+DVD-
1975 album LIVING SEA -OST-
1970 album NOTHING LIKE THE SUN
1970 album FIELDS OF GOLD/BEST OF
1970 album SOUL CAGES
1970 album DREAM OF THE BLUE TURTLE
1960 album NADA COMO EL SOL
album BRAND NEW DAY

dvd:
2017 dvd LIVE AT THE OLYMPIA PARIS
2014 dvd LAST SHIP [BLURAY]
2014 dvd LAST SHIP [BluRay Disk] [BLURAY]
2010 dvd ENGLISHMAN IN JAPAN
2009 dvd BRAND NEW DAY
2009 dvd BRING ON THE NIGHT [BLURAY]
2009 dvd If On A Winter's Night
2007 dvd LIVE AID '2004 (4DVD)
2005 dvd BRING ON THE NIGHT [LIVE]
2005 dvd Live 8
2003 dvd INSIDE:SONGS OF SACRED LO
2001 dvd ALL THIS TIME -LIVE
1995 dvd LIVE IN BERLIN/SLIDEPACK
1986 dvd JOURNEY & THE LABYRINTH
1974 dvd ACUSTICO '2011
1973 dvd LIVE IN BERLIN [BluRay Disk] [BLURAY]

ine:
2018 ine 44/876 /COLORED LP [VINYL]
2011 ine LYRICS BY STING

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2018CDSTING44/87617.38 EUR
20182xCDSTING44/876/SUPER DELUXE67.74 EUR
2018VINYLSTING44/876/COLORED LP [VINYL]39.51 EUR
2018VINYLSTING44/876/BLACK LP [VINYL]35.27 EUR
2018CDSTING44/876/DELUXE26.81 EUR
2018CDSTING44/876 -SHM-CD/BONUS TR-54.42 EUR
20182xCDSTING44/876 -SHM-CD-69.44 EUR
201716xVINYLSTINGTHE COMPLETE STUDIO COLL.I [VINYL]395.25 EUR
2017CDSTINGBRING ON THE NIGHT105.95 EUR
2017CDSTING57TH & 9TH.. -SHM-CD-57.60 EUR
2017CDSTINGNOTHING LIKE.. -SHM-CD-54.88 EUR
2017CDSTINGDREAM OF THE BLUE TURTLES -SHM-CD-54.88 EUR
20175xVINYLSTINGTHE STUDIO COLL. II. [VINYL]152.44 EUR
2017CDSTINGTEN SUMMONER'S.. -SHM-CD-78.30 EUR
2017CDSTING57THAND 9TH28.98 EUR
2017DVSTINGLIVE AT THE OLYMPIA PARIS30.21 EUR
2017CDSTINGSOUL CAGES -SHM-CD-54.88 EUR
2017VINYLSTINGLIVE AT THE BATACLAN [VINYL]43.59 EUR
2017DVDSTINGLIVE AT THE OLYMPIA PARIS21.15 EUR
2017CDSTINGMERCURY FALLING -SHM-CD-54.88 EUR
2016VINYLSTING57TH & 9TH [MODRÝ VINYL]30.00 EUR
2016VINYLSTING57TH & 9TH [ČERNÝ VINYL]31.16 EUR
2016CDSTING57TH & 9TH DELUXE12.08 EUR
2016CDSTING57TH & 9TH17.96 EUR
201611xVINYLSTINGSTING-THE STUDIO COLLECTIO [VINYL]228.66 EUR
2016VINYLSTINGTEN SUMMONER'S TALES [VINYL]33.17 EUR
2016VINYLSTINGNOTHING LIKE THE SUN [VINYL]44.96 EUR
2016CDSTING57TH & 9TH: SPECIAL EDITION98.54 EUR
2016CDSTINGLAST SHIP -SHM-CD-30.76 EUR
2016VINYLSTINGMERCURY FALLING LP [VINYL]30.46 EUR
2016CDSTING57TH & 9TH -SHM-CD-53.50 EUR
2016VINYLSTINGTHE SOUL CAGES - STING LP [VINYL]30.46 EUR
2016VINYLSTINGBRAND NEW DAY 2LP [VINYL]44.96 EUR
2016CDSTINGFIELDS OF GOLD22.92 EUR
20162xVINYLSTINGSACRED LOVE [VINYL]30.00 EUR
20162xCD+DVDSTING57TH AND 9TH -SUPER DELUXE- -BOX-16.98 EUR
2015CDSTINGTHE BEST OF 25 YEARS34.93 EUR
2014BRSTINGTHE LAST SHIP21.13 EUR
2014DVDSTINGTHE LAST SHIP - LIVE AT THE PUBLIC THEATRE18.29 EUR
2014DVSTINGTHE LAST SHIP20.95 EUR
2013CDSTINGLAST SHIP14.54 EUR
2013CDSTINGLAST SHIP52.14 EUR
2013VINYLSTINGLAST SHIP [VINYL]30.46 EUR
2013VINYLSTINGTEN SUMMONER'S TALES -LP- [VINYL]73.22 EUR
2013CDSTINGTHE LAST SHIP (SUPER DELUXE)31.04 EUR
20132xCDSTINGLAST SHIP [DELUXE]33.20 EUR
2013CDSTINGSONGS FROM THE LABYRINTH ANNIVERSARY EDI33.95 EUR
2013CDSTINGTHE LAST SHIP17.82 EUR
2012CDSTINGSONGS FROM THE LABYRINTH32.07 EUR
2012CDSTINGDREAM OF THE BLUE TURTLES32.07 EUR
2012CDSTINGSACRED LOVE17.20 EUR
2012CDSTINGIF ON A WINTER'S NIGHT (W/DVD) (LTD) (SP53.82 EUR
2012CDSTINGALL THIS TIME32.07 EUR
2012CDSTINGNOTHING LIKE THE SUN32.07 EUR
2012CDSTINGSONGS FROM THE LABYRINTH: ASIA AUSTRALIA32.07 EUR
2012CDSTINGBRAND NEW DAY32.07 EUR
2012CDSTINGALL THIS TIME11.45 EUR
2012CDSTINGSOUL CAGES28.67 EUR
20115xCD+DVDSTINGBEST OF 25 YEARS246.98 EUR
20112xVINYLSTINGBEST OF 25 YEARS [VINYL]46.70 EUR
2011CDSTINGBEST OF 25 YEARS16.06 EUR
20112xCDSTINGBEST OF 25 YEARS30.54 EUR
2010VINYLSTINGSYMPHONICITIES [VINYL]65.36 EUR
2010CDSTINGSYMPHONICITY + 349.42 EUR
2010BRDSTINGLIVE IN BERLIN [BLURAY]28.26 EUR
2010DVDSTINGLIVE IN BERLIN25.25 EUR
2010CDSTINGNADO COMO EL SOL11.27 EUR
2010CDSTINGSYMPHONICITIES25.20 EUR
2009CDSTINGSHM-MERCURY.. -JAP CARD-55.78 EUR
2009CD+DVDSTINGSHM-IF ON A.. -CD+DVD-62.16 EUR
20092xCDSTINGSHM-BRING ON.. -JAP CARD-73.52 EUR
2009CDSTINGSHM-BEST OF43.96 EUR
20093xCD+DVDSTINGBRING ON THE NIGHT (SOUND & VISION)57.22 EUR
2009CDSTINGSHM-FIELDS.. -JAP CARD-55.78 EUR
2009CDSTINGSHM-SOUL CAGES -JAP CARD-54.88 EUR
2009CDSTINGSHM-TEN.. -JAP CARD-55.78 EUR
2009VINYLSTINGDREAM OF THE BLUE TURTLES [VINYL]30.46 EUR
2009CDSTINGIF ON A WINTER'S NIGHT22.92 EUR
2009VINYLSTINGSONGS FROM THE LABYRINTH [VINYL]75.74 EUR
2009CDSTINGBRAND NEW DAY34.21 EUR
2009BRSTINGBRING ON THE NIGHT40.33 EUR
2009DVDSTINGA WINTER'S NIGHT LIVE FROM DURHAM CATHED39.16 EUR
2008CDSTINGSONGS FROM THE.. -SPEC-38.18 EUR
2008CDSTINGSHM-NOTHING.. -JAP CARD-55.78 EUR
2007VINYLSTINGFRAGILE [VINYL]13.98 EUR
2006CDSTINGSONGS FROM THE LABYRINTH24.36 EUR
2006CDSTINGBEST OF 25 YEARS31.80 EUR
2005DVDSTINGBRING ON THE NIGHT18.69 EUR
2005CDSTINGMY FUNNY VALENTINE50.32 EUR
2005CDSTINGBRING ON THE NIGHT22.92 EUR
2004CDSTINGSACRED LOVE22.92 EUR
2003DVSTINGINSIDE:SONGS OF SACRED LO19.87 EUR
2002CDSTINGBRAND NEW DAY10.10 EUR
2002CDSTINGTEN SUMMONERS TALES+CDR28.48 EUR
2002CDSTINGSOUL CAGES22.92 EUR
2002CDSTINGMERCURY FALLING21.41 EUR
2002CDSTINGNOTHING LIKE THE SUN22.92 EUR
2002CDSTINGDREAM OF THE BLUE TURTLES [R]13.34 EUR
2001CDSTINGALL THIS TIME /LIVE44.86 EUR
2001CDSTING...ALL THIS TIME21.41 EUR
20012xCDSTINGBRING ON THE NIGHT -2CD-67.48 EUR
2001CDSTINGIF ON A WINTER'S NIGHT15.96 EUR
2001CDSTINGTHE ABSOLUTE STING9.99 EUR
2001DVDSTING...ALL THIS TIME13.75 EUR
2000CDSTINGBEST OF19.50 EUR
2000CDSTINGFIELDS OF GOLD-BEST OF 1984-199415.98 EUR
2000DVDSTINGBRAND NEW DAY TOUR -DVD-20.98 EUR
1999CDSTINGBRAND NEW DAY (JPN)61.97 EUR
1999CDSTINGBRAND NEW DAY11.86 EUR
1998CDSTINGTEN SUMMONER''S TALES11.54 EUR
1998CDSTINGMERCURY FALLING13.50 EUR
1993CDSTINGNADA COMO EL SOL38.50 EUR
1993CDSTINGDREAM OF THE BLUE TURTLES41.22 EUR
19912xCDSTINGBRING ON THE NIGHT [LIVE]59.88 EUR
0CDSTINGAT THE MOVIES158.24 EUR
0CDSTINGBEST OF14.48 EUR
0CDSTINGALL THIS TIME13.50 EUR
0CDSTING57TH & 9TH17.82 EUR
0CDSTINGIF ON A WINTER'S NIGHT23.22 EUR
0CDSTINGDER CLOU19.98 EUR
0CDSTINGBEST OF STING 2588.47 EUR
0CDSTINGMERCURY FALLING (JPN)64.01 EUR
0CDSTINGDEMOLITION MAN39.24 EUR
0CDSTINGTHEY DANCE ALONE -CDS-164.98 EUR
0DVDSTINGVHS34.98 EUR
0CDSTINGSACRED LOVE (+DVD / NTSC 0 )34.93 EUR
0CDSTINGSACRED LOVE13.74 EUR
0CDSTINGTHE SOUL CAGES21.85 EUR
0DDSTINGLAST SHIP:LIVE AT THE PUBLIC THEATER39.91 EUR
0CDSTINGDREAM OF THE BLUE TURTLES29.00 EUR
0CDSTINGNOTHING LIKE THE SUN14.48 EUR
0CDSTINGROXANNE 97 (PUFF DADDY REMIX, DIGI24.12 EUR
0CDSTINGBRING ON THE NIGHT82.58 EUR
0CDSTINGIF ON A WINTER'S NIGHT (JPN)72.16 EUR
0CDSTINGMERCURY FALLING30.02 EUR
0CDSTINGTEN SUMMONER'S TALES (JEWEL BOX)32.07 EUR
0CDSTINGSOUL CAGES86.40 EUR
0CDSTING44/87617.68 EUR
0CDSTINGSACRED LOVE /LIMITED/+DVD/ 200432.26 EUR
0CDSTINGNOTHING LIKE THE SUN (SHM) (JPN)82.35 EUR
0DVSTINGA WINTER'S NIGHT... LIVE FROM DURHAM CAT47.33 EUR
0CDSTINGNOTHING LIKE SUN (JPN)55.17 EUR
0CDSTINGSACRED LOVE (JPN)45.65 EUR
0CDSTINGNOTHING LIKE THE SUN (SHM) (JPN)64.01 EUR
0CDSTINGLET YOUR SOUL BE YOUR PILOT -CDS-99.98 EUR
0CDSTINGAFTER THE RAIN HAS FALLEN -CDS-23.48 EUR
0BRSTINGSTING59.26 EUR
02xCD+DVDSTINGSACRED LOVE-CD+DVD26.24 EUR
0CDSTINGNOTHING LIKE THE SUN (JPN)61.97 EUR
0CDSTINGFIELDS OF GOLD: BEST OF (1984-1994)28.67 EUR
0CDSTINGINVISIBLE SUN -CDS-26.74 EUR
0CDSTINGBRAND NEW DAY (SHM) (JPN)64.01 EUR
0CDSTINGTEN SUMMONER'S TALES (SHM) (JPN)64.01 EUR
0CDSTINGSOUL CAGES (SHM) (JPN)64.01 EUR
0CSSTINGAFTER THE RAIN HAS FALLEN CD SINGLE16.98 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

