Vines

piesne (65)

  texty (56) / preklady (5)
  akordy (1) / taby (4)
  noty (0) / slideshow (0)

články (13)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Vines:
Frontman The Vines má novú kapelu, zverejnili prvú skladbu - Austrálsky hudobník Craig Nicholls, známy ako spevák a gitarista kapely The Vines, za...


Vines:
Frontman The Vines si nevie predstaviť život bez hudby - Spevák austrálskej rockovej kapely The Vines Craig Nicholls vyhlásil, že si nevie pre...


Vines:
The Vines prozradili zajímavé detaily o novince - muzikus.cz


Vines:
Vines vydajú 6. júna piaty album - Austrálska rocková skupina The Vines vydá 6. júna svoj v poradí piaty štúdiový al...


Vines:
The Vines se v dubnu přihlásí s novinkou - muzikus.cz


Vines:
The Vines promluvili o novém albu - musicserver.cz


Joy Division:
CD novinky 7.4.2008 - sme.sk


Vines:
The Vines - Vision Valley - musiczone.cz


Vines:
Grunge po australsku - musicserver.cz


Vines:
Také The Vines přinesou nový materiál - Australská kapela The Vines vydá na přelomu března a dubna své právě dokončované... - muzikus.cz


 

Vines

Fanúšikov: 3



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Vines:
Diskografia - Vines:
2017 Album HIGHLY EVOLVED [VINYL]

album:
2017 album Close Up
2014 album WICKED NATURE [VINYL]
2014 album WICKED NATURE [CD]
2012 album CL.A:HIGHLY ELVOVED/WINNING DAYS
2011 album FUTURE PRIMITIVE
2008 album Best Of The Vines
2007 album Alternative Album Box Set
2006 album Vision Valley
2004 album Winning Days
1996 album MELODIA
1991 album HIGHLY EVOLVED

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
2018CDVINESIN MIRACLE LAND29.72 EUR
2017VINYLVINESHIGHLY EVOLVED (LP) [VINYL]35.15 EUR
2014CDVINESWICKED NATURE33.72 EUR
20142xVINYLVINESWICKED NATURE [VINYL]51.34 EUR
20122xCDVINESCL.A:HIGHLY ELVOVED/WINNIN9.99 EUR
2011CDVINESFUTERE PRIMITIVE13.32 EUR
2008CDVINESMELODIA25.92 EUR
2006CDVINESVISION VALLEY9.99 EUR
2004CDVINESWINNING DAYS15.37 EUR
2004CDVINESWINNING DAYS17.02 EUR
2002CDVINESHIGLY EVOLVED9.99 EUR
0CDVINESOUTTATHAWAY14.86 EUR
0CDVINESCLOSE UP32.47 EUR
0CDVINESMELODIA29.70 EUR
0CDVINESOUTTATHAWAY (EP) (JPN)44.84 EUR
0CDVINESVISION VALLEY14.86 EUR
0CDVINESHIGHLY EVOLVED9.99 EUR
0CDVINESWINNING DAYS15.32 EUR
0CDVINESFUTURE PRIMITIVE (BONUS TRACK) (JPN)60.13 EUR
0CDVINESHIGHLY EVOLVED13.56 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Marcela Gandara - Vine a adorarte

New Zach King Magic Vines Compilation 20

TRY NOT TO LAUGH or GRIN - Funny Kids Fa

Top 80 Vine Girls || BestVine

New Zach King Magic Vines 2016 (w/ Title

New ZACH KING Vine Compilation 2017 | BE

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:

dexter

polovica songov shit.druha polica brutalita.neviem
co si mam mysliet o tejto ... viac

apa

Ako Vines ma vela super songov ale co sa tyka ich
typickeho stylu homesick je... viac

motyl

výborná kapela,cover Ms.Jackson je
zaujímavá.vystihuje náladu typickú p... viac

music.lover

no jo.. ... viac

gnfr

no stalo sa to co sa vzdy stava, jeden
clen (tusim bassak) od ni... viac

tttrpaslik

Oni sou na všech starších fotkách čtyři,
takže asi byli čtyři ale ve... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Don\'t Listen To The Radio - akordy a text

Winning Days - text

Get Free - text

F**k The World - text

F*ck The World - preklad

Kara Jayne - text

Amnesia - taby

Get Free - taby

Ain't No Room - text

Spaceship - text

Rainfall - taby

1969 - text

Tv Pro - text

Get Out - text

A Gir A Knew - text

Merrygoround - text

Screm - text

She Is Gone - text

Ride - taby

Highly Evolved - text

viac

»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
VINYL Vines Highly evolved [vinyl]
VINYL Highly
evolved
[vinyl]
2xVINYL Vines Wicked nature [vinyl]
2xVINYL Wicked
nature
[vinyl]
2xCD Vines Wicked nature
2xCD Wicked
nature
CD Vines Futere primitive
CD Futere
primitive
CD Vines Melodia
CD Melodia
CD Vines Vision valley
CD Vision
valley



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia