Richard Müller

piesne (241)

  texty (203) / preklady (1)
  akordy (109) / taby (17)
  noty (3) / slideshow (1)

články (505)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Richard Müller:
Dojde i na duet? Uvidíme, říkají Adela Banášová a Richard Müller - /AUDIO/ Ona je pro něj múzou, on pro ni respektovaným umělcem. Společně se Richard ... - denik.cz


Jelen:
Kdo jede na podzimní turné (IV.): Jelen, Miro Žbirka, Richard Müller, Tata
Bojs nebo Aneta Langerová
- Vydáno před 23 hodinami | autor: redakce Také závěrečný díl našeho velké... - ireport.cz


Richard Müller:
Adela zaspievala na koncerte Richarda Müllera: Fanúšikovia si na jej výkone
poriadne zgustli!
- Napísal Nikol S - 21. októbra 2017 ZDIEĽAŤ ČLÁNOK NA FACEBOOK Tweet na Twitteri ... - hitky.sk


Richard Müller:
Richard Müller přemluvil v Bratislavě Adelu Banášovou ke zpěvu - Vydáno před 17 hodinami V rámci turné Ona a On tour se v bratislavském Istrop... - ireport.cz


Ac/dc:
Nové desky 40/2017 - od Liama Gallaghera přes A-ha po Tichou dohodu - Vydáno: 09.10.2017 06:37 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková Tent... - musicserver.cz


Richard Müller:
Richard Müller: Spoluprácu s Jarom Filipom považujem za zázrak - Richard Müller 4fotky v galérii Richard Müller Zdroj: Viktor Zamborský Peter Ličá... - aktuality.sk


Richard Müller:
Richard Müller: K otci mám silnější vztah, než když žil, což je smutné - 29. září 2017 0:02 Někteří ho už odepisovali, ale zpěvák Richard Müller (56) ... - idnes.cz


Richard Müller:
Richard Müller dostal rovnako absurdný mail ako Annie Lennox. Urazil ho? - včera o 10:00 | redakcia Podobný mail, aký v lete dostala z jedného amerického r... - zoznam.sk


Richard Müller:
Richard Müller v Super Karaoke prezradil, prečo nemá rád svoj hlas - pred 4 hodinami | Miroslava Rabčanová Včerajší diel šou Super Karaoke patril Richa... - zoznam.sk


Richard Müller:
Richard Müller má Výberovku, špeciálnou pesničkou ju pokrstila Sima
Martausová
- pred 6 hodinami | redakcia Väčšina áčkových domácich interpretov krstí svoje n... - zoznam.sk


 

Richard Müller

Fanúšikov: 54



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Richard Müller:
Diskografia - Richard Müller:
2017 album VYBEROVKA

Album:
2017 Album A HOSTE [VINYL]
2016 Album 55 [VINYL]

album:
2016 album 55

Album:
2015 Album 01 [VINYL]
2015 Album SOCIALNI SIT [VINYL]

album:
2015 album SOCIALNI SIT
2014 album HLASY 2
2013 album HLASY
2011 album EŠTE '2011 digipack [DIGIPACK]
2011 album TANTE COSE DA VEDER '2011

Album:
2010 Album RICHARD MULLER A HOSTÉ /Slidepack

album:
2010 album 01/SLIDEPACK
2010 album Už
2008 album Müller spieva Lasicu, Lasica spieva Müller...
2008 album Nej Slovenske Hity Vsech
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Neuc Vtaka Lietat TRIKO
2007 album 44 Live!
2007 album Severni Vitr
2006 album V.V. 2006
2006 album Čo bolo, bolo
2005 album Gold
2005 album 44
2005 album Koniec sveta
2004 album SK SUPERHITY
2003 album Monogamný vzťah
2002 album Retro
2001 album 01
2000 album Richard Müller a hosté
1999 album Müllenium Live
1998 album Nočná optika
1996 album LSD
1995 album Baal
1994 album 33
1992 album Neuč vtáka lietať!
1991 album BANKET ´84-´91
1989 album ESTE
1983 album VSETKO
1977 album 01 edice '2010 slidepack

dvd:
2008 dvd 44 Koncert - Live /Papierova verzia/
2008 dvd Svaty Valentyn (premium)
2007 dvd Vrat Trochu Lasky Medzi Nas
2006 dvd CZ POP HISTORY
2006 dvd 44 Live!
2003 dvd LUCERNA PRAHA '2003

ine:
2010 ine 44

kniha:
2010 kniha Enter

kompilacia:
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 80.LETA
2015 kompilacia PLANETY
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2013 kompilacia 80.LETA-50 DUVODU PRO MIT
2013 kompilacia TOP20.CZ 2013-1/2CD
2012 kompilacia ČESKO-SLOVENSKÉ KARAOKE HITY I.
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2008 kompilacia 15 Naj Sk Hitov
2008 kompilacia Happy Valentine
2007 kompilacia Okey Pianko
2007 kompilacia Gold Vianoce
2007 kompilacia LASKA MOJA
2007 kompilacia Ak Nie Si Moja
2007 kompilacia Písničky pro tebe
2006 kompilacia SK HITY 4
2006 kompilacia Máš chuť majoránky
2005 kompilacia SK HITY 1 /FIRST RELEASE/
2005 kompilacia SK HITY 1 /2.VERZIA/
2004 kompilacia Co Bolo, Bolo ...
2003 kompilacia To byl váš hit - 90. léta
2001 kompilacia SK SUPERHITY 2. 1989-2000 [2CD]
2000 kompilacia Koniec Dobry,vsetko Dobre 2
1998 kompilacia Domáce Vianoce

tricko:
2006 tricko Šnúrka na krk - červená
2006 tricko Šnúrka na krk - čierna
2006 tricko Tričko 44 biele-červená potlač

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20172xCDMULLER RICHARDVYBEROVKA20.34 EUR
20162xVINYLMULLER RICHARD55 [VINYL]30.48 EUR
2016CDMULLER RICHARD5517.80 EUR
2015VINYLMULLER RICHARDSOCIALNI SIT [VINYL]20.22 EUR
2015CDMULLER RICHARDSOCIALNI SIT17.80 EUR
2011CDMULLER RICHARDESTE [DIGI]16.50 EUR
2011CDMULLER RICHARDESTE16.50 EUR
201125xCDMULLER RICHARDVSETKO [25CD BOX]127.14 EUR
2010CDMULLER RICHARD01/SLIDEPACK5.24 EUR
2010CDMULLER RICHARDA HOSTE/SLIDEPACK5.24 EUR
20062xCDMULLER RICHARDCO BOLO, BOLO 1984-200615.26 EUR
2006CDMULLER RICHARDV.V.11.38 EUR
2004CDMULLER RICHARDMONOGAMNY VZTAH22.02 EUR
2003CDMULLER RICHARDUZ13.78 EUR
2002CDMULLER RICHARDNOCNA OPTIKA [R]20.81 EUR
2001CDMULLER RICHARD018.26 EUR
2001CDMULLER RICHARD017.95 EUR
2001CD RICHARD MULLERČO BOLO, BOLO, - BEST OF 2CD14.71 EUR
2000CDMULLER RICHARDRICHARD MULLER A HOSTIA7.95 EUR
0KAZETAMULLER RICHARDMULLENIUM LIVE 199910.58 EUR
0KAZETAMULLER RICHARDKONIEC SVETA 199911.94 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xCD Muller Richard Vyberovka
2xCD Vyberovka
VINYL Muller Richard A hoste [vinyl]
VINYL A hoste
[vinyl]
2xVINYL Muller Richard 55 [vinyl]
2xVINYL 55 [vinyl]
CD Muller Richard 55
CD 55
VINYL Muller Richard Socialni sit [vinyl]
VINYL Socialni
sit
[vinyl]
CD Planety (r.muller D.barta O. Planety
CD Planety

»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Richard Müller - Srdce Jako Kníže Roh

Richard Muller - Baroko

Richard Müller a Dan Bárta - Tlaková

Richard Muller - Cigaretka na 2 tahy

Richard Muller, Tereza Kerndlova - Klid,

Richard Muller - Tlakova niz
»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


... viac


... viac


... viac


... viac


D.I.C.- cisty podvod... viac

eopres

zdravím.ak môžete ohodnotit moje texty,som rada
a vážim si toho dakujem... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
Srdce jako kníže Rohan - akordy a text

Nebude to ľahké - akordy a text

Baroko - akordy a text

Spočítaj ma - akordy a text

Klid, mír a pokora - akordy a text

Cigaretka na 2 ťahy - akordy a text

Po schodoch - akordy a text

Julia Roberts - akordy

Nahý II - akordy a text

Štestí je krásná věc - akordy a text

Klid, mír a pokora - text

Milovanie v daždi - akordy a text

Nina Ricci - akordy a text

55 - akordy

Tlaková níž - akordy a text

Rieka - akordy a text

Rozeznávám - akordy a text

Čo ak tam hore nikto nie je - akordy

Nočná optika - akordy a text

Do čista - akordy a text

viac




home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia

TOPlist