The Police - Every Breath You Take

Sting - Desert Rose

Sting - Englishman In New York

Sting - Fragile

Bryan Adams, Rod Stewart, Sting - All Fo

Sting - Shape Of My Heart

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

Majšo

Nova pesnicka Stinga ! href="https://www.youtube.com/watch?feature=play... viac

repete

Predám 2 lístky na koncert Sting Symphonicity
29.06.2011 v Bratislave do se... viac

Vlado

Predám 2 lístky na koncert Sting Symphonicity v
Bratislave 29.06.2011. Povo... viac

Vlado

Predám 2 lístky na koncert Sting Symphonicity v
Bratislave 29.06.2011. Povo... viac

Vlado

Predám 2 lístky na koncert Sting Symphonicity v
Bratislave 29.06.2011. Povo... viac

kaja

ahoj. tie lístky sú ešte aktuálne? href="mailto:kajala16@gmail.com... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Fields Of Gold - preklad

Fields Of Gold - akordy a text

Englishman In New York - akordy a text

Every Breath You Take - akordy a text

Shape Of My Heart - akordy a text

An Englishman in New York - akordy a text

Desert Rose - preklad

Fragile - preklad

Desert Rose - akordy a text

Every Breath You Take - preklad

English Man In New York - preklad

Roxanne - akordy a text

Fields Of Gold (česky) - akordy a text

Shape Of My Heart - text

Stolen Car - preklad

It\'s Probably Me - akordy a text

When We Dance - preklad

Book Of My Life (kniha Mého života) - preklad

Desert Rose - správně - akordy a text

If I Evr My Faith In You - preklad

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xVINYL Sting Sacred love [vinyl]
2xVINYL Sacred
love
[vinyl]
VINYL Roy Orbison The fastest guitar alive [vinyl]
VINYL The
fastest
guitar
alive
[vinyl]
VINYL Sting The last ship [vinyl]
VINYL The last
ship
[vinyl]
VINYL Sting 44/876/colored lp [vinyl]
VINYL 44/876/col
ored lp
[vinyl]
VINYL Sting 44/876/black lp [vinyl]
VINYL 44/876/bla
ck lp
[vinyl]
2xCD Sting 44/876/super deluxe
2xCD 44/876/sup
er deluxe



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